Ingen hverken vil eller fortjener å bli tatt for gitt. Så jeg regner med du blir frustrert når kjæresten din gjør det med deg? Du spør deg selv hva skal du gjøre når han ikke bryr seg lengre?

Finnes det i det hele tatt en løsning? Hvordan kan du få ham til å innse at han mister deg?

Starten er alltid perfekt. Du lever i en fantasi og verden er lys og vakker som aldri før. Det er fordi du er forelsket og når du er forelsket, legger du ikke merke til alt som skjer rundt deg.

Kanskje du ikke så de i starten, feilene som han som alle andre har. Men etter hvert som tiden gikk og hvetebrødsdagene var over, begynte han å virke fjern. Som om han plutselig begynte å miste interessen.

Nei, det betyr nødvendigvis ikke at han ikke elsker deg lengre eller at han har begynt å ta deg for gitt bare fordi han ikke bryr seg mer. Nei – forhold kan av og til bli rutinepreget og hverdagen blir kjedelig.

Dere gjør det samme hver dag og dere mister spenningen som var der i begynnelsen. Det er da menn trekker seg unna.

De føler seg rett og slett ikke vel i forholdet lengre. De blir distanserte, og antagelig ser de seg om etter en utvei.

Men historien har flere sider. Menn blir av og til så vant med tanken på å være i et forhold, at de ikke gidder å gjøre en innsats for partneren lengre.

De er så sikre på at de skal leve slik resten av livet, og de lener seg tilbake og slutter å gjøre en innsats for forholdet. De slutter å investere i forholdet.De er ikke bekymret for at de kan risikere å miste deg.

Han ignorerer deg og legger kommunikasjonsnivået til et minimum. Dette ender med at du blir frustrert, trist og redd for å miste ham.

Du vet at typen din er et sted inni der, for han forandret seg ikke plutselig – det er umulig. Derfor er det helt naturlig å bli redd for å miste ham, å bli redd for at dere vokser fra hverandre

Så, det er bare logisk at ditt neste trekk er å prøve å snakke til ham, prøve å finne ut hvor skoen trykker og om dere kan løse det. Du må finne ut hvordan du får ham til å innse at han mister deg.

Men før du redder forholdet, tenk godt igjennom om forholdet er verdt å bli reddet? Om du tror at du har nok pågangsmot og om du tror du elsker ham nok til å prøve å finne igjen til det forholdet dere hadde, så for all del, gjør det.

Men om du ikke tror det vi ha noen betydning er det ikke noen hensikt å engang forsøke. Du må være sikker på at du er lykkelig med ham, hvis ikke er det ikke noe poeng i å prøve å redde forholdet deres.

Hvordan få ham til å forstå at han mister deg?

Prøv noen av disse rådene for å få åpnet øynene hans for hva han holder på med. Vis ham at dere er verdt å ta vare på.

1. Ikke bry deg for mye

Hold ham litt på avstand. Jeg sier ikke at du skal ekskludere ham fullstendig fra livet ditt., men du kan i det minste la ham være alene innimellom.

Ikke spør ham hvor han har vært eller hva han har gjort på. Ikke spør om venner eller planer.
Bruk denne tiden til deg selv og å gjøre noe du liker.

La ham gjøre hva det nå er han vil og ikke protester på det. Han vil sannsynligvis bli bekymret over at du ikke reagerer på ting slik du har gjort tidligere og han vil lure på hvorfor.

Ikke bli overrasket om han tester deg ved å gjøre noe med vilje, bare for å se reaksjonen din.

Men du vil gjennomskue det – og igjen, ikke gi opp. Om du vil lykkes med dette, må du være standhaftig, for det virker og du vil være glad du gjennomførte det.

2. Slutt å ta telefonen når han ringer

Ikke gjør deg selv for tigjengelig for ham. Han er vant til å kunne få tak i deg når han måtte ønske det.

På denne måten får du vist ham hvordan livet kan arte seg for ham uten deg. Ikke ta telefonen når han ringer og se hvordan det går.

Kanskje har han et problem han ikke greier å løse alene, og tidligere har du vært på pletten for å hjelpe ham. Denne gangen, uansett hvor grusomt det kan høres ut, la ham ordne opp alene.

Han vil sannsynligvis oppdage at han er fortapt uten deg. Han vil få et glimt av et liv uten deg og han vil ikke like det.

Han vil antakelig bli sitt gamle selv igjen. Men om du føler det blir for tøft og om trangen til å tekste ham eller ringe ham tilbake blir uimotståelig, gjør det – men vent en stund først. Det vil få ham til å lure på hva som foregår også.

3. Ikke la ham være avhengig av deg

Denne er ganske slem, men om du vil lykkes, må du være nådeløs. Slutt å gjøre ting for ham. Slutt å gjøre husarbeid og alle de tingene du har bedt ham om å gjøre, men han ikke gjorde, så du gjorde dem for ham.

Jeg vet det er lettere å gjøre ting selv enn å mase på ham for å gjøre det. Men denne gangen, prøv å ikke bry deg om disse tingene.

La ham lage sin egen middag og stryke sine egne klær. La ham kjøpe sin egen søppel – bare slutt å ta deg av ham

Med en gang du har stått opp for deg selv og sluttet å gjøre alle disse tingene for ham, vil han innse hvor avhengig han er av deg. Han vil sannsynligvis bli flau og selv om han ikke blir det, vil han være fullstendig fortapt uten deg.

Dette kommer til å vekke ham fra dvalen, for det vil ikke være lett å finne en annen kvinne som gidder å finne seg i alt tullet hans og som samtidig elsker ham.

4. Du må lære å si “Nei”

Du må stå opp for deg selv. Ikke la ham dra deg rundt til de stedene han liker for å gjøre saker han vil.

Jeg sier ikke at du skal slutte å støtte hans drømmer og ambisjoner. Jeg sier bare at du også har et annet liv å ta hensyn til – ditt eget.

Tenk over hva du har lyst å gjøre til en forandring og kos deg. Ikke la ham overtale deg til å gjøre ting du ikke liker og dra til steder du ikke vil. Om det ikke er mulig å finne et kompromiss, gjør det på din måte.

Det positive ved dette er at han sikkert vil bli overrasket over å høre at du plutselig har lært deg å si “nei”. Han vil innse at han er på vei til å miste deg fordi dere vil tilbringe mer og mer tid hver for dere og hans oppmerksomhet ikke lenger vil være nødvendig.

Dette vil få ham til å tenke. Og en ting til, når han våkner og oppdager han nesten mistet deg, vil han innse hvilken sterk kvinne du er – en kvinne som er i stand til å ta sine egne valg og han vil respektere deg enda mer for det. .

5. Dra uten ham

Dette har sammenheng med å være uavhengig. Dette er hele poenget for å vise ham at du kan klare deg utmerket på egen hånd.

Sleng det til ham uten forvarsel. Bare fortell ham at du har en avtale med jentene og at dere skal ut på byen.

Ikke spør ham om det er greit og ikke gruble for mye på hva han har å si. Ha på deg en dritlekker kjole og gå på byen.

Ikke sett igjen middag i ovnen til ham og si at han ikke trenger å være våken når du kommer hjem. Om han stiller spørsmål, ikke gi ham svar. La ham føle seg urolig, la ham få panikk og kanskje han til og med kan bli litt sjalu.

Dette er ikke riktig måte å gjøre det på vanligvis, men i din situasjon, vil det være en suksess å fremprovosere følelser, hvilke som helst følelser, til og med misunnelse og sjalusi.

Det betyr at han fortsatt har følelser for deg, men at de er begravet et eller annet sted på grunn av rutinene forholdet deres har strandet på. Gå ut med venninnene dine og provoser frem disse nedgravde følelsene og redd forholdet ditt om du virkelig bryr deg.

6. Avvis siste liten planer

Slutt å gjøre hva det nå er han vil du skal gjøre.Om han ikke hadde anstendighet til å fortelle deg om om planene sine tidligere, er det et tegn på at han ikke verdsetter tiden din og om han ikke verdsetter tiden din, respekterer han ikke deg.

Om han ikke respekterer deg og de tingene du har lyst å gjøre, trenger ikke du å respektere hans. Men bare for en stund for å gjøre ham oppmerksom på det han gjør og hvor han gjør de store feilene. Du må vise ham hvordan du har det ved å gi ham en smak av sin egen medisin.

7. Start med en ny hobby

Du må slutte å la din verden dreie seg kun om ham. Dette er noe av grunnen til at han oppfører seg som han gjør. Han vet at uansett hva som skjer, vil du være der for ham.

Det er derfor han ikke respekterer deg og ignorerer deg. Du må vise ham at du har det helt greit uten ham og at om han ikke våkner opp og ser det, vil han miste deg for alltid.

Start med en ny hobby, noe han ikke er involvert i. På denne måten får du også beriket ditt sosiale liv – du får være sammen med andre mennesker som liker å holde på med det samme som deg.

På denne måten viser du ham at du fungerer perfekt uten ham. Hold ham på avstand.

8. Hold tilbake sex

Okei, la oss innse det, alle menn er helt gale når det gjelder sex. Om du tar det fra dem, går verden slik de kjenner den under for deres del.

Jeg tror at kvinner ofte ikke er klar over hvilken makt de har på dette feltet. Sex gjør at mannen føler seg nær deg både følelsesmessig og fysisk og om han ikke kan se at han har vært en tosk følelsesmessig ellers, vil det å holde tilbake sex vise ham at noe ikke stemmer.

Han vil sannsynligvis forstå at han har oppført seg som en tufs om du slutter å gi ham “godsakene” sine.

9. Flørt med andre menn

Dette må du bare gjøre om det er helt påkrevet. Om han ikke viser deg oppmerksomhet, gjør noe med det.

Vis ham at det er andre menn der ute som gjerne vil være sammen med deg. Vis ham at han tar deg for gitt og det burde han ikke gjøre – i det hele tatt.

Han burde vær glad for at han har deg og vise deg at han elsker deg hver dag. Finn en flott fyr og flørt med ham. Provoser typen din til å vise følelser, provoser ham til å bli sjalu.

Med tanke på at det ikke er så lett å være sikker på at han ser deg snakke med andre menn, prøv å snakke om din nye kollega og det faktum at alle damene på jobben er helt gale etter ham. Han vil sikker undre seg over hvorfor du plutselig snakker så mye om denne fyren og kanskje vil han få øynene opp etter en stund.

Etter hvert vil han nok merke at han er litt sjalu og at han ikke ønsker å miste deg til en tilfeldig fyr. Og til slutt, om han bryr seg om deg, vil han våkne opp og kjempe for deg.

10. Snakk med ham

Om alt annet går galt, snakk med ham. Prøv å være så ærlig som mulig. Faktisk er det alltid det beste, men dessverre er de fleste menn ikke så villige til å snakke om slike tema fordi de færreste av dem vil innrømme at de har gjort noe feil.

Sett dere ned sammen og se ham inn i øynene. Prøv å få ham til å huske hvorfor han forelsket seg i deg.

Få ham til å minnes tiden rette etter dere møttes og hvor enkelt alt var da. Fortell ham at han tar deg for gitt og at han ikke gir deg den respekten du fortjene.

Bruk disse punktene for å få ham tilbake. Du vet han elsker deg – han tok bare kjærligheten for gitt og når han innser det vil han bli lei seg for det.