Tro det eller ei, men menn fantaserer ikke om sex hele døgnet rundt. Jeg sier ikke at det ikke finnes noen kåte idioter der ute som alltid er klar for litt action, men de fleste menn vil behøve en god nok grunn til å føle seg slik.

Her er en liste over de 10 vanligste lystene som alle menn føler. Men pass på! Dette er et hett tema.

1. Han liker det når du er direkte.

Dersom du ønsker at han skal tilfredsstille deg helt, må du ta det ekstra steget og forklare et par ting til han. Så ikke være redd og si det direkte som det er. Fortell han hva du liker og hva du ikke liker. Menn liker at kvinner fortelle dem akkurat hva de ønsker i sengen. Dersom en mann elsker sin kvinne, så vil han gjøre alt for at hun skal bli tilfredsstilt og hva er vel bedre enn å faktisk si hva han skal gjøre?

2. Han elsker alt det visuelle.

Menn er visuelle vesener. Hva de ser er hva de får og det tenner dem øyeblikkelig. Om dere to er ute etter litt ekstra adrenalin, kan dere ha sex foran et speil for å faktisk se deres bevegelser. Jeg er sikker på at det skal bare et par øyeblikk til for å oppnå orgasme.

3. Han ønsker at du føler deg selvsikker på hva du liker i sengen.

Om du liker litt spennende leker, så si det. Om du liker sensuell sex, fortell han om det. Sannheten er at mannen din ønsker å høre din side av saken, men han er kanskje litt tilbakeholdt for å faktisk spørre. Dersom du ikke kan være deg selv på soverommet, så er det bare å glemme å kunne tilbringe hele livet sammen. Så simpelt er det!

4. Vær spontan.

Det finnes ikke noe verre enn en fastkjørt rutine i et forhold. Så vær spontan! Ikke være redd for å uttrykke dine tanker angående sex. Gjør noe nytt som vil blåse liv i forholdet ditt. Dette lille tiltaket vil lønne seg med tiden.

5. Han ønsker forandring.

Jeg vet hvordan par føler seg komfortable når de har vært sammen i lang tid og det å ha sex er ingen sak for dem. Der er ikke noe drama, ingen engstelse, ingen sterke hjerteslag. Det føles nesten dødt, ikke sant? Menn vil at du skal gi innsats og vise dem hvem som er dronningen av soverommet. De ønsker å se dine lyster og ønsker. De ønsker å se at du trenger dem, akkurat der og da. Hold det i mente dersom du ønsker å ta mannen din med storm!

6. Noen ganger vil han oppføre seg som et dyr.

Jeg sier ikke at han kommer til å gjøre deg vondt under sex, men å rive av deg skjorten kan være en gøyal og lidenskapelig måte for han å være primitiv. Så, om du synes dette er greit, så la han være litt uskikkelig. Dere kan prøve nye posisjoner, rive av hverandres klær og ha vill sex mens resten av verdenen sover.

7. Noen ganger, vil han ikke gjøre noe i det hele tatt.

Noe som er greit til en viss grad. Bare husk hvordan du oppførte deg i begynnelsen av forholdet. Du var bare ei sjøstjerne der du lå på ryggen, uten å gjøre noe som helst. Den gangen var det han som tok det ekstra steget for at sexlivet deres skulle fungere. Nå er det på tide å gi igjen!

8. Han vil at du skal være dominant.

Kanskje ønsker han å leke litt «50 shades of grey». Du er den som er dominant og han er den submissive. Bare fortell han at han ikke kan ta på eller kysse deg til du gir han tillatelse. Gjør han gal ved å ta på de mest delikate steder på kroppen hans. Bind hendene hans fast og ha på et blindefold slik at han føler deg helt maktesløs. Vær dominant og håndter situasjonen. Jeg er helt sikker på at du mannen din vil vite hvordan han skal betale deg tilbake for dette!

9. Han ønsker det litt kinky.

Noen ganger er menn bare litt for blyge til å innrømme for partneren sin at de også ønsker å prøve noe som er litt mer kinky i sengen. Så, ikke lat som om du ikke vet dette. Når adrenalinet skyter til værs, kan du gjøre noe kinky og overraske ham skikkelig. Jeg er sikker på at han vil føle seg som i himmelen!

10. Han ønsker å snakke om fantasiene sine med deg.

Menn snakker ikke så mye om fantasiene sine med sine partnere fordi de er redde det gjør dem sårbare og rare. Om du tror dere har et sterkt nok bånd, så er det ikke noe dere skal skamme dere over. Snakk sammen om hver en fantasi dere har. Diskuter ting som du ønsker å prøve i sengen. Dersom dere ikke snakker om det, så vil du aldri få vite hva han egentlig vil prøve ut i sengen med deg. Hvem vet, kanskje dere begge er helt like, så det vil ikke være vanskelig å oppfylle drømmene! Nyt det!