Hvis du trodde du visste alt om relasjoner og kjærlighet, så beklager jeg for å være den som sier det til deg, men du tar feil. I alt for lang tid ble vår sjel forsømt, fordi vi ble blindet av å søke etter noen som ville matche våre fysiske forventninger.

Fordi vi skulle velge hva som er passer øyet og ikke hva som egentlig passer for oss, vi har vært vitner og ofre til altfor mange giftige relasjoner i våre liv. Bare du vet om de dype sårene du har i din sjel fordi du tidligere har valgt feil mann. Men før du gir opp å date noen, eller å dele resten av livet ditt med noen andre, må du vite dette;

Det finnes noen der ute som er en perfekt match for deg og din sjel. Det finnes et perfekt speilbilde av deg der ute, og det finnes en med samme sjel som deg, bare i en annen kropp. Det ville vært veldig trist å vite at du har gitt opp kjærligheten før du fikk sjansen til å gå gjennom et tvillingflamme forhold. Vet du hvordan jeg vet at du aldri har har møtt en tidligere? For om du hadde gjort det, ville du aldri gitt opp kjærligheten.

Du må tenke, “Hva i all verden er et tvillingflamme forhold?”

En tvillingflamme er din person. En tvillingflamme er en sann refleksjon av hvem du egentlig er. Din tvillingflamme speiler din frykt og dine svakheter, men ikke på en måte slik at du blir dobbelt så forvirret. Denne speilingen er gjensidig, og du opplever det slik at du kan reflektere over din frykt, feil og svakheter, og gå gjennom dem sammen. De er alle speilet slik at du kan overvinne dem en gang for alle.

Du og din tvillingflamme er to halvdelene av èn sjel, i forskjellige kropper. Dette er en person som fullfører deg og faktisk gjør deg hel.

Hvor kommer alt dette fra og hva er definisjonen av ‘tvillingflamme’?

Begrepet ‘tvillingflamme’ kommer opprinnelig kom fra gresk mytologi. Historien forteller hvordan vi alle en gang var knyttet til vår tvillingflamme, men fordi vi hadde så mye makt, delte Zeus vår sjel i to deler og satte hver halvdel i to forskjellige mennesker, slik at vi kunne tilbringe hele livet søkende etter vår andre halvpart .

I dag representerer tvillingflamme noe metafysisk. Det representerer to mennesker på jorda som er av samme bevissthet, med de samme vibrasjoner – som tvillinger som er delt i to enheter: en med en større mengde av feminin energi og en annen med en større mengde av maskulin energi.

Et tvillingflamme forhold er det ultimate forholdet der partnerne elsker, respekterer, stoler, og ser på hverandre som likeverdige, siden det er slik de ble skapt. Det er også et veldig intenst forhold som noen ganger kan være kaotisk, stressende, men for det meste harmonisk og i balanse, noe som oppveier for det eventuelle negative aspektet.

Hvis du gir det en tanke eller to, vil du snart komme til å innse at de fleste mennesker har et ønske og behov om å møte vår andre halvpart, ofte feiltolket som en ‘sjelevenn’. Haken er at hvem som helst kan være din sjelevenn – din mor, din bror eller din beste venn, men du kan bare ha èn tvillingflamme som tilhører din sjel. Og hva du bør strebe etter i livet ditt, blant mange andre ting, er å møte din tvillingflamme.

Svært ofte, er de to sjelene som er fra hverandre svært langt fra hverandre fysisk. Selv om du møter, i de fleste tilfeller, en av dem (eller begge) er i et forhold eller enda verre – allerede gift. Det er bare noen få heldige på denne jorden som vil bli æret med gaven å kunne tilbringe resten av sitt liv som en komplett person – sammen med sin tvillingflamme.

De heldige, mest sannsynlig, har vært i tidligere forhold som kanskje har forberedt dem på en tvillingflamme slags forhold. Du trengte å gå gjennom stokk og stein for å være klar og belønnet med denne type forhold. Fordi denne slags forhold er en levetid gave.

For ikke å forveksle et tvillingflamme forhold, gir vi deg tegnene her under:

1. Du er konstant overveldet med følelsen av at dere er ment å være.

Når du møter din tvillingflamme, føler du automatisk tiltrekningskraften. Og gullet bak det er det faktum at det aldri forsvinner. Uavhengig av mennesker eller kilometer som står mellom dere to, føler du at dere er èn sjel, i to kropper.

2. Du har åpnet en ny måte å tenke på.

Denne nye måten å tenke på blir vanligvis kalles ‘vekket’. Du begynner å observere universet fra et helt nytt perspektiv, og din tvillingflamme hjelper deg med det. Sammen snakker og utforsker dere alle betydninger av ditt liv, lykke og sorg, og alt som følger med det.

3. Dere har en magnetisk dragning mot hverandre.

Selv om dere kanskje har vært fra hverandre i måneder eller år, så er følelsen av at noe mangler i livet ditt sterk. Den ene siden av tvillingflammen kan oppleve levende drømmer om den andre, eller føle nærværet av dem, selv om dere kanskje aldri har møttes i dette livet.

4. Dere er et levende eksempel på Yin og Yang.

Dere utfyller hverandre, på gode og dårlige måter. Den mørke siden er balansert av den lyse siden av hverandre, og vice-versa.

5. Dine følelser overstyrer din dømmekraft.

Noen ganger, på grunn av de intense følelsene som du opplever når du støter på din tvillingflamme, slår du hjernen din av, eller så overser du den i de fleste tilfeller. Saken er, din ‘sjette sans’ slås på, og du bare ‘føler’ hva som må gjøres. På den andre siden, i de fleste tilfeller, er det å lytte til den sjette sansen din det beste du kan gjøre.

6. Du kjemper stadig mellom lidenskap og bekymring.

Som sagt tidligere, hva du føler er veldig intenst, men du bekymrer deg, og du lurer på alt som kan skje mellom dere to. Dette skjer hovedsakelig fordi deres bevissthet blir mer lydhør, og du kan ikke unngå å analysere enhver situasjon du kommer inn i, og du lurer på hvorfor du er på det stedet som du er på nå.

7. Når dere først møtes, vil deres veier krysses flere ganger.

10 Tegn På At Du Har Et Tvillingflamme Type Forhold

8. Dere er i stand til å lese hverandre.

Når det kommer til din tvillingflamme, er et annet tegn på samhørigheten det faktum at dere kan forutsi hverandres neste trekk. Du kan lese hva de vil uten at dem selv trenger å si det høyt, og dere kan gjette hverandres reaksjoner før det blir behov for å reagere i første omgang.

9. Du endrer deg ikke, du utvikler deg.

Tvillingflamme partnere presser ikke hverandre til å endre seg eller å bli noen de ikke er. Det er heller et tegn på en giftig partner. Når det gjelder to tvillingflamme partnere, utvikles de sammen. De hjelper hverandre til å gjøre fremskritt i livet, til å tenke utenfor boksen, og til slutt, de hjelper hverandre med å være bedre versjon av seg selv, hver dag.

10. Du blir kjent med deg selv.

Når du ser en annen del av deg selv, når du tillater deg selv å være fornøyd, vil du tillate deg selv å være ærlig, og du vil bekjenne til deg selv hva som gjør deg mest glad, og hvilke ting du ønsker mest i livet ditt.

Når du blir sammen med din tvillingflamme, er det en forbindelse som ikke kan brytes. Du kan ikke bryte den, du kan ikke begrave den, og mest definitivt, du kan ikke ignorere det. Det eneste du kan gjøre er å legge all din tillit i forholdet og takke universet for at du var blant de heldige som ikke måtte vandre gjennom livet uten din andre halvdel.