1. Han er utydelig angående følelsene sine

Du vet aldri hvor du står med ham, han nevner aldri eksklusivitet eller avslører følelsene sine ovenfor deg. Han har aldri introdusert deg som kjæresten sin til noen. Han gjemmer følelsene sine. Han oppfører seg uformelt og oppførselen hans sier at han liker deg, men ikke noe mer.

Du føler til og med til tider han ikke har evnen til å føle.

Om dette skjer i begynnelsen av et forhold, så er ikke dette noe unormalt. Han kan ikke vite om han elsker deg eller hvor dere står etter bare en kort tid, men om dere har vært sammen lenge og han fortsatt er uklar om følelsene sine, bruker han deg bare som plan B.

2. Han unngår å snakke om fremtiden

Han lager aldri langsiktige planer. Det å snakke om noe dere skal gjøre neste måned, eller gud forby neste år, er en umulig oppgave når det kommer til han.

Alle fremtidige planer han snakker om inneholder aldri ordet “vi”; han snakker bare om sitt eget liv. Og spør du han direkte om fremtidige planer, vil han bytte tema og fortsette å snakke om noe annet. Den vonde sannheten er at han ikke ser en fremtid med deg, det er derfor han unngår å snakke om den.

3. Han endrer oppførselen sin når han er med deg og når han ikke er det

Du kunne nesten ha sagt at han er en totalt annen person når du tekster han og når dere ser hverandre i ansiktet. Når han er med deg, er oppførselen hans plettfri, men når han er ute av syne er det en helt annen historie.

Meldingene hans er sjeldne og han virker for det meste uinteressert og distansert. Du er som oftest den som tekster han først og det tar alltid lang tid før han svarer.

Han ringer så og si aldri. I et nøtteskall, han vil ha deg rundt seg, men han er forplikter seg ikke og beholder deg som et alternativ.

4. Du har aldri møtt noen av de viktige menneskene i hans liv

Du har aldri møtt hans nærmeste venner eller sosialisert med noen av hans venner. Du er usikker på om familien hans vet at du eksisterer. Han snakker ikke så mye om dem, og han holder den delen av livet sitt for seg selv.

Alt dette er tegn på at han ikke lager noe plass til deg i livet sitt. En mann som vet hva han vil ha og hvor han vil med deg ville ha introdusert deg, etter en viss periode i forholdet, til menneskene som er viktige for han. Gjør han ikke det, holder han deg bare rundt lillefingeren sin.

5. Du er redd han vil forlate deg når som helst

Du går på eggeskall rundt han. Du er redd for at dersom du gjør én feil, vil han forsvinne. Kanskje det er noe med måten han oppfører seg på som får deg til å tenke sånn. Kanskje han oppfører seg som om du skal være glad for at du får være med han i det hele tatt.

Du har en konstant trang om å bevise han at du er verdig og prøver å imponere han på alle måter. Kanskje han til og med truer deg med at han forlater deg om du ikke gjør alt på hans måte.

Sannheten er at, når du er i et sunt og forpliktet forhold, er begge partnere likeverdige. Det er ingen grunn til å imponere eller bøye seg for noen.

Om han manipulerer deg ved å true deg om å miste han, så behandler han deg ikke bare som et alternativ, men han bruker også din egen kjærlighet imot deg. Han er definitivt ikke den du burde være sammen med.

6. Den eneste personen han gjør plass til er seg selv

Han dumper planene deres om han har noe bedre å gjøre. Han forkaster planene dine, men blir sint om du ikke blir med på hans. Han gjør alt som er beleilig for han og som gjør han selv glad, uten å tenke på dine behov.

Han har ikke noe imot at du jobber deg i hjel for å tilfredsstille han, men han ville aldri gjort det samme for deg. Han er egoistisk og han er kun sin egen prioritet. Så dersom han ikke gjør noe for å møte deg halvveis, eller noe for å gjøre deg glad, drar han deg bare med seg.

7. Han er alltid “opptatt”

Han har aldri nok tid til deg, men du kan tydelig se at han setter av tid til alt annet som interesserer han. Han bruker “opptatt” som en unnskyldning for å unnslippe planene dere allerede hadde, eller for å rettferdiggjøre å ikke ha satt av tid til deg på en stund.

Sannheten er, en som bryr seg vil sette av tid til deg selv om han ikke har tid. Han ville ikke ha gjort annet enn å være med deg og ville ha tatt alle nødvendige skritt i den retningen.

Om han bare så vidt bruker tid på deg og bruker “opptatt” som en unnskyldning; han er ikke opptatt, han enkelt og greit mangler interesse og gjør deg til hans andrevalg inntil noen andre dukker opp.

8. Han åpner seg aldri om noe

Alle samtalene deres er overfladiske og han sier aldri noe som er spesielt viktig. Du kunne til og med sagt at alle gangene dere har møttes, kan sammenlignes med to fremmede som slår av en liten prat på busstoppet.

Det er ikke uvanlig for menn å være på vakt i starten av et forhold. Men etter han virkelig har blitt kjent med deg og har brukt masse tid med deg, men fortsatt ikke føler noen trang til å være åpen om følelser, problemene sine eller livet sitt, holder han seg selv tilbake fra å helhjertet gå inn i forholdet og holder deg på en viss armlengde.

9. Han er for fokusert på telefonen sin når dere er sammen

De fleste av oss nå for tiden er smålig avhengig av telefonene våre og det er innenfor en viss grense normal oppførsel, er det ansett som helt vanlig.

Men, om kjæresten din bruker store deler av kvalitetstiden deres på å stirre på telefonen sin istedenfor å være interessert i deg, så er det et dårlig tegn.

Ikke bare er han frekk og mangler normal folkeskikk, oppførselen hans indikerer også at han mangler respekt ovenfor deg og anser deg ikke som noen som fortjener hans fulle oppmerksomhet. Snakk med han og se om ting kan forandre seg, om ikke, så ikke slå deg til ro med å være en som alltid er nummer to, når hans telefon, sosiale medier og hvem enn han tekster kommer først. Det er ikke slik ting bør være.

10. Han mangler anstrengelse

Han lar deg stå for alle planene og han foreslår aldri noe dere kan gjøre sammen. Du er som regel den som spør først når dere skal møtes.

Du er som regel den som ringer eller sender melding først. Du endrer planene dine for å tilpasse deg hans behov og han gjør aldri det samme i gjengjeld. Og listen fortsetter.

Bunnlinjen er at du er den som ofrer alt du har, samtidig som at han aldri gir noe tilbake, og sånn skal det ikke være.

En mann som bryr seg og anser deg som en prioritet vil dukke opp, lage planer og gi tilbake alt han får og kanskje enda mer til. Er det ingen gjensidighet, er du i et enveis forhold og du blir behandlet som et alternativ.

11. Han er mer interessert i elskov enn å elske deg

Han er rett igjennom søt og snill når han vil få av deg klærne, men så snart det er over, så er han kald og distansert. Han vil ikke vite noe om deg, eller virkelig høre på noe av det du har å si. Alt han bryr seg om er de seksuelle aspektene av forholdet.

Og selv om sex er en viktig del av et forhold, kan ikke alt være basert på det. Om et forhold mangler kjærlighet, emosjonell involvering og støtte, bruker han deg bare til å lindre behovene sine. Det er ikke den type mann som blir værende, eller den type mann du virkelig trenger. Han bruker deg bare som en sikkerhetsplan.