Å bli ringt for sex er bare gøy – så lenge det er alt du vil. Men, mest av alt ønsker vi noe mer enn å bare bli ringt for sex. Vi håper at det på en eller annen måte utvikler seg til å bli et forhold. Det vi håper på er at han vil se den fantastiske kvinnen han har rett foran seg, men noen ganger (som regel, for å være helt ærlig), trenger mannen litt hjelp. Så, for å unngå å bare bli et nummer for ham og hjelpe han å se hva han egentlig har, har vi her noen måter hvordan du kan si nei til en sex-melding.

1. Ikke gjør det så lett

Ikke gi ut nummeret ditt til hvem som helst og ikke svar om du ikke føler for det. Vi alle elsker sex og tilfeldige partnere, men om du er interessert i mer med denne mannen, så ikke gi etter i håp om at det vil få ham til å forplikte seg til deg. Uheldigvis, vil de fleste av dem bare ta det de trenger og dra igjen. Men det å terge han og gjøre han gal etter deg kan være trikset som skal til.

2. Vær klar over din egen verdi

Du må aldri tro at du trenger å gi kroppen din for å bli elsket og respektert. Du er så mye mer enn dine damedeler og du må aldri la noen overbevise deg om noe annet. Det å være et nummer er flott dersom det er alt du er ute etter, men å være et nummer og håpe på å få bli kjæresten hans er mest av alt bare smertefylt. Ikke la noen ta fra deg din verd bare fordi du bryr deg om dem. Ta vare på deg selv først og fremst.

3. Vit hvem du har med å gjøre

De fleste rundbrennere er ganske så opplagte: han viser tegn til forpliktelse-fobi og vel – han er en drittsekk. Om du ser etter tegn fra begynnelsen av, så vil det ikke være mulig å unngå nummer syklusen. Unngå rundbrennere – unngå å bli et nummer – unngå hjertesorgen.

4. Ikke send frekke meldinger

La oss innrømme det nå, å sende frekke meldinger er moro, men om det er alt dere gjør, hvordan kan du da forvente at han skal bli kjent med deg? Hvordan kan du forvente at han skal vise interesse for noe annet enn kroppen din? Forsiktig endre samtaleemnet til noe annet enn sex og se om det fungerer. Om han fortsatt kommanderer kun sexting, så er han ikke verd det. Ingen menn som ikke ønsker å møte deg er verdt det.

5. Sett forventningene dine og fortell han om dem

Ikke hold dette for deg selv, og være redd for at han bare skal dra sin vei om du fortelle ham at du er klar for å være noe mer enn bare et nummer. Fortell ham om det. Fortell ham at du ser etter noe annet, og at du ser etter noe mer enn bare det. Fortell ham at du fortjener mer enn å bare være et nummer for han. Det var bare moro, men du er nå klar for å ta det ett steg videre. Du har ingenting å tjene på å holde dette for deg selv, men om du deler dine forventinger med han, så vil du kanskje få en fantastisk kjæreste. Eller tape en ekkel drittsekk. Det er et vinn-vinn scenario egentlig.

6. Ikke ta telefonen etter midnatt

Dere to hadde ingen planer, men plutselig så fyser han etter deg, han trenger å se deg. Han er så sjarmerende og god, men bare etter midnatt. Det er bare en måte for han å si «jeg er kåt». Så bare la være å ta telefonen, gjør deg utilgjengelig for han og svar han neste morgen. Menn har en tendens til å falle for kvinner som er vanskelige å få, så hva er det verste som kan skje? Vil han bli sur? Ville han ha kontaktet nestemann i køen? Jeg ser ikke hvordan dette kan være en negativ ting. Om en mann ikke ser verdien min og ikke respekterer meg når jeg sier «nei», så vil jeg ikke ha noe med han å gjøre heller.

7. Forlang respekt

I det øyeblikket en mann ringer deg for sex, så vet du allerede at han ikke respekterer deg. Spesielt siden du allerede har en slags type følelser for han, om du deler mer enn bare sex meldinger og noen våte netter. Forlang respekt, det er mer enn greit å si «nei». Du er ikke pliktig til å adlyde kommandoene hans, men har er pliktet til å respektere deg. Vær klar over verdien din, forlang respekt. Om du ikke blir respektert, så er det bare å gå din vei.

8. Gå på stevnemøter – uten sex

Vi ham at det finnes andre ting dere kan gjøre som ikke inkluderer sex. Gå ut for å spise en middag, gå til parken, dra på teater eller en forestilling. Dra på kino eller en piknik. Vis han hvor utrolig, smart og artig du er. Vis han at det finnes så mye mer han kan gjøre foruten å ha sex med deg. Vis han at du er verd forpliktelsen.

9. Hold et øye med hva han gjør og sier

Det er en stor sjanse for at han allerede forteller deg hva han føler om alt dette og hva han egentlig vil ha ut av det. Om han sier at han ønsker et forhold, men handlingene hans sier noe helt annet, er han trolig bare en manipulativ rundbrenner i forkledning. For å unngå å bare bli et nummer for han, så bør du se etter mulige røde flagg for om han ikke er så seriøs angående dere to. Og så vondt som det kanskje gjør, så er det lettere å dra din vei enn å bli værende og ha hjertet ditt knust hver eneste dag i håp om at han vil forandre seg. Fordi, det er en stor sjanse for at han ikke kommer til å forandre seg i det hele tatt.

10. Møt de som er i livet hans

Menn liker ikke at nummere møter vennene eller familien deres fordi jenter vil kanskje tro at ting er mer seriøst enn det er og det gjør det vanskeligere å fri seg fra dem. Dersom han introduserer deg for vennene sine, så er du allerede mer enn bare et nummer. Men for å være sikker på at dere blir mer enn det, så bør du introdusere deg selv. Om du vet at han liker å ha en guttekveld, så stopp innom og tilby dem kyllingvinger eller en pizza. Tilfeldig besøk i baren de befinner seg i og stopp for å si hei, å late som du er helt uvitende om at de har en «ren guttekveld».

11. Si klart ifra

Om du ikke liker de tekstmeldingene han sender – så si det til han. Om du ikke føler for å rulle i lakene med han – fortell det til han. Vis han at du er klar over din egen verdi. Vis han at du fortjener å bli respektert av annet enn bare dine damedeler. Si klart ifra om dine behov og forventninger og ikke la han sjarmere seg ut av det. Vis han at du vet bedre enn å bare være et nummer. Om det ikke får han til å tenke over det og faktisk gjøre noe med det, så vil ingenting gjøre det heller.

12. Dra din vei

Du har gjort alt dette, men han fortsetter å være en idiot? Du har forlanget respekt, men han bare gir den nok en «LOL, du er gal. Vil du møtes?» Bare gå din vei vekk fra han. Om han ikke greier å se den fantastiske kvinnen som står rett foran han, om han ikke greier å elske den kvinnen, så er han ikke verd det.