1. Hun har en sterk følelse av sin identitet

Hun vet hvem hun er, og hun vet hva hun vil ha i sin partner. Hun er helt klar over hva slags person hun kommer overens med og hvilken person som vil få henne til å kaste alt hun har og for alltid forbli på sin trygge plass.

2. Hun har en større hensikt som må ivaretas først – noe som kjærligheten ville distrahert henne fra

Hun har stor tro på at det er noen oppdrag i livet hun først må oppfylle, og at hun bare kan oppnå dem hvis hun er på egenhånd. Så hvis hun har noe annet for seg, vil du ende opp ‘på vent’ i en stund.

3. Hun vil ikke godta noe mindre enn uselvisk kjærlighe

Hvis hun velger å slippe noen inn, så er han absolutt ikke bare en flørt for henne. For å ikke legge til, dine intensjoner må være oppriktige. Og en hvilken som helst idiot er ikke velkommen.

Hun har nok vært på egenhånd i lang tid fordi en mann der ute behandlet henne dårlig. Noen der ute fikk henne til å føle at hun har det bedre på egenhånd, enn med noen andre.

4. Hun misliker spillet

Og hun vil aldri bli en del av et. Hun vil ha en ekte person som legger alle kortene på bordet og er ærlig med henne.

Hun trenger å vite at du er ekte og du ikke kommer til å spille spill med henne fordi hun ser ikke hensikten i det. Hun er en voksen kvinne, og derfor er hun på jakt etter noen som vil behandle henne som sådan.

5. Hun har skyhøye standarder

Bare fordi hun har vært på egenhånd alt for lenge betyr det ikke at hun vil godta hvem som helst. Hun forventer mye av seg selv, og derfor forventer hun mye fra hennes partner også.

Hvis du ikke ønsker å gi en innsats og møte hennes forventninger, trenger du ikke engang å bry deg.

6. Hun er ikke sikker på om hun kan stole på deg

Det er et resultat fra hennes fortid, og det er ingenting du kan gjøre for å unngå det. Du kommer til å måtte passere henne test, og du må bevise for henne at du ikke er som den som såret henne.

Hun ser på verden gjennom hennes gamle briller, og det er blitt bevist for henne en gang for mye at hun ikke kan stole på folk.

7. Hun tror nok at hun ikke trenger deg

Jeg kan gjøre det på egenhånd.
Nei, jeg trenger ikke din hjelp.
Jeg har det bra.

Du vil høre dette ofte. Det er bare det at hun er vant til å være hennes egen sjef og hun har glemt hvordan det føles å ha noen andre ved siden av henne.

Det er derfor du vil få høre ulike varianter av setningene over. Det er din oppgave å få henne til å føle seg komfortabel om å stole på deg.

8. Å være alene er hennes trygge plass

Hun reddet seg selv så mange ganger ved å bare bli hjemme alene, tenne lys, og tappe seg et glass vin, gjenspeiler de dårlige minnene som skjedde med henne, mens hun prøver å overbevise seg selv om at det er ok å gi slipp på dem.

Å være alene er det som redder henne, og være alene er det som gjør henne sterk – prøv ikke engang å ta det fra henne.

9. Hun er sterk

Fordi det å være sterk er det eneste alternativet hun noen gang har hatt. Når du er på egenhånd i så lang tid, er ingen andre der for å plukke opp dine biter, og hvis du ikke er sterk nok, så er det en stor sannsynlighet at du vil ende opp ulykkelig.

Å være ulykkelig var aldri et alternativ for henne. Det er derfor hun er sin egen helt.

10. Du kommer til å slite med å få henne til å åpne seg for deg

Å gi opp sin sikkerhet, å invitere deg inn i hennes innerste tanker, er et stort skritt ut av hennes komfortsone. Hun er en av de sjeldne jentene som får alt til å fungerer på egenhånd.

I det øyeblikket du får en sjanse til å se henne fra innsiden, vil du vite hvilken fantastisk person du er med, fordi hun slipper ikke noen inn bare så der.

11. Hun kan oppføre seg rart i visse øyeblikk

Hun er super morsom og vennene hennes elsker henne. Hun vil være helt fantastisk når hun er rundt deg også, til det øyeblikket hun ønsker noe mer ut av forholdet.

Hun har glemt hvordan det er å ha en mann ved sin side, og hun vet ikke helt hvordan hun skal oppføre seg, blant annet fordi hun har glemt hvordan man fungerer når man er et par, og delvis fordi hun er redd for hvor mye hun liker deg. Hvis du ikke er hennes type, kommer hun ikke til å bry seg, men om hun liker deg, kommer det til å bli veldig åpenbart.

12. Hun kan prøve å flykte

Hun er ganske trygg på seg selv, men det kan være hun ikke er like trygg på dere to sammen. Hennes følelser kan skremme henne, muligheten om at du kan forlate henne skremmer henne, og det kan hende hun prøver å dytte deg bort og stenge deg ute.

Din oppgave er ikke å la henne gjøre det. Din oppgave er å bevise for henne at historien ikke vil gjenta seg med deg.

13. Det du har å tilby henne må være bedre enn det livet hun har skapt for seg selv

Hun trenger ikke pengene dine, og hun trenger absolutt ikke noe materialistisk fra deg. Hun har vært på egenhånd lenge og hun kan kjøpe sine egne ting. Du kan ikke kjøpe henne med gaver.

Men du kan få henne til å ville være med deg. Hun vil nok tenke at hun ikke trenger deg, og i de fleste tilfeller vil det være sannheten. Men når hun velger deg, vil det være fordi hun vil ha deg.

Og den eneste måten å få henne til å ville ha deg på er å få henne til å føle seg spesiell rundt deg. Skjem henne bort med din kjærlighet, gi henne din tid, og gjør en innsats for dere to, og hun vil gi deg dobbelt så mye tilbake.

Bonus: Hun vil være så verdt det.

Siden du ikke kan bruke vanlige teknikker for å forføre henne, vil du heller ikke få en jente som er vanlig. Det du får vil være langt mer verdifullt enn det. Du vil få en ekstraordinær jente. En som vil, når du har brutt ned alle hennes murer, gi henne din omsorg, gi henne din tid og oppmerksomhet, og hun vil elske deg betingelsesløst. Alt som du gir til henne, vil hun sørge for at du får tilbake – bare mer.

Hun vil ikke bry seg med å spille spill, hun vil ikke bli sjalu på deg, og hun vil ikke be om noe umulig fra deg. Du vil få deg en voksen kvinne og en som er spesiell. Hun vet hennes verdi, og hun vet din verdi også. Haken er, du vil få en høyere verdi i livet ditt ved å ha henne ved siden av deg. Hun kan være en utfordring, men hun er så jævla verdt det.