Når en mann forlater deg, faller hele din verden fra hverandre. Du føler deg avvist og alene.

Vi har alle erfart denne forferdelig følelsen og den etterfølgende helbredelsesprosessen. Men, hva skjer om du kunne vært et skritt foran mannen som skal til å knuse ditt hjerte?

Hva ville skje om du kunne forutse at han skal til å forlate deg?

Det ville ikke vært noe knust hjerte, ikke engang om du virkelig elsket ham. For et eller annet sted langs veien ville du innse at han spiller et psykologisk spill med deg for å finne unnskyldninger for å gjøre det slutt.

Han er sannsynligvis en svak feiging som ikke er mann nok til å ta seg sammen og fortelle deg ansikt til ansikt at han vil ut av forholdet.

Så, han strekker seg etter den mest avskyelige og den feigeste måten å komme seg ut av “suppa” han sitter i – han spiller spill med psyken din for å prøve å overbevise deg om at du var problemet hele tiden, slik at han kan komme ut av det uten skitt under neglene og helt uskyldig.

Det som skjer er at de fleste kvinner ikke engang innså at de var misbrukt i forholdet sitt før alt er over. Da ser de tilbake på alt som har skjedd og innser at ingenting av det som har skjedd har vært deres feil.

De var så forelsket med mannen som brukte og misbrukte dem at de ikke greide å se at noe ikke var riktig. De greide ikke å se at ting ikke skulle vært som de var.

Selv om de la merke til at noe var galt, ville de ikke innrømmet det for seg selv, for da ville den perfekte boblen de levde i, briste. Noen ganger er det lettere å bare ignorere sannheten enn å innse den for å ta imot det uværet som er på vei.

Det er derfor det er så viktig å se objektivt på kjærlighetslivet ditt. Se bort fra at du er forelsket for kjærlighet blender deg, og du vil ikke være i stand til å se ting for det de er. Kanskje fordi du ikke vil, eller bare ikke kan.

Det er mange forskjellige måter menn spiller psykologiske spill med kvinner. Siden vi alle er forskjellige er også handlingene våre det. Forskjellige ting går inn på oss, forskjellige ting sårer oss.

Emosjonelle psykopater og menn som spiller alle slags spill med andre mennesker, som om de var gjenstander og ikke mennesker. er smarte nok til å vite nøyaktig hvordan de skal nå inn til oss, for å treffe der det sårer mest.

Disse mennene gjør det fordi de vil gjøre det slutt med deg og de vil iscenesette det slik at alt er din feil. Her er noen av de psykologiske knepene de bruker for å få det som de vil og forlate forholdet med en frisk start.

1. Han flørter med andre kvinner

Det kan være mange grunner til at han gjør det. Men den mest vanlige er at han bare vil ha din oppmerksomhet og vil at du skal bli sjalu – noe som heller ikke er videre sunt.

Likevel er det en enda større grunn til at han gjør dette. Han prøver på gi deg et skjult hint om at han snart er ferdig med deg og forholdet deres.

Men saken er, at om du spør ham hvorfor han gjør det, vil han selvfølgelig ikke si det rett ut. Han vil sannsynligvis lyve og gjøre seg selv til offer, slik at du får skyldfølelse for ham og lar ham være.

Han vil fortelle deg at du ikke bryr deg om ham, at han føler seg ensom, når sannheten er, at han har fått nok og vil forlate deg om ikke lenge. Og når han drar, vil du føle deg som en dritt fordi du vil tro alt er din feil, at du skulle ha elsket ham mer.

2. Han får deg til å føle skyld

Han vil få deg til å føle deg fullstendig ubrukelig. Uansett hvor hardt du prøver fo rå få forholdet til å virke, vil han finne en måte å protestere på oppførselen din. Han vil få deg til å føle skyld for alt som går galt.

Selv når du er i dårlig humør men prøver å ta deg sammen for hans skyld, vil han pirke og provosere deg bare for å få deg til å klikke slik at han nok en gang kan være offeret og du er den slemme.

Han vil gjøre dette hver dag fordi han enten vil slå opp med deg eller han vil at du skal slå opp med ham, slik at han ikke trenger å være den som river bunnen ut av forholdet deres.

Det beste du kan gjøre i denne situasjonen er å ha ingen kontakt med ham og bare gå fra ham. Selv om det gir ham tilfredsstillelsen av å ikke slå opp med deg men å bli kvitt deg, er det ikke verdt den følelsesmessige nedbrytingen.

3. Han vil lyve til deg hele tiden

Han har sannsynligvis en affære som er veldig gjennomsiktig. Du bare vet han er utro mot deg og at det er hensikten. Han vil du skal vite, fordi han forbereder deg på et oppbrudd.

Men den fordømte siden av det er,at selv om han vil at du skal vite han ikke lenger elsker deg, vil han lyve for å rettferdiggjøre handlingene sine, fordi, enda en gang, han vil ikke være den slemme.

Han vil lyve om hvor han har vært og hvem han har vært sammen med – selv om du kjenner lukten av en annen kvinne på ham. Han vil benekte alt.

Ikke bli værende for å se på at det skjer. Ikke gi ham enda en sjanse, for han fortjener det ikke og han vil antagelig ikke ha den heller. Ikke la ham misbruke deg med løgnene sine og gjøre deg til en komplett idiot.

Vis ham aldri at disse gjennomsiktige løgnene går innpå deg og bare gjør det slutt. Og om han spør hvorfor, slik en psyke-spillende psykopat som han vil gjøre, bare si “fordi”. Ikke gi ham tilfredsstillelsen av å se deg såret.

4. Han hjernevrir deg

Dette er gullgruven av manipulering. Det er det ondeste og mest effektive psykologiske spillet som finnes. Hjernevridning er en form for emosjonelt misbruk hvor misbrukeren manipulerer situasjonen gjentatte ganger for å få deg til å tro du holder på å bli gal.

Han vil velge en situasjon hvor han sier en ting og gjør det stikk motsatte. Og etterpå, vil han overbevise deg om at du har tatt fullstendig feil og at han aldri sa det du tror han har sagt. (eller gjort det du tror han gjorde)

Du kan komme deg ut av denne situasjonene ved å skrive ned ting. Det vil ikke være mulig å skrive ned alt som skjer i livet ditt, men etter en stund, vil noen situasjoner gjenta seg og når de gjør det, skriv ned hva han sa eller lovet deg og hva han gjorde til slutt.

Du vil se at problemet ikke er deg, men ham. Han spiller psykologiske spill med deg slik at, når han slår opp med deg, kan han unnsklyde seg med at du var fullstendig gal og han hadde ikke annet valg enn å forlate deg.

5. Han provoserer deg

Han vil trykke på alle knappene som får deg sint og deretter bruke sinnet ditt mot deg. Uansett hvor tålmodig du er, etter konstant verbal og følelsesmessig pirking, vil du knekke under presset og gå i taket.

Det var det han var ute etter fra starten av. Siden dere har vært sammen en god stund, vet han nøyaktig hva som gjør deg sint og han vil bruke det mot deg. Med en gang du blir sint, vil han spille offer og snu situasjonen.

Du ser, denne manipulasjonen er perfekt til å dekke over et brudd, for du er jo den som er umulig å være sammen med. Du er sint hele tiden og du roper konstant.

Når du ser på det fra overflaten, er det sant, men når du graver litt dypere, vil du se at han plantet kaosfrøet og iscenesatte hele situasjonen.

Og alt dette bare fordi han ikke hadde mot nok til å slippe deg som en mann. Han gjorde det som en emosjonelt umoden mammagutt, en ekte gammeldags feiging.

Du fortjener ikke en feiging, du fortjener en mann.