‘Følelsesmessig utilgjengelig’ er ikke en kjønnsmessig term. Både menn og kvinner kan være følelsesmessig utilgjengelige. Dessverre følger flere og flere menn denne siste trenden med å være følelsesmessig utilgjengelig.

Å si “Jeg vet ikke” er av frykt for å bli såret eller på grunn av “Jeg vil ikke være bundet til noen” type holdning.

Disse guttene kan ikke synes å åpne seg opp for noen, og de vil absolutt ikke være forpliktet til noen av noe slag. Så snart de ser at det har blitt alvorlig mellom dere to, vil de begynne å trekke seg bort fra forholdet der de bruker alle slags ulike unnskyldninger.

For å hindre deg i å date en følelsesmessig utilgjengelig mann, les videre og finn noen av tegnene som vil fortelle deg om han er utilgjengelig eller ikke.

1. Han lager alltid unnskyldninger

Han har alltid en unnskyldning for alt. Hvis du spør ham med ut, vil han høflig avvise deg.

Du vet ikke engang om han er interessert, eller om han bare er sjenert og ukomfortabel. Det er haken. Hans unnskyldninger er tvetydige.

Han kan til og med finne på å si at timingen er dårlig og at det ikke er en god tid for ham å date noen akkurat nå, og annet tull som det. F ** k det!

Hvis han virkelig likte deg, ville han ikke behøvd å tenke over om han vil henge med deg eller ikke. Han ville flydd over til deg hvis han kunne – hvis han virkelig likte deg.

2. Han lager aldri faste planer

Vi har alle egne liv og kan egentlig ikke garantere at vi kommer til å være på et sted til en viss tid fordi mange ting kan komme opp i siste øyeblikk.

Men denne fyren kansellerer alltid i siste øyeblikk, og han kan aldri si sikkert at han vil møte deg. Igjen er han veldig tvetydig. Du vet ikke hvor du står med ham.

Hvis han oppfører seg slik, nå, vær sikker på at han vil fortsette slik hvis dere to starter et forhold -vær smart og ikke gjør det!

3. Dere ser hverandre kùn på hans vilkår

Han er er med deg når han føler for det. Det kan hende at han popper opp der du er, helt uventet – og veldig emosjonell – klar til å snakke om sine følelser med deg. Men gjett hva?

Dette viser at han kùn bryr seg om sine egne behov. Han er ikke der for deg når du trenger å snakke og når du føler deg trist.

I din tid med nød, lager han unnskyldninger for å slippe unna, men når en brann brenner i bakgården, så er han den første som søker hjelp til å slukke den.

4. Han sender deg blandede signaler

Han kommer ut sterkt og så forsvinner han.

Et øyeblikk er han så på deg. Du er det beste som har skjedd ham. Han lover deg alt du kan forestille deg. Og du – dumt nok – tror på ham.

I et annet øyeblikk, han er ingen steder å bli sett. Du kan ikke nå ham på hans mobil; og han ringer deg ikke. Du vet ikke selv om han er i live eller ikke. Han ser ut til å ha forsvunnet fra jordens overflate.

Hvis hans følelser overfor deg ikke er konsistente, avvis han av og fortsett ditt søk etter noen som faktisk fortjener deg.

5. Han vil ikke si offisielt at dere er i et forhold

Du har spurt ham tusen ganger om hvilket stadie dere to er på, men du har aldri fått et fullstendig svar. Han unngår å si hva han mener og ønsker. Det der er et stort rødt flagg!

Ikke la ham leke med deg hvis en viss tid har gått (la oss si 4-6 måneder) og du fortsatt ikke vet hvor dere står, tro meg, ingenting kommer til å forandres. Han vil ikke sette navn på hva dere har fordi han vil ha deg rundt så lenge det passer ham.

Damer, ikke kast bort tiden deres på menn som dette.

Noen ganger er det vanskelig å motstå en tvetydig “bad boy”, men ingenting godt vil komme ut av det.

Gå videre med livet ditt fordi du fortjener bedre enn dette!