Du vet den følelsen av ubehag i magen og den formen av frykt som oppsluker deg, men du velger å ignorere det? Vel, det er hva som mater din narsissist og holder ham i live. Det er det som gir ham styrke til å fortsette å bruke og misbruke deg.

De fleste empater og dypt følsomme mennesker føler disse følelsene av uro og frykt – det er deres intuisjon som forteller dem å komme seg ut.

Men på grunn av deres ekstremt sensitive personlighetstype, velger de å ignorere deres intuisjoner og de blir sugd inn i et narsissistisk nett.

De tenker at de kan endre sin narsissist. Om de bare fortsetter å prøve hardt nok, hvis de prøver å forstå dem, de vil finne en løsning, og dra dem tilbake fra den mørke siden.

Dessverre så fungerer det ikke på den måten. Når er fast i et narsissistisk forhold, er det nesten umulig å komme seg ut.

Du blir avhengig av din narsissist. Du føler deg konstant redd, fordi han er den som forårsaker det.

Du er redd for å forlate ham fordi han får deg til å føle deg for inkompetent til å gå i fra ham. Han gjør slik at du føler deg mindreverdig.

Han gjør slik at du tror du er en jente man ikke kan elske. Han får deg til å tro at problemet er deg.

Men når du finner motet til å gå i fra ham, når du innser at det er ingen annen måte, og at du ikke engang bryr deg om hva som kan skje med deg hvis du går, da vil han gjøre alt i sin makt for å få deg tilbake.

Han vil sette på at masken han hadde på seg første gang du møtte ham. Han vil ta vare på deg. Han vil overbevise deg om at han har ryggen din uansett hva.

Han vil selv be om unnskyldning for alle de forferdelige tingene han har gjort for deg. Han vil late som han bryr seg fordi han ikke ønsker å miste deg.

Dessverre så er det ikke slik at han ikke vil miste deg for deg. Han vil ikke miste deg fordi han ikke vil miste sitt perfekte lille offer. Han vil da miste sin eliksir som holder ham i live – deg.

Når du forlot ham, trodde du at marerittet var over. Men, nei, det fortsatte. Først er det en kamp som du fører i ditt sinn og hjerte.

Du må plukke opp dine ødelagte biter og prøve å sette dem sammen igjen. Det må forsikre deg selv om at du er verdig, og at du fortjener bedre. Du prøver å bringe din selvtillit og selvrespekt tilbake.

Han tok alt dette fra deg. Han forlot deg tom og ødelagt, og du vet at din kamp for å overleve har nettopp begynt.

Ikke bare at du må forholde seg til deg selv og helbrede deg selv, men du må også forholde seg til ham. Han vil tære på deg og ta deg når du setter vakt ned. Han vil angripe når du er på ditt mest sårbare.

Han vil prøve å appellere til deg sentimentalt på ditt svakeste øyeblikk. Du vil aldri se ham komme. Han vil leke med dine følelser og prøver å forene med deg. Han vil prøve å lokke deg tilbake.

Det kalles offisielt for ‘Hoovering’

Hoovering er en teknikk som emosjonelle psykopater, sosiopater og narsissister bruker til å suge livet ut av deg, og for å suge deg inn i et forhold du knapt kommer ut av ved å vise ønsket atferd. Hoovering gjøres ofte etter at dere har sluttet å prate sammen eller etter at offeret har forlatt dem.

Så, her er noen av de vanligste triksene som narsissister sier til kvinnene de ønsker å lure tilbake inn i et forhold:

1. “Jeg vil at vi skal være venner”

Dette skjer ofte om det dreier seg om utroskap, hvis du tar dem i å være utro mot deg, eller de innrømmer det selv.

Ikke bli bekymret, de vil forlate deg og finne på tusenvis av årsaker til at ting mellom dere to ikke fungerte. De vil si at dere ikke var ment for hverandre, og at du ikke kunne gi ham den kjærligheten han behøvde.

Du vil sannsynligvis ikke føle seg skyldig fordi dette var deres taktikk hele tiden.

Etter en stund, vil de komme tilbake og si at de ikke kan leve uten deg, at de har gjort en stor feil, men de vil ta en pause på grunn av det de sa tidligere om ikke elske deg. Men de vil forsikre deg om at de ikke kan leve uten deg, og at de ønsker å ha deg i livet sitt, i hvert fall som venner.

Hva som egentlig skjer her er at de er redd for noen andre kommer inn i livet ditt og vinner hjertet ditt, noe som får dem til å se ut som tapere, og det var ikke deres hensikt. Så, de lurer deg med setningen , “La oss være venner”, noe som aldri er sant.

Du vil ende opp med å bli venner med fordeler, og på den måten vil han stadig være involvert i livet ditt, og du vil ikke være i stand til å gå videre.

Eller det finnes også et annet scenario, der de vil fortelle alle at de ble venner med deg fordi de syntes synd på deg, selv om du sier at han er en misbrukende idiot. Men, det er ikke deres feil, absolutt ikke. Dette er hvordan de ønsker å presentere seg selv.

2. “Jeg ønsker å gå i parterapi”

Etter at du har fått nok, og du er i ferd med å forlate ham, etter alle taushets behandlinger du ga ham, så vil han fortsatt prøve å utføre enda et knep fra hans uendelige samling.

Han vil late som om han er trist og ødelagt, og han innrømmer at han trenger hjelp, at han vil gå til rådgivning.

Selvfølgelig er dette bare et spill for å manipulere deg – et nøye konstruert hjernevasking spill, bare for å forvirre deg. Nei, han ønsker ikke å få ting til å fungerer, han ønsker ikke å bli en bedre person fordi han trodde aldri at det var noe galt med seg selv i første omgang.

Han gjør bare dette for å kjøpe seg litt mer tid. Han vil til og med gå i terapi med deg, og han vil få seg selv til å se bra ut der.

Han vil få deg til å bli syndebukken. Han vil få det til å virke som om han var villig til å bli hos deg, til tross for alle problemene du forårsaket ham.

3. “Jeg støtte på henne sist gang vi slo opp”

Han vil komme med unnskyldninger når du tar ham i å være utro mot deg. Han vil prøve å overbevise deg om at han møtte jenta da dere slo opp og nå vil hun ikke la han være i fred.

Han vil fortelle deg at han har prøvd alt, og hun fortsatt ikke vil gi opp. Eller, han vil klandre deg og si at han var med denne personen fordi du ikke var investert i ham, så han følte seg alene og såret.

Dette er bare en unnskyldning for at du tok ham i utroskap. Han vil prøve å fremstå som en hjelpeløs person som bare trengte noen til å elske ham fordi du ikke gjorde det.

Han vil bruke disse metodene til å manipulere deg, for å få deg til å tro på ting som ikke er reelle, og for å ødelegge selvtilliten din. Han vil få deg til å tvile på deg selv.

Hans mål er å få deg til å føle at du ikke prøver nok og at du er uønsket, og det er derfor han er utro mot deg. Han vil få deg til å tro det er ikke hans feil. Du vil stille spørsmål ved selv.

Du vil bli plaget av det faktum at hun var med ham, og du var ikke det. Det betyr trolig at det er noe galt med deg.

Du vil faktisk tro at denne narsissisten ikke er sånn, og at du nå kommer gå glipp av din ene sanne sjansen for lykke. Dette er en taktikk han vil bruke om og om igjen. Han vil hjernevaske deg så mange ganger som det passer ham.

4. “Jeg er en idiot som såret deg”

Alle typer narsissister elsker denne replikken. Han vil møte opp på dørstokken med blomster i hendene, for å be deg om tilgivelse.

Han innrømmer at han hadde oppført seg feil mot deg og at du fortjener så mye bedre . Han vil forsikre deg om at han aldri vil behandle deg dårligere enn du fortjener. Han vil til og med gråte om det blir nødvendig.

Deretter kan det hende at du, som hans medfølende partner, faller for hans bullshit, og ingen vil klandre deg for det. Han er en perfekt skuespiller.

Ingen kan fake følelser som narsissister kan. De er så bra på det at de kanskje tror på sine egne løgner i et øyeblikk.

Du vil glemme alt han noensinne har gjort mot deg og gi ham en ny sjanse fordi du er sikker på at du vil bli gammel sammen med ham. Du tror virkelig på at alt som har skjedd tidligere, er bak dere nå.

Du tror på at han har endret seg.

I virkeligheten ser narsissister på dette fra et helt annet perspektiv. Så snart du krever respekt, vil de prøve å fikse alt ved å opptre som et normalt menneske rundt deg i et par dager, akkurat lenge nok for deg å glemme hva som egentlig foregikk.

Så snart de får deg tilbake på rett spor (deres spor), vil de vende tilbake til sine egne sleipe selv.

5. “Jeg har endelig innsett at du er den eneste for meg”

De vil lyve om at de har hatt en åpenbaring. De vil fortelle deg at plutselig, da de kom hjem fra jobb, innså de at de ønsker å tilbringe resten av livet sitt med deg.

De har innsett at dere er ment å være sammen. Faktisk så ønsker de å gifte seg med deg, og jo før jo bedre.

Dette er bare så latterlig. Det er bare èn av mange taktikker for å lure deg til ikke å se hva som faktisk skjer. De vil prøve alt i deres makt for å få deg til å tro på ting som ikke er sant.

De vil gjøre deg blind når det kommer til deres atferd. De vil få deg til å tro at alt er din feil.