“Fravær gjør at hjertet vokser.”

I de fleste tilfeller er dette sant, og kvinner vet hvordan de skal bruke hjertet for å gjøre sine menn maktesløse. De har sine spesielle måter å for å få dem til å savne dem som bare det.

Kvinner lurer ikke eller bedrar dem ikke ved å bruke disse metodene. De er bare minner bare på sine menn hvor bra deres kvinne er, og at de virkelig er heldige for å ha dem i sitt liv. Dette er helt uskyldig, men effektivt.

Noen ganger kan det hende at dere vokser fra hverandre uten noen grunn, eller så er dere i ferd med å slå opp. Så, i situasjoner som det, ville det vært best å satse alt eller ingenting.

Det er best å bringe frem de store kanonene fordi når du tenker over det, har du ingenting å tape. Hvis han vil slå opp med deg, vil han gjøre det uansett hva du gjør. Så det er ingen skade i å prøve å bruke en av de triksene for å prøve å forhindre det uunngåelige.

Når jeg sier ‘alt eller ingenting’, mener jeg at du må gamble, ta en risiko.

Hvis du slo opp, eller hvis du føler at du er i ferd med å gjøre det fordi det er problemer i paradis, prøv å gjøre noen av de tingene som er skrevet nedenfor for å få ham til å savne deg som bare det.

“Han som risikerer ingenting, får ingenting.”

1. Steng ham ute

Hvis du elsker noen, det er helt normalt at du ønsker å være med, og kommunisere med den personen på en daglig basis. Du bør kutte all kontakt hvis du ønsker å få ham til å savne deg. Ro deg ned et par hakk.

Det er helt normalt at du ønsker å tilbringe all din tid ved hans side, men av hensyn til resultatet, må du kjempe mot dine naturlige lyster.

De fleste kvinner kan vanligvis ikke motstå å sende en tekstmelding til sine menn når de virkelig vil. Søren heller, det har skjedd med meg også noen ganger. Jeg vet hva jeg ønsker å oppnå, men jeg kan ikke stoppe meg selv, så jeg tekster ham.

Hvis du lykkes i å kutte det ut, vil han (jeg lover deg) begynne å lure på hvorfor du ikke returnerer hans tekster og anrop, og han vil mest sannsynlig gjøre noe med det. Han vil begynne å savne deg.

Husk: Vær iherdig når du gjør dette hvis du ønsker å oppnå målet ditt.

2. La ham gå

Du må slutte å sjekke din profil på sosiale medier. Du må slutte å mase om han kommer sent hjem fra en natt ute. Du må slutte å sjekke opp på ham mens han er ute med vennene sine.

Du må bare late som du har mistet interessen. Lat som om du ikke er så keen på ham lenger. La ham gjøre hva han vil. Han vil sannsynligvis gjøre ting med vilje for å se hvor langt du er villig til å gå. Ikke knus under press og godta i stedet hva du har startet.

Dette vil få ham til å tenke. Han vil bli gal fordi han tror du har mistet interessen for ham og at du ikke lenger vil ha ham, og han vil da mest sannsynlig gjøre alt i hans makt for å få deg tilbake.

3. Vær den som avslutter samtalen

Etter at du har stengt ham ute og redusert kontakten med ham, vil han definitivt kontakte deg først. Han vil sende deg meldinger, ringe deg eller chatte.

Hver gang dere snakker, må du passe på å være den som avslutter samtalen først, enten du legger på telefonen først, eller den som sender ‘god natt’ melding først.

Jeg vet at dette kommer til å bli vanskelig for deg fordi du bryr deg om ham, og du vil selvfølgelig snakke med ham, men du må holde seg sterk for å få det du ønsker ut av dette. Du må vise ham hvordan det ville vært for ham hvis han ikke hadde deg i livet sitt.

4. Bruk mer tid med venner

Nei, dette handler ikke om å late som du har det gøy ved å legge ut bilder på sosiale medier. Det er ingen vits i det. Du må være glad på ekte og ha det gøy.

Gå ut med venner, bare nyte alenetid med deg selv og prøv å ikke tenk for mye på ham. Prøv å slett ham fra hukommelsen din, for å kunne stresse mindre.

Slapp av og glem ham i noen timer. Gå og ta et par drinker, gå på konsert – gjør hva du vil. Vis ham at du kan ha det gøy og nyte livet uten ham. Han er ikke sentrum av universet (i det minste så bør han ikke være det), og du må få han til å forstå det.

5. La ham alltid ønske mer

Du bør alltid la ham ha en craving for mer, mer av deg. Det er ikke lett, spesielt hvis du er gal etter ham, men hvis du legger alle kortene på bordet med en gang, tar du bort hele poenget.

Han vil bli lei av deg hvis du viser alt du har med en gang. Gi ham det litt etter litt, slik at hver gang dere er sammen, kan du overraske ham med noe nytt. Han vil garantert bli hekta!

Jenter, til slutt er det som betyr noe at du må vise ham at du elsker deg selv og at du vil klare deg helt fint med ham, eller uten ham!