Du vil kanskje bli overrasket, men menn er faktisk ganske kompliserte når det gjelder dating. De har forskjellige typer dating, og de vil sette standarden høyt i henhold til daten.

Dersom de kun er på en casual date, forventer de ikke mye og er ikke så veldig interessert i den jenta, og de vil kun bry seg om jenta er hyggelig å være med. Dette er på grunn av mangel på seksuell eller emosjonell interesse i den jenta.

Casual dating skjer ikke for ofte, og når det gjør det, er det sannsynligvis under en helbredelsesprosess for han – oftere enn ikke fra et nylig sammenbrudd.

På en annen side, når en fyr er på utkikk etter forpliktelse og er seksuelt tiltrukket, vil han ta jenta mer seriøst og vil gjøre litt research eller sette av datoen for å vise at de ønsker forpliktelse.

Menn i slike situasjoner kan bli veldig kresne og sjenere seg bort fra alle slags grunner (med mindre de bare er der for sex).

Noen er rettferdige, mens andre ikke, så her er en liste over de 7 tingene som definitivt er deal breakers for menn:

1. Fysisk utseende

De som sier at utseendet ikke har noe å si er en løgner! Hvis du er på blind date eller nettopp har begynt å date, er det alltid hvordan den andre personen ser ut som du legger merke til først.

Selvfølgelig har hver fyr sin egen smak, men det er ting for menn som vil være en turn off: For mye sminke, du er ute av form, og kort hår er de vanligste.

Som kvinne bør du ikke bekymre deg for mye over dette, fordi dersom han kun dømmer deg etter ditt fysiske utseende, fortjener han virkelig ikke å møte din personlighet.

2. Inntekt og mangel på ambisjon

Ja, dette er viktig for en mann som søker ett seriøst forhold. Ingen ønsker å ha en goal digger rundt dem, men dersom en jente tjener mer enn det han gjør, er det ukonvensjonell og det vil skremme han bort.

Ambisjoner for en voksen mann er viktig, og dersom en mann ser at du ikke har noen ambisjoner i livet, ingen interesser og ingenting å tilby, vil han holde seg unna.

3. Dømmende

Menn kommer vanligvis med en holdning: “Jeg er ingen sitt prosjekt”. De vil ikke slutte å røyke, drikke eller gi opp sine små hobbyer på grunn av en jente.

Hvis du dømmer og ikke aksepterer de tingene som er viktige for ham, for eksempel hans fortid og hans livsstil, betyr det at du ikke bryr deg om ham.

Dårlige vaner er noe alle trenger å kvitte seg med, men han må innse det og gjøre det selv – du kan ikke tvinge ham til å gjøre noe.

4. Gå for fort frem

Dette kan være skremmende for menn – nei, de vil ikke planlegge ekteskap, barn eller noen form for framtid helt ennå.

Du to vet ikke om du vil overleve et par måneder. Å komme for nærme for fort er et rødt flagg for en mann, og han vil definitivt reagere på det.

5. Ingen-tekste person

Vi lever i en verden der alle er limt fast til sine telefoner. Teksting er en viktig del, før, under og selv etter å datet noen, og ikke å svare på et par timer kan noen ganger bety “vi er ferdige”.

En mann vil måle din interesse for han ifølge hvor mye du tekster han.

Dersom du ikke fortsetter samtalen over tekstmelding, eller du bare nekter å tekste han tilbake, vil han anta at du ikke har interesse for han og vil miste interessen også.

6. Å være for lett å få

Menn elsker utfordringer, og hvis du ikke er en, er du ute av spillet. Kanskje han vil ringe deg noen ganger for å hooke, men vil aldri ta deg på alvor.

Hvis en kvinne sover med han for tidlig på daten, er dette et stort rødt flagg for han. Med mindre du vil at dere skal være “venner med fordeler”, bør du ikke gi han alt med en gang – uansett hvor mye du liker han.

Du må finne en balanse, fordi dersom du spiller for vanskelig å få vil han kun miste interessen. .

7. Sosiale Medier Avhengig

Mange gutter har et kjærlighet og hat forhold med sosiale medier. Men når de leter etter en romantisk partner, anbefales det ikke at jenta er avhengig av sosiale medier.

Det kan være turn off hvis en kvinne bruker uvanlig mye tid på sosiale medier.

Det er ikke noe verre for en mann enn å se at du tar dusinvis av selfies på kun en date – det er ikke bare uhøflig og irriterende, men det reduserer også syn hans på din intelligens og modenhet.