Det finnes et gammelt ordtak som sier at mennesker er redd for å være alene. Jeg vet ikke om dette er sant, men fra mitt synspunkt, kan jeg si at det er bedre å være alene enn i dårlig selskap.

Når du bremser ned og vurderer alle faktorer som påvirker ditt forhold med noen, vil du se at du risikerer for mye.

Spesielt når vi snakker om et kjærlighetsforhold.

Så spørsmålet er; “Hvorfor tiltrekker mennesker seg alltid en negativ person som vil gjøre livet ditt til et helvete?” “Hvorfor kan vi ikke bare være lykkelige og nyte livet?”

Ærlig talt, jeg har vært gjennom så mange dårlige relasjoner så langt, og det siste jeg ønsker er å gå gjennom all den smerten igjen. Og for å være helt ærlig, sier jeg nå stolt at jeg ikke er redd for å være singel, men jeg er redd for å date noen.

Jeg har mine grunner for det, så la meg dele dem med deg.

1. Jeg er ikke redd for å sove alene – jeg er redd for å sove med feil mann

Det er ikke en stor greie om jeg går til sengs alene. Kanskje på noen stadier i livet mitt vil ting som det gjøre meg trist, men jeg er helt OK med det på dette tidspunktet i livet mitt.

Til syvende og sist, så vil jeg ikke å angre på det å være våken hele natten med noen som ikke bryr seg om meg.

2. Jeg er ikke redd for å spise alene – jeg er redd for å kaste bort tiden med feil person

Jeg vet det er ikke høflig å spise og snakke på samme tid, men hvis jeg går på lunsj med deg, forventer jeg litt småprat.

På den andre siden, kunne jeg bare satt mine hodetelefoner på og nyte min måltid sammen med min favoritt sang. Da ville kanskje ikke regningen min vært så høy på slutten.

3. Jeg er ikke redd for å elske – jeg er redd for dårlig sex

Jeg vil ikke ende opp med en mann som gir faen i meg. Jeg vil ikke være en ‘dukke’ for å tilfredsstille hans behov.

Hvis jeg kommer til å elske med noen, så skal det være perfekt. Min lykke er viktigere enn min orgasme.

4. Jeg er ikke redd for å gå til et bryllup alene – jeg er redd for å ha et forferdelig bryllup

Du vet den følelsen når du er invitert til et bryllup, men du trenger ikke en partner? Vel, jeg pleide å tenke på det på en negativ måte, men nå har jeg overvunnet det problemet.

Nå kan jeg i det minste nyte musikk, dans og flørting -, og det vil ikke være en narsissistisk mann ved siden av meg som vil få meg til å føle meg som en idiot.

5. Jeg er ikke redd for å være meg selv – jeg er redd for å være sammen med noen som får meg til å føle at jeg ikke kan være meg selv

Jeg bærer mitt hjerte på ermet hver gang jeg er i et fast forhold. Hvis en mann vil avbryte mine setninger hver gang jeg snakker, tror jeg ikke at vi vil ha en lys fremtid sammen.

Det er definitivt bedre å være alene enn i dårlig selskap!

6. Jeg er ikke redd for å være kald – jeg er redd for å være sårbar

Det er bedre å oppføre seg som en ‘drama queen’ hele tiden enn å bare følge strømmen og la ditt hjerte bli knust i tusen biter hver gang.

Folk som har følt den smerten av å bli brutalt dumpet vil ikke ha noe annet valg enn å være enige i dette.

7. Jeg er ikke redd for å være alene – jeg er redd for å date

Alle dere som led på første dater vet hva jeg snakker om. Jeg ønsker ikke holde pusten og vente på at du skal komme. Jeg vil ikke bytte klær 10 ganger for noen som faktisk ikke gir en blanke faen i utseendet mitt.

Jeg vil ikke holde meg våken hele natten lang , mens jeg venter på at du skal ringe meg tilbake. Jeg vil ikke ødelegge livet mitt for noen som ikke fortjener selv den minste biten av meg.

Jeg vil heller bruke hele mitt liv på å være singel enn med noen som ikke godtar meg slik jeg er. Hva er poenget med å leve i et slikt forhold?

Jeg er fornøyd med meg selv.
Jeg føler meg ikke liten i et overfylt rom med folk jeg ikke kjenner lenger.

Jeg føler meg komfortabel i mitt skinn, og jeg vil forbli slik til det kommer ‘en’ som faktisk bryr seg om meg!