Det er noen kvinner som alltid tiltrekker seg feil type menn. La oss få en ting rett – disse giftige mennene kommer til å såre deg da de selv er ødelagte. Samtidig må det være noe som fører dem rett inn i dine armer, ikke sant? Det kan ikke bare være en tilfeldighet. Så, la oss tenke over det. Hva kan være årsakene til at så mange giftige menn er tiltrukket av deg?

Her er noen muligheter:

1. Du har lav selvtillit.

De legger merke til at du ikke elsker deg selv, som gjør at de ikke føler at de burde elske deg heller. Du har lett for å bli noens offer og det er lett for dem å få deg inn i denne giftige sirkelen hvis du ikke ser verdien i deg selv og ikke setter pris på deg selv slik du burde. Giftige menn frykter kvinner med høy selvfølelse fordi de vèt at de har veldig høye standarder når det gjelder menn, og det er derfor de bare blir tiltrukket av usikre kvinner.

2. Du er for snill.

Giftige menn vil bruke dette mot deg. De vet at du ikke er en som vil klage eller gi tilbake det de fortjener. Å være for snill, for høflig og også for forståelsesfull er din måte å si til dem at det er okei at du fortsetter å oppføre deg som deres slave. Og tro meg, de vil utnytte det for alt de kan.

3. Du er for empatisk.

Folk sier motsetninger tiltrekker hverandre. Det høres romantisk ut til en viss grad, men i dette tilfellet er det bare feil. En giftig fyr vil se er perfekt “offer” i sin empatiske jente fordi hun vil tålmodig lytte til alle hans problemer. Hvis du har en empatisk sjel, vil du synes synd på ham, og føle en trang til å hjelpe ham. De fleste av dem lyver og oppfører seg som profesjonelle skuespillere, bare for å få litt medfølelse fra deg, og bruker situasjonen til slik de ønsker det. Men til slutt, er det du som betaler prisen.

4. Du er kjent for å være en hjelper.

Du har romantiske bilder i hodet som at kjærligheten kan flytte fjell og forandre alt. Du mener at din kjærlighet og hjelp faktisk kan gjøre en positiv innvirkning på ham, og at han da til slutt vil endre seg. Men gjett hva – det kommer aldri skje! Mennesker som er så skadet og giftige som han, har problemer som må løses av fagfolk, ikke av kjærester.

5. Du er skuffet over kjærligheten.

Kanskje ble du såret en gang for mye. Det er ikke så lett å helbrede seg selv fra et knust hjerte. Giftige menn kan på en eller annen måte lukte disse tingene på deg, og de blir tiltrukket til deg fordi de vet at de kan mer enn sannsynlig utnytte noen som har et forvrengt syn på kjærligheten. Du faller for dem fordi de er utspekulerte, og de vèt de kan lure deg siden du er så skjør.

6. Du klarer ikke å sette grenser.

Du er ikke sterk nok til å sette grenser fra start. Kanskje er det fordi du ikke vil såre hans følelser og / eller fordi du er en person som unngår konflikter. Igjen, det er din usikkerhet som gjør deg sårbar her. Du må være i stand til å si at nok er nok og stå opp for deg selv når du kommuniserer med giftige mennesker.

7. De ser deg som deres håp om forandring.

Giftige menn blir tiltrukket av visse kvinner fordi de ser dem som en mulighet til selv-forbedring. Noen ganger vet de at de må endre sine vaner og det er derfor de velger kvinner med en sunn livsstil. Men dessverre, dette er ikke så lovende som det høres ut, fordi en giftig mann går alltid tilbake til sin dårlige oppførsel.