Å være med en selvstendig kvinne kan være det beste forholdet i livet ditt, hvis du vet hvordan du skal behandle henne rett. Men, dessverre, menn ser ut som de blir skremt av disse kvinnene, så de leker bare med dem inntil de bestemmer seg for å slutte.

Tingen med å date en selvstendig kvinne er at du trenger å huske på at hun ikke trenger deg for å være fullstendig, hun er det allerede.

Men hun vil at du skal være hennes beste venn, hennes elsker, og hennes følgesvenn for resten av livet og det finnes ingen større ære enn når en person som har det helt flott på egenhånd ønsker å ha deg i livet sitt.

Så, for å holde en selvstendig kvinne lykkelig og leve ut det fantastiske forholdet til det fulle, les gjennom denne listen over saker uavhengige kvinner ønsker fra sine menn.

1. Respekt

Vi trenger deg til å respektere vår tid, våre meninger og våre følelser. Hvis det ikke finnes noen respekt i et forhold, kommer vi i hvert fall ikke til å henge rundt.

Det er så enkelt. Vi respekterer oss selv, og vi har vært gjennom helvete tidligere i livet for å kunne være den beste versjonen av oss selv nå, og det finnes alltid rom for forbedring.

Men hvis du ignorerer våre meninger og behov, bare fordi du tror at ditt synspunkt er den eneste som teller, vil du sitte igjen med ingenting annet enn ditt synspunkt å varme sengen din med om natten.

2. Tid

Vi trenger tid. Uavhengig av vår kjemi, om vi er på bølgelengde eller om vi har en sterk følelse av tiltrekning, er det ingen sjanse for at vi vil la deg komme innpå oss raskt.

Vi må være sikker på at du er verdig vår tid og vår kjærlighet først. Vi lærte å håndtere livet på egenhånd og slippe noen innpå oss er virkelig skremmende. Så vær tålmodig og gi oss tid til å finne ut om du er verdt å satse på.

3. Medfølelse

Selv om vi kan bli oppfattet som kalde og distanserte noen ganger, så er vi egentlig det stikk motsatte. Det finnes en grunn til at vi beskytter oss på denne måten.

Så, for at vi skal kunne slippe deg inn, må du vise oss at du er verdt det først. Ordene dine betyr ingenting hvis dine handlinger ikke kan følge dem, så vis oss din medfølelse, vis oss din kjærlighet. Og tro meg, det er ingenting mer sexy enn ekte, rå følelser og kjærlighet.

4. Frihet

Dette er ikke bare noe vi ønsker, det er noe vi virkelig trenger. Vi trenger alenetid, og det betyr ikke at vi ikke elsker deg eller at vi er lei av deg.

Det betyr bare at vi trenger det for å ta oss selv sammen, for å roe oss ned og deretter komme tilbake i salen. Når du innser at vi ikke er utro mot deg eller driver deg bort fra oss når vi tar litt alene tid, kommer vi til å elske deg enda mer.

5. Ærlighet og ekthet

Ingen spill, ingen manipulasjoner. Hvis vi ønsket å spille spill ville vi gått ut og hatt en one-night stand eller hatt det gøy med en tilfeldig mann.

Men hvis vi virkelig er interessert i deg, trenger vi at du er ekte og ærlig mot oss. Vi trenger å vite at dette er ikke bare en utfordring for deg, for å lure en selvstendig kvinne, og deretter finne en rask vei ut. Vi behøver å vite at du virkelig mener det du sier.

6. Kjærlighet

Vi kan fortsatt bli såret, uansett hvor sterke og uavhengige vi er. Vi får vondt inni oss hver gang du for eksempel tenker at vi setter vår karriere foran deg.

Vi får vondt hver gang du tviler på vår kjærlighet, fordi vi er ikke som andre kvinner du har møtt tidligere. Vi trenger å vite at du vet at når vi elsker noen, elsker vi dem betingelsesløst.

Når vi bestemmer oss for å la noen komme inn, slipper vi dem helt inn i våre tanker og sjeler. Vi kommer aldri bare gå inn halvveis i et forhold, eller bare slippe deg halvveis inn, det er alt eller ingenting for oss, og vi forventer intet mindre enn det vi gir, tilbake fra deg.

Så vær så snill, elsk oss og ta vare på våre hjerter, fordi de er mye mildere enn de kan virke som.

7. En selvstendig mann

Vi trenger noen som vil forstå oss. Noen som vil forstå at vi ikke trenger ha kontakt med deg 24/7, og tilbringe hvert eneste øyeblikk av fritiden sammen.

Noen som vil forstå at bare fordi vi arbeider og bygger karriere betyr ikke det at vi ikke vil jobbe på forholdet vårt. Noen som vil matche vår aggressivitet.

Noen som vet hvordan de skal ta vare på seg selv og ikke forvente oss til å være som en mamma for dem. Vi trenger en partner, en like. En mann som vet at bare fordi vi er to personer i et forhold sammen, så betyr ikke det at vi er ikke er selvstendige individer.