Vi er krigere og vil gir oss neppe om det så er er bare det aller minste tegn til håp om at vi får til noe. Enten det gjelder å holde forholdet i gang, ta vare på andre mennesker eller redde oss selv og drømmene våre, gir vi ganske enkelt ikke opp..

Men, noen ganger er det å gi opp det beste vi kan gjøre. Noen ganger, er det ingen annen utvei for å redde oss selv til slutt, for uansett om vi prøver aldri så hardt, om vi gir alt vi har, er det ikke nok.

Enkelte ting er bare ikke ment å fungere. Forhold inkludert.

Om du finner deg selv gående rundt i ring, kjempende på den samme kampen om og om igjen,er det kanskje på tide å gå. Om du fortsatt ikke er sikker på om forholdet ditt er verdt å kjempe for lenger, sjekk listen nedenfor som kan hjelpe deg ta den avgjørelsen som er best for deg.

1. Kranglene deres går på repeat

Krangling er bra og ganske sunt for et forhold. Om dere finner ut av problemet til slutt og dere vokser nærmere hverandre for hver krangel..

Men om dere konstant krangler om de samme tingene og det som utløser dem, er det et stort rødt flagg som viser at dere ikke passer så godt sammen. Dere har ikke funnet noen måte å diskutere problemene og komme dere rundt dem, og uten det vil dere stå på stedet hvil frem til noen til slutt klikker.

Det kan være fordi dere ikke er på samme sted på grunn av følelsesmessig umodenhet men uansett grunner dette alltid et stort rødt flagg.

2. Kommunikasjonen er av

Eller så hadde dere egentlig ingen i første omgang. Når vi forelesker oss i noen, føles alt helt supert. Vi har våre hvetebrødsdager og alt ser fantastisk og helt perfekt ut.

Vi blir kjent med hverandre, lidenskapen står i taket og vi kan bare ikke få nok av hverandre. Men hva skjer når hvetebrødsdagene er over? Om du merker at kommunikasjonen mangler og at dere ikke kan åpne der for hverandre, kan det være et tegn på at dere ikke er klar for et forhold enda.

Eller om kommunikasjonen plutselig forsvinner kan mannen din ha stengt av på grunn av et eller annet. Menn har en tendens til å gjøre det når de ikke lenger er forelsket men ikke vet hvordan de skal forholde seg til det.

3. Dere ser ikke lenger begge to som likeverdige

Det som begynte som et fantastisk forhold virker nå som et gi-og-ta spill. Du er alltid den som prøver mest, den som slåss for dere begge, den som blir såret og den som ikke føler seg bra nok.

Om han får deg til å føle deg mindre verdt og at du er under ham, er det bare hans spill for forstørre egoet sitt. Han kommer til å ta fra deg all selvtillit slik at han ha enda høyere tanker om seg selv.

Sann kjærlighet er ikke om at en person er bedre enn den andre. Det dreier seg om at begge to streber sammen..

4. Det er ingen tillit

Tillit er det mest fundamentale i et forhold. Du kan ikke ha kjærlighet uten tillit.

Om du mistenker at han bedrar deg og han har gitt deg grunn til å tro det, eller han allerede har vært utro men ikke ser ut til å ha endret oppførsel etterpå, er det på tide at du setter deg selv først. Om en mann ikke kan se verdien av deg og konstant lar deg tro du ikke er god nok, er han ikke verdt det.

Er riktig mann vil aldri la sin kvinne legge seg og tro at hun ikke er bra nok. En riktig mann vil aldri gi henne noen grunn til å tvile på lojaliteten hans i første omgang

5. Han vil ikke ta skylden for noe eller se noe fra ditt perspektiv

Dette er et tegn på at han er følelsesmessig utilgjengelig. Det er ikke det at han ikke vil, det er bare at han ikke er i stand til det.

Han ser på seg selv som perfekt, så hvordan kan han gjøre noe galt? Han vil prøve å gi deg dårlig samvittighet for at du i det hele tatt tok opp problemet, og du vil ende opp med å be ham om unnskyldning, eller føle at du er gal som kan tenke noe slikt.

Men følelsene dine, magefølelsen, lyver aldri. Ingen har rett til å bestemme om de sårer noen eller ikke.

Om du sårer noen, skal du innse feilen du har gjort og be om unnskyldning, selv om det ikke var med hensikt. Om han ikke er istand til engang å si unnskyld, er ikke dette en person du ønsker å ha rundt deg, for han vil aldri forandre seg

6. Det er ingen respekt

Om han ikke respekterer følelsene dine, meningen din eller deg, trenger du ikke å finne deg i sånn dritt. Du har ikke bygget deg selv opp for at han skal komme å ta deg for gitt, for at han bare skal se deg som en slags gledespike.

Det finnes ingen mann som er verdt dine tårer og din kjærlighet, om han ikke vet å sette pris på deg. Husk på at du fortjener å være lykkelig også.

Du fortjener noen som vil elske og respektere deg . Om han ikke er den som gjør det, da er han ikke en det er verdt å kjempe for.

7. Du føler deg ensom når dere er sammen

Den verste formen for ensomhet er den vi kjenner ved siden av personen vi elsker. Det er den formen for ensomhet som fyller deg med tårer fra innsiden, sårer sjelen din og knuser hjertet ditt hver eneste dag.

Om du føler deg ensom ved siden av ham men det ikke ser ut som han legger merke til det, dra derfra. Det betyr bare at han er alt for involvert i seg selv for å se at du har det vondt.