Å date en drittsekk og en god gutt er ikke det samme. Jeg vet drittsekken vil late som han er den gode, og han vil gjøre de samme tingene som en god gutt ville gjort, men forskjellen er enorm. Om det falske skinnet rundt drittsekken prøver å lure deg, må du følge med på dette:

1. En drittsekk vil være full av selvtillit

Dette er et av de viktigste trekkene for enhver drittsekk. Han vil se på seg selv som best av de beste og det er derfor du blir tiltrukket av ham.

For når du ser noen som er trygg på seg selv, ønsker du øyeblikkelig å være sammen med ham. Alt han sier vil være perfekt fordi han er virkelig en god skuespiller, og han vil fortelle deg alt det du ønsker å høre.

2. En god gutt vil være beskjeden

Alle gode gutter vil være beskjeden i starten av et forhold. Han vil være engstelig siden han ikke vet hva han skal si foran deg.

Historien hans vil være ren og naiv og han vil prøve å glede deg hvert eneste sekund dere er sammen. Han er slik fordi han bryr seg om deg og ønsker at du skal bli kjæresten hans en dag.

Så, når han er stille, ikke tro han ikke er interessert i deg. Tenk på at han ikke er helt seg selv i denne situasjonen og han har også behov for en innsats fra deg for å få tingene på gli.

3. En drittsekk vil prøve å få deg til sengs 

Å få jenter til sengs er hovedmålet for enhver drittsekk. Så, med det samme han ser at du er interessert i ham, vil han prøve å komme ned i buksene dine.

Den grusomme sannheten er at han bare vil være sammen med deg for en ting og når han får det som han vil, vil han dumpe deg som en tom ølboks på gata. Han vil bruke enhver sjanse til å fortelle deg hvor vakker du er slik at du føler deg spesiell og bestemmer deg for å gå til sengs med ham.

4. En god gutt vil gå sakte frem

En god gutts ultimate mål er ikke å få deg til sengs. Du skjønner – han er ikke ute etter kroppen din, men sjelen og hjertet ditt. Det er derfor han ønsker å gå sakte frem, slik at han kan bli bedre kjent med deg.

Ved at han gjøre dette, ser du at han respekterer deg. Han ønsker ikke bare å utnytte deg og forsvinne. Han vil være der i gode og onde dager.

Han vil være bestevennen din og deretter elskeren din. Kjærligheten hans er ekte og han vil gjøre alt for å bevise det for deg

5. En drittsekk vil ta deg med storm 

Og kjære deg – du swer ikke at det skjer. Det vil gå like fort som et passerende tog – så fort at du knapt kan se det. Han vil fortelle deg alt du ønsker å høre.

Han vil kysse og klemme deg hele tiden når dere går ut. Han vil fortelle deg hvor perfekt du er.

Han vil gjøre alt slik at du føler deg som den vakreste jenta i verden. Og han vil gjøre alt sammen med ett mål for øye – å få seg et nummer.

6. En god gutt vil få deg til å falle sakte for ham

En god gutt vil alltid være god. Han vil ikke fortelle deg løgner og han vil ikke kvele deg med kyss og klemmer på første date. Når han forteller deg at han liker deg, vil han være så blyg og rødme som om det er første gang han gjør noe sånt.

Han vil prøve å få deg til å føle deg spesiell, men det er ikke sikkert han vil lykkes så godt i starten. Men når du faller for ham, forstår du at dette er ekte vare og at dette er noe som vil vare evig.

7. En drittsekk vil få nok av deg 

Du vil bare se den gnistrende kjærligheten i begynnelsen av forholdet. Senere, når alt klapper sammen vil han få nok av deg. For ham er du ikke den vakreste jenta i rommet lenger.

Han vil bli lei av måten du lukter på eller av hvordan du ler. Han vil ha noe nytt. Han vil ha noen som er ny. Og der er bare et spørsmål om tid før det skjer.

8. En god gutt vil aldri få nok av deg 

Forskjellen mellom en drittsekk og en god gutt er at en god gutt aldri vil få nok av deg. Han vil alltid se på deg som sin beste venn og elsker.

For ham, vil du alltid være den ene som bringer lyset inn i tilværelsen hans. Med ham. vil du vite at det du har er ekte og ingenting kan true det som er ekte. Med ham, vil du føle deg så trygg og du vet at han vil gjøre alt hvis du ber ham om det.