Dere alle ville vel vært enig med meg at sex er en viktig del av våre liv. Derfor, for noe så viktig, er det greit å gå en ekstra mil og gjøre det en utrolig opplevelse. Hvis du ikke er helt sikker på hvordan du gjør dette, her er noen fantastiske tips for å ha en uforglemmelig seksuell opplevelse som vil få din mann skrike og be om mer.
Ingen problem, du vil takke meg senere!

1. Ta det sakte

Selv om dette ikke er noe som jeg behøver minne deg om, så er det mange som ofte glemmer det, og da vil det hele være over på et sekund. De glemmer å nyte hvert kyss, hver berøring og hvert stønn. Så mitt forslag er å ta det så sakte som mulig. Nyt hvert kyss som du gir til din mann. Prøv å sug på tilfeldige deler av kroppen hans og gjør det sakte mens du snakker skittent til ham. Få ham til å bare ha øyne for deg og få ham til å innse at han var veldig heldig som møtte en jente som deg.

2. Sex på sofaen

Hvorfor skal dere gå til soverommet hver gang du er kåt? Gjør det hvor som helst, det vil definitivt få adrenalinet til å stige. Dere kan også prøve å gjøre det på noen forbudte steder, som på et fly eller i en kinosal. Hvis du velger å gjøre det hjemme, kan du gjøre det på sofaen. Tenk dere to ser en film under et teppe og plutselig føler du fingrene over deg. Det er da du trenger å ta kontroll og sette deg i fanget hans, ikke gi ham noen glede av å røre deg med mindre du sier det. Jeg er sikker på at han vil bli gal når han er så nære deg, men likevel så langt i fra deg.

3. Sex foran et speil

Bare tenk på det – når du kan se på hva dere begge gjør foran speilet, er sjansen stor for at dere vil nå klimaks ganske fort. Fordelen med sex foran speilet er at du kan se ting som du ikke ville vært i stand til å se om dere bare hadde regelmessig sex. Så, hvis du ikke har et speil i nærheten av soverommet, sørg for at du kjøper et, eller heng det i taket hvis det er nødvendig. Tilfredsstillelse er 100% garantert!

4. Å snakke under en avsugning

Er det noe mer hot enn en kvinne som snakker skittent under en avsugning mens hun ser inn i sin partners øyne? Hmm, jeg tror ikke det. Dette utrolige trikset vil få enhver mann til å tigge om mer fordi du vil være med på å gjøre han fantasi ekte, og han vil ikke være i stand til å skjule hvor begeistret han er. Bare sørg for at du tar det sakte og gjør det så godt du kan.

5. La ham vite hva du vil

når en mann får sin dose av lykke (orgasme) vil han gjøre alt for å tilfredsstille sin dame. Så, er scenen din! Fortell ham hva du ønsker at han skal gjøre på deg og stønn mens han gjør det, for å vise ham at du liker det. Han vil føle seg som en superhelt når hv vet at all den stønningen er på grunn av ham! Det er en stor turn-on!

6. Du burde bli bundet

hvis du føler deg komfortabel med det, la din mann binde deg til sengen. Det kan for eksempel være med noen sexy mansjetter og på den måten kan du ta forholdet til et helt nytt nivå. Dette vil bety at han er den som har all kontroll mens du er i stand til å bare nyte, når han lar deg. Dette sexy spillet vil tenne ham så mye at bare noen sekunder vil skille ham fra en orgasme.

7. Sex i dusjen

Hvis du ikke har prøvd denne typen sex, så foreslår jeg at du gjør det. Tenk bare på hvor bra dere to vil se ut nakne og våte, mens vannet renner nedover din kropp. Bare en titt på en våt og naken kropp vil gjøre ham veldig kåt, så dette er noe du kan gjøre for å krydre sexlivet ditt. Og den store finalen vil bli når du ’tilfeldigvis’ mister såpen. Stol på meg, det fungerer alltid.

8. Lek med ballene hans

Okei jenter, det er en del av en manns kropp som ikke bør neglisjeres – ballene hans. Når du gir ham en avsugning så må du ikke bare fokusere på penisen hans, fordi ballene er også en del av kroppen hans. og med de rette teknikker kan du få ham til å føle han er i skyene. Dette er et veldig følsomt område, og hvis det behandles på rett måte, kan det virkelig få ham i gang!