Når du inngår et romantisk forhold, så tror du alt er perfekt og at det vil være slik for alltid. Men, det du burde vite om er at ingen er perfekte og at det vil komme en tid hvor partneren din vil skuffe deg.

Han kommer til å gjøre noe som kan føles sårt, og det er derfor det er veldig viktig å vite hva du burde tilgi han for, og hva som er dødelige synder. Derfor har jeg laget denne listen over ting du aldri bør tilgi han når dere er i et forhold.

Så, dersom mannen din gjøre noen av disse tingene som jeg har listet nedenfor, så bør du nok forlate ham, da han ikke er en person som kommer til å elske deg eller respektere deg slik som du fortjener.

1. Han er utro mot deg

Jeg vet det er kvinner der ute som tilgir mennene sine etter å ha vært utroe mot dem, men fra mitt synspunkt så er ikke dette noe som bør tilgis. Jeg mener, han lå bevisst med en annen kvinne, til tross for at han visste hvordan det ville såre deg ved å gjøre det han gjorde det.

Han tenkte ikke på følelsene dine, eller fortvilelsen du ville gjennomgå når du omsider fant ut av det. Gjorde han det én gang, så vil han gjøre det igjen. Så, ikke tilgi ham når du finner ut at han har vært utro, men dump han heller, fordi du fortjener så mer enn bare litt halvhjertet kjærlighet.

2. Han mishandler deg

Uansett om det er emosjonell eller fysisk mishandling, så er ikke dette noe du burde tolerere i et forhold. Dersom partneren din mishandler deg, så har han noen seriøse problemer og du fortjener ikke å måtte leve i frykt for resten av livet ditt.

Han burde være din beskytter og ikke en du er redd for. Så, ikke tro på han når han sier det skjedde ved et uhell og at det aldri vil skje igjen, fordi det vil det. En gang en mishandler, alltid en mishandler.

3. Han er frekk mot deg

Trykker mannen din deg ned rett foran andre? Føler du deg mindre verd i hans nærvær? Om svaret er ja, så har du problemer. Dette er noe du aldri bør tilgi i et forhold, fordi det er et seriøst problem.

Mannen din skal være støttende og kjærlig, ikke slem mot deg. Han skal behandle deg som sin dronning og ikke som noen som er her i dag, men vil være borte i morgen. Dette er noe du aldri bør tolerere, så det er bedre å holde seg unna slike menn.

4. Han lyver til deg

Løgner er aldri bra og spesielt ikke i et romantisk forhold. Om han sier han sitter fast i rushtrafikk når han egentlig kjørte sin heite kollega hjem, så er ikke dette noe du bør tilgi han for.

Om han lyver, betyr det at han gjør noe galt og han ønsker ikke at du skal finne ut om det. Dette dreier seg ikke bare om noen hvite små løgner i seg selv, her snakker vi om noe mer alvorlig. Og denne type oppførsel er utilgivelig.

5. Han presser deg

Mannen din skal ikke presse deg til å gjøre ting du ikke er komfortabel med. Om du ikke liker noe han gjør, må du fortelle han hva du føler om det.

Forklar til han at forskjellige mennesker liker forskjellige ting og at dette er noe han bør synes er greit. Hvis han da fortsetter å insistere på det han vil, uten å spørre deg om tillatelse, så bør du ikke ha noe med han å gjøre.

6. Han setter ikke deg først

Det er greit å sette deg selv først, men om mannen din prioriterer alle rundt seg først, og du ender opp sist, så har du et problem. Kanskje han ikke lenger er forelsket i deg, eller kanskje han ikke ser for seg en fremtid med deg, men en ekte mann som elsker kjæresten sin vil alltid sette henne først, spesielt i begynnelsen av forholdet.

Om du ser at mannen din ikke gir deg den kjærligheten du fortjener og du merker at du ikke er lykkelig med han, er jeg redd tiden er inne for å gi slipp på han. Han gjorde tydeligvis det med deg for lenge siden.

7. Han klandrer deg for alle problemene

Når du er i et forhold med en mann som legger all skyld på deg for alt det som går galt, så er det noe dere behøver å snakke sammen om. Når dere har problemer, så er tilhører de dere begge og ikke bare deg og dette er noe han må forstå.

Men, om han nekter å ta ansvar for sin del av problemene og påstår at du har skyld i alt, så bør han ikke ha noe med livet ditt å gjøre lengre. Stol på meg, du har det bedre på egenhånd uten han.

8. Han får deg til å føle deg mindre verd

Et forhold bør være noe bra, hvor du kan være deg selv og den andre personen bør elske deg for den du virkelig er. Hvis du later som om du er noen du ikke er, bare for at han skal like deg, er det hele forgjeves. Dersom du føler deg dårlig fordi mannen din får deg til å føle deg mindre verd, så må du endre noe.

Du burde være helt ærlig om følelsene dine og fortelle han at du ikke er lykkelig med hvordan ting er og at du vil ha en endring. Om han ikke vil endre på noe og er likegyldig til om du blir værende eller ei, forlat han raskt som mulig.