Hver en kvinne ville nok antagelig gjerne vite hva mannen hennes tenker på når han elsker med henne. Når du begynner å tenke på menn og de tingene de tenker på under sex, kan du ikke la være å føle at han kanskje tenker på en annen kvinne. Du vil også gjerne vite om du gir han alt hva han trenger og om du er den beste elskeren mannen din har hatt. Men, siden vi snakker om menn her, så la oss avdekke noe av hva de tenker på under sex. La oss starte!

1. Kom hun?

Menn kan noen ganger være litt forvirret angående når kvinner kommer fordi de gjør det, og et sekund senere kan de fortsette å ha sex med dem igjen. For menn, er det er umulig oppdrag fordi de kun kan komme en gang og når det skjer, vil en kvinne merke det fordi han vil stønne og etter alt er forbi vil de kollapse ned på sengen som om de har nettopp fullført et maratonløp. Så, ikke vær overrasket om mannen din ser forvirret ut, og undrer seg over om han bør si mer skitne ting så du kan komme eller undre på om du allerede har kommet.

2. Herregud, brystene hennes er utrolige!

De beste brystene en mann kan se er de som han for øyeblikket holder i hendene sine, og han vil fortelle seg selv at de er det beste han noen gang har holdt. Selv om du ikke tror at brystene dine er fine nok for mannen du ligger med, vil de oppfattes som de fineste brystene i hele verdenen da. Så, det er ingen grunn til bekymring, bare slapp av og nyt det.

3. Det føles så godt når jeg er inne i henne

Noen ganger tenker menn kun på hvordan det føles mens de har sex med sin partner. De tenker på de fine kurvene hennes og hvor fantastisk kroppen hennes er. De behøver ingen ekstra tenning fordi følelsen av å ha sex er noe som allerede får de til å føle seg som i himmelen. De ønsker bare å fange øyeblikket der hvor de er ett med partneren sin og de ønsker at det aldri ville ende.

4.Faen, jeg glemte å dusje!

Menn tenker ofte på dette fordi de noen ganger er for late til å ta en dusj eller fordi de er for slitne til det etter en lang dag på jobb. De forventer ikke at de kommer til å ha sex den kvelden, men når det skjer, begynner de å bekymre seg for det. De ønsker å lukte godt for partneren sin fordi de føles så mye bedre når de begge er rene.

5. Jeg vet ikke om hun ville ha noe imot å prøve noe annet!

Det er sant at menn ofte har seksuelle fantasier, men de avslører de ikke til sin partner fordi de skammer seg over dem. Noen av dem ønsker å prøve noe litt mer kinky, mens andre ønsker å prøve noe de aldri har prøvd før. Så, om mannen din ikke spør deg om å gjøre noe for ham, betyr det ikke at han ikke ønsker det. Du bør prøve å lese mellom linjene noen ganger og gi ham hva han virkelig har lyst til.

6. Ikke få meg til å komme helt enda!

Dette er ett av de største problemene for alle menn fordi de ønsker å tilfredsstille partneren din, men til samme tid, så ønsker de også å utsette klimakset. Så, de ber om at de ikke skal komme før partneren sin fordi dersom det skjer, så vil de ikke bli tilfredsstilte. Det er deres ultimate mål at damen deres forlater soverommet med et smil om munnen og bare da vil de innrømme at oppdraget er fullført.

7. Hvor lærte hun alt dette?

Når en mann tenker på det, vil han antagelig være imponert over dine seksuelle kunnskaper og han vil være glad for å ha fått tatt del i ditt eksperiment. Det vil la han undre seg over hvor du har lært alle disse nye trekkene og han kan kanskje til og med spørre seg selv om du kanskje har sett porno uten å ha innrømmet det for ham. Uansett hva han tenker, så er det en positiv ting og er ingen grunn til bekymring. Bare slapp av og nyt det!

8. Jeg vil komme NÅ!

En av de viktigste tingene en mann tenker på mens de har sex er å komme så snart som mulig. Jeg mener da dersom de har tilfredsstilt kvinnen, så er det ikke lengre noe behov for å fortsette den leken, så de vil bare nyte tilfredsstillelsen slik at de kan sove. Tro det eller ei, men sex kan gjøre dem meget trette, så de nyter en god natts søvn etter å ha følt verdens beste tilfredsstillelse.