Hvor mange ganger nå har du hørt at kvinner er kompliserte. Jeg er sterkt uenig i at vi er kompliserte – vi har bare en større tendens til å overtenke og overanalysere ting, men det er hovedsakelig fordi vi ikke vil gå glipp av noe.

Vi liker å kunne vurdere alle muligheter og være helt sikker på at vi vet hva vi bestemmer oss å gå for til slutt.

På grunn av denne overanalyserende tendensen, tar vi ofte oss selv i å dissekrere hver eneste handling menn gjør for å finne ut hva den egentlige intensjonen hans er. Derfor bruker vi ofte timer og utallige netter til sengs, for å finne ut om en eller annen mann er tiltrukket av oss og i hvilken grad.

Å finne klare indikasjoner på en manns tiltrekning kan være utmattende, men ikke om du er kjent med de avslørende tegnene som kan hjelpe deg å få svaret mye raskere og slippe alle de søvnløse nettene du har viet for å løse dette mysteriet så langt.

Mannen kan tro at du ikke vil legge merke til det, men alt ved ham vil skrike at han virkelig er tiltrukket av deg og disse tegnene vil være de mest avslørende.

Om en mann er tiltrukket av deg:

Vil han vite hvordan dagen din har vært.

Han vil ikke spørre om dette bare for å høre litt saftig sladder fra kontoret slik at dere bare skal ha noe å prate om, han spør deg fordi han er genuint interessert i deg og alt det som er en del av livet ditt. Han vil vite alt som har skjedd den dagen og om han kan gjøre noe for å gjøre dagen din bedre

Vil han vite om du har savnet ham.

Når det kommer til menn, i det øyeblikket de føler en sterk tiltrekning, blir de til skikkelige babyer som bare higer etter kvinners oppmerksomhet. Å vite at du har savnet ham vil bety mye mer for ham enn du på noen måte kan forestille deg.

Det vil fortelle ham hvor mye du vil ha ham og om han har grunn til å fortsette sitt ridderlige stunt for å oppnå din gunst.

Vil han vite hva du har gjort på.

Når det kommer til deg, vil han vite alt, spesielt om det er noe du planlegger å gjøre. Grunnen til at han vil vite det er at har han har alle intensjoner om å invitere seg selv og få være en del av hva nå det er du har planlagt.

Om en mann føler seg sterkt tiltrukket av deg:

Vil han føle trang til å ta på deg.

Det er ikke en seksuell referanse, selv om han ikke mangler den tiltrekningen heller. Han liker å berøre hånden din, eller hvilken som helst del av deg, for å være ærlig.

Han vil si du har nydelig hår og han vil ta sjansen på å ta på det. Det er en av de sterke tegnene på at han er tiltrukket av deg.

Vil han ha behov for å få deg til å le.

Om han er tiltrukket av deg, er latteren din musikk til hans ører. Han vil gjøre alt som står i hans makt for å se smilet til en kvinne han er tiltrukket av – for å se deg smile.

Vil han ha behov for å fortelle verden om dere to.

Han vil ikke skjule deg eller eller hva han føler for deg eller hvor mye han vil ha deg. Han vil være sikker på at alle i din omgangskrets og alle i hans egen omgangskrets er kjent med det faktum at han er tiltrukket av deg.

Vennene hans vil vite om deg, familien hans vil lure på hvem jenta som har stjålet tankene og hjertet hans er, og han vil ikke være skamfull over å besvare det spørsmålet.

Om han er kraftig tiltrukket av deg:

Vil han være sjalu.

Han vil vise tegnpå sjalusi. Om hans tiltrekning er kraftig, vil han vite hvem du skal ut sammen med.

Han vil være interessert i å vite om det fortsatt kan være menn som er med i vurderingen, og han vil huske dem. Men pass på, uskyldig sjalusi kan fortelle deg enormt mye om hans tiltrekning, men når det blir for mye sjalusi, kan du ha et problem

Vil han være beskyttende.

Å være beskyttende overfor deg er noe som føles naturlig for ham. Det kan være at noen menn har dette medfødt overfor enhver kvinne, men hans trang til å beskytte deg vil vise seg på en annen måte.

På omsorgsnivået han viser deg, vil du være i stand til å se om tiltrekningen hans er så kraftig eller ikke

Vil han være en bedre utgave av seg selv.

Han vil gjøre alt for å være den beste utgaven av seg selv. Han vil konstant forsøke å forbedre seg og han vil gjøre alt for å forsikre seg om at han gir deg den beste utgaven av seg selv for å vinne deg.

Han vil gjøre alt som står i sin makt for at du skal velge ham og bli hos ham. Dette er det ultimate tegnet på en manns kraftige tiltrekning.