Har du det som trengs for å være en perfekt kjæreste?

Kvinner blir ofte villedet av det faktum at menn er ute etter en super-hot modell for å være deres kjærester, men det er ikke tilfelle.

De fleste menn vil ha enkel, jordnær kvinne til å være deres kjærester. Sammen med en kjæreste, trenger de en venn å betro seg til, og en skulder å gråte på. Ja, menn gråter også!

Sjekk ut noen av egenskapene til en fantastisk kjæreste, og se om du er hva menn har vært på jakt etter.

1. HUN ER SELVSIKKER

Hun er den type jente som er komfortabel i sin egen hud. Hun er stolt av hvem hun er og hun har ikke planer om å endre seg for noen.

Hun trenger ikke noen til å fortelle henne at hun ser bra ut, og hun vil ikke be menn om å fortelle henne det fordi hun er fullt klar over det selv.

Hun trenger ikke menn for å berolige seg, fordi hun tviler aldri på seg selv.

2. HUN ER SMART

For menn, det å date jenter som oppfører seg som ungdomsskoleelever er vann under broen. De har modnet, de søker etter kvinner går etter deres eksempel.

De ønsker kvinner som er lik dem og som kan utfordre dem på et intellektuelt nivå.

De trenger en utfordring, og hun har vett til å utfordre dem.

3. HUN ER UAVHENGIG

Hun kan fikse sine egne problemer som en ‘stor jente’, og det er hva menn tenner på. Ingen ønsker å være en barnevakt for sin kjæreste.

Hvis hun ikke kan håndtere sine dagligdagse kamper om hennes jobb eller livet generelt, og hun ber om deres hjelp hele tiden, får de følelsen av at de blir kvalt. De får følelsen av at dette er en kjæreste som ikke kan fungere på egenhånd.

4. HUN TAR VARE PÅ SITT SINN OG SIN KROPP

Som jeg har skrevet før, hun trenger ikke å være en Adriana Lima type en jente, men hun trenger å ta vare på hennes kropp og hennes sinn. Hun trenger ikke å gjøre dette for menns skyld, men for sin egen.

Hun er en som ønsker å se bra ut uavhengig av hennes mann, og han er den som er glad for at hun ser bra ut på grunn av seg selv og ikke ham.

Mens sana in corpore sano – Hun vil ta vare på sitt sinn slik at hun kan være sunn og stabil fra både innsiden og utsiden.

5. HUN ER DEDIKERT

Dette betyr at hun alltid har sin manns rygg. Hun vil stå opp for ham, fordi hun vet at han har rett, men selv om han ikke har det, vil hun ikke ta et steg tilbake.

Hun er trofast og hun vil ikke være utro, noensinne. Spesielt hvis hun og hennes mann er eksklusive.

Hvis menn tror at kjæresten er viet til dem, vil de gjerne gjengjelde tjenesten. Ikke alle menn er idioter, tro det eller ei!

6. HUN ER IKKE MATERIALISTISK

De fleste menn hater kvinner som utnytter dem for materialistiske ting kommer til et seriøst forhold. De setter pris på de ikke-materielle verdiene kvinner har.

Dette betyr ikke at menn aldri kommer kjøpe noe til sine kvinner eller overraske dem. Nei, det er det absolutte motsatte. De vil ha kvinner som ikke kommer til å be dem om å kjøpe disse tingene fordi de ikke er besatt av materielle saker i livet.

De vil gjøre det av fri vilje som et tegn på kjærlighet og takknemlighet.

Ved å være ikke-materialistisk, fortjener denne jenta overraskelser og middager.

7. HUN LAR DEG VÆRE MANNEN

Hun er vel klar over det faktum at menn er én sak, og kvinner en annen. Hun vil ikke tvinge dem til å gjøre jentete ting, og dermed ta bort deres ‘manndom’.

Hun vil respektere det faktum at menn ser på sport og nyter det, menn går ut med kompiser for et par øl og menn sjekker ofte ut andre kvinner som en form av recreation- noe de gjør fordi de ikke kan hjelpe seg selv, men det er fullstendig harmløst.

8. HUN LIKER DINE VENNER

Hun trenger ikke å være en av gutta, men hun bør like dem. Hvis hun planlegger et langsiktig forhold, vet hun at hun vil bli omgitt av hennes manns venner.

Hun er den type jente som vil lage smørbrød til hennes manns kompisgjeng og invitere dem over for en morsom kveld.

9. HUN FÅR MENN TIL Å VILLE BLI BEDRE

Hun vil få ut det beste i menn. Hun vil være deres støtte, og hun vil få dem til å ville å bli enda bedre mennesker enn de allerede er.

Menn kan finne seg i å tenke på sin framtid på en ansvarlig måte. De kan begynne å føle og handle som voksne. Alt dette skjer på grunn av en enkel grunn – henne.

De har møtt den rette, og på grunn av henne, ønsker de å bli bedre mennesker.