Sex er en viktig del av våre liv og å eksperimentere med det kan være morsomt. Ikke bare vil det krydre ditt kjærlighetsliv, men det vil også gjøre deg bedre på ting som du kanskje allerede gjør. Uansett om du ønsker å prøve ulike sexstillinger eller om du har rutinene inne, forteller vi deg om de hotteste sexstillingene du bare må prøve i år. Så følg med, fordi dette vil være et brennende hett emne!

1. Katten

Dette er en av de beste sexstillingene for å få orgasmer, men de fleste praktiserer det ikke fordi de ble vant til den gammeldagse stillingen som misjonæren og spooning. Forskere sier at kvinner som ikke kunne komme i misjonærstillingen lyktes med det mens de utførte katteposisjonen. Den ligner på misjonærstillingen, men det er småting som utgjør en forskjell. Du kan starte med misjonærstillingen og deretter skifte kroppen din over og opp til den ene siden. Deretter gnugge frem og tilbake i stedet for å jukke opp og ned for å kunne holde kontakten med kvinnens klitoris hele tiden. Ikke bare vil hun oppleve klimaks, men hun vil skrike og tigge for mer!

2. Stolen

Sannsynligvis har alle dere allerede sett denne posisjonen i filmer der skuespillerne gjorde sitt beste for at du skal føle all den lidenskapen som var på i dem. Hvis du ikke liker stående posisjoner, kan du prøve denne stillingen fordi du vil lene deg mot en vegg hele tiden mens kvinnen vil være over deg. Du vil ha frie hender til å ta på henne hvor du vil og hun vil være i stand til å ta kontroll. Det er bare et spørsmål om tid når hun kommer fordi ditt ansiktsuttrykk og din dirty talk vil få henne dit på kort varsel.

3. Oral bakdør

Denne sexstillingen er litt annerledes fordi du nærmer deg din kvinne fra baksiden og ikke fra fronten. Det vil være enkelt for deg å bruke fingrene for litt ekstra stimulering. Også, for en bedre posisjon kan du legge en pute under baken hennes, slik at du kan nærme deg hennes vagina lettere.

4. Seilskipet

Denne sexstillingen vil gi all kontrollen til kvinnen mens du kan nyte utsikten. Dessuten vil du ha hendene fri til å presse henne frem og tilbake for litt ekstra stimulering og hastighetskontroll. Denne stillingen er lik en omvendt cowgirl, men her vil din kvinne legge seg på bena, ha hodet nære føttene, og sære på hoftene. Selv om folk ikke bruker dette trikset så ofte, er det en god måte å sprite opp sexlivet på.

5. Fossefall

Denne stillingen er for alle de som er lei av den gamle rutinen hver gang. Ulempen er at du må legge deg ned på kanten av sengen, ha hodet og skuldrene på gulvet mens kvinnen strekker seg etter deg. Jeg vedder på at blodet vil rushe til hodet mens du opplever halsbrekkende orgasmer!

6. Varmt sete

Denne sexstillingen er laget for en kvinne som liker å stimulere sitt G-punkt. Hun vil være i stand til å ta kontrollen, mens du har hendene fri til å stimulere henne ved berøring. Mens du sitter på sengen eller på stolen, vil kvinnen sitte i fanget ditt og gjøre sin ting. Hun vil skli frem og tilbake ved å skyve seg fram og tilbake på stolen og på den måten, vil du komme på et sekund.

7. Øyekontakt

Denne stillingen er laget for par som nyter av langvarig sex ved å samtidig se i hverandre i øynene. Denne stillingen skaper intimitet og gir et dypere samhold mellom dere. Du kan sitte på en seng og la jenta sitte i fanget ditt. Hun vil se deg i øynene mens hun klemmer deg og gjør sin greie. Hvis du ønsker å øke hastigheten, ta tak i hennes rumpe og hjelp henne ved å løfte hennen opp og ned. Din tilfredsstillelse er 100% garantert!

8. Doggy med en tvist

Denne stillingen er lik den gode, gamle stillingen kalt for doggystyle, men med noen små forskjeller. Din kvinne skal ligge med ansiktet ned mot sengen, litt bøyd og med bena hevet. Du vil gå inn henne bakfra, ta kontrollen og gi litt ekstra stimulering med hendene. Denne posisjonen intensiverer vaginal nytelse, så bare noen øyeblikk holder henne fra multi-orgasmer.

9. Kjøkkensjefen

Dette er en god posisjon for en kjapp og dyp penetrasjon. Hun vil sitte på en kjøkkenbenk for eksempel, men bena snurret rundt livet ditt. Du vil være den som tar kontrollen mens hun kan se ansiktet ditt, og forhåpentligvis få en orgasme mens hun ser deg i øynene.

10. Sex i vannet

Ikke bare vil du være gjemt fra nysgjerrige tittere, men du vil også ta forholdet til et helt nytt nivå. Ved å praktisere denne sexstillingen, vil du føle ting som du aldri har følt før, og du kan få en forkjærlighet for det. Dette er en av de enkleste sexstillingene, men mennesker praktiserer den ikke så ofte. Jeg håper du vil finne en plass i havet /vannet bare for dere to, og la din lidenskap komme frem!