Der står du, ved veikrysset i livet ditt. Nå må du velge mellom livet du hadde med han og om du ønsker å fortsette videre eller gå den lange vanskelige veien for å glemme og etterlate han i fortiden. Det gjør vondt, det er vanskelig, det er ødeleggende å vite at du må gå videre med livet uten personen du trodde var din ekte sjelevenn.

Hjertet ditt vil bruke mye tid for å kunne helbrede seg selv igjen og det er en utfordring å gjøre det helt igjen etter å ha vært igjennom så mye og du har også etterlatt deler av det i fortiden.

Å dra din vei og gå videre gjør deg ikke svak, det gjør deg sterkere enn du noen gang har vært tidligere, fordi du har samlet sammen alt av styrke for å kunne klare å sette foten foran den andre og gå videre.

Å dra din vei og gå videre med livet ditt gjør deg ikke til en feiging. Det fungerte ikke og på en eller annen måte har dere begge visst en god stund at det ville ende på denne måten.

Du prøvde å få det til å fungere, men noen forhold er bare ikke ment til å være, men viser deg istedenfor hvordan kjærlighet ikke skal være og gir deg en verdifull lekse.

Først ville du ikke dra fordi du visste at han ville kun sette seg ned og ikke en gang gidde å prøve å overbevise deg om å bli. Det er for mye innsats for å få forholdet til å fungere etter en slik katastrofe – eller det er i det minste hva han tenker. Du ville gjort alt for å gjøre det bedre nå, men du er veldig klar over at du fortjener mye bedre enn hva han kan tilby deg.

Selvfølgelig er dette alt du har tenkt igjennom, hjernen din fortsetter å fortelle deg disse tingene hver eneste dag, men på en eller annen måte vil ikke hjerte ditt samarbeide. Du føler deg sårbar og alt du ønsker er at han skal vise deg at han fortsatt bryr seg eller at han elsker deg. Siden han aldri var veldig god på å uttrykke sine følelser, visste du ikke engang hvordan du skulle avkode handlingene hans – men nå virker det som at hans intensjoner er veldig klare.

Når det er sagt tror du helt ærlig at han ville vist at han er lei seg selv om han visste hvordan han bør gjøre det? At han ville gjort noe for å få deg til å stå ved hans side? Kjære, dersom han ikke har gjort noe før i dag, hvorfor skal du tro at han ville gjøre det i morgen? Ikke la deg selv bli fanget av hans hjernespill, men samle heller sammen nok styrke til å kunne gå videre.

Fortsett å gå videre og selv om det vil bli hardt, vil det også være verdt det. Du vil ville snu deg rundt og gå tilbake, men er det virkelig noe som vil gjøre deg lykkelig?

Ikke gå tilbake til noen som mener at deres stolthet er mye viktigere enn deg. Han behandlet deg som et alternativ mer enn hans prioritet, fordi han ikke var i stand til å se gjennom øyne som dine – øyne full av kjærlighet og forståelse. Det er nok hvorfor han ikke var i stand til å holde på deg selv om han gjør noe for å få deg til å bli værende.

Oppførselen hans gjør det litt enklere for deg. Selv om du ikke tenker slik nå, vil du en dag se tilbake og huske at det ikke var noe som fikk deg til å bli værende.

Men akkurat nå, gå videre. Stien begynner å bli lysere og vakrere for hvert steg du tar mot helbredelse. Du vil bli fin igjen, jeg kan love deg det. Bare vær obs på din egen selv verdi og fortsett å gå videre.