Kanskje du ikke aner hva du tillater å slippe gjennom fingrene dine, men om noen år, etter at du har hatt den beste dagen i ditt liv, vil du krype inn i en tom seng, og du vil stirre i taket, hate deg selv for ikke å ha noen å dele denne bra dagen med.

Du vil angre på at du gav slipp på jenta som ville ta din lykke som sin egen, og som ville sett frem til å dele dine verste dager, og dine beste. Bare da vil virkeligheten treffe deg.

Du hadde ikke bare en god jente ved siden av deg. Du hadde en fantastisk jente.

Hun er en av de kule og sjeldne jentene, og det verste du kan gjøre er å leke med henne fordi du ikke vet hva du skal gjøre med henne. Det verste du kan gjøre er å la henne slippe gjennom fingrene dine.

Du har en jente som ikke er ute etter din bil, penger eller gaver. Hun ønsker bare din tid, ærlighet og innsats, og at du velger henne som en prioritet. Enkelt og greit. Hun er ikke som alle andre jenter. Hun er ikke overfladisk. Alt hun ønsker er at dere to skal gi mening og at du skal gjøre en innsats. Å miste denne type jente er noe du vil angre på resten av livet.

Hun er den type jente som har et stort hjerte, og det er ikke noe som kan læres.

Et stort hjerte er enten noe du har eller ikke har. Og din jente er født med denne kvaliteten, de fleste innser verdien av denne gaven for sent. Hvis du er en av dem, vil du angre på det resten av livet ditt.

Din jente er den type jente som lærer deg hvordan man skal elske noen rett.

Hun er en av de som mener at den eneste måten å elske på er å gi uselvisk kjærlighet. Alt annet, for henne, er bare bare et forsøk på å elske.

Din jente er den type jente som bryr seg om alle.

Hun er en av de uselviske jentene som setter alle andre før henne. Hun ser stadig på verden for å se hvordan hun kan hjelpe til. Hun bærer sin godhet med stolthet, og hun er glad over å kunne dele den med resten av verden. Denne type jente er en av et slag, og du ville blitt gal om du gjorde noe for å miste henne.

Din jente har ikke et vondt bein i kroppen hennes.

Hun er en av de som ikke ville skadet en flue. Hun er en som aldri vil såre deg. Hun vil heller ha sitt hjerte knust enn å måtte se deg sønderknust. Hvis du gir slipp på denne jenta som ville satt deg foran seg selv, da er du ute å sykler.

Denne jenta er klar til å gå gjennom helvete for deg.

Hun er en av de pålitelige jentene som blir hos deg i tykt og tynt. Ærligt talt, det er ikke mange jenter der ute som vil gjøre samme sak. Mennesker har hatt en tendens til å stikke i fra deg i det øyeblikket ting blir tøft i livet. Men ikke hun. Fordi hun er snill. Hun har en godhet som går tvers igjennom henne.

Denne jenta er alt din far fortalte deg å se etter i en kvinne – og enda mer.

Hun er en av de få jentene som er for bra til å være din. Hun er en av de som får deg til å lure på hva du gjør med henne, og hvorfor i all verden hun har valgt deg i første omgang. Men hun er også en av de som ikke tror hun er bedre enn noen andre.

Hun er den som mener at alle fortjener tid og tillit, og hun er klar til å gi det til resten av verden.

Bare fordi du ikke kan fatte at hun er så god som hun har vist deg hun er, bare fordi du ikke vet hva du skal gjøre med henne, betyr det ikke at du skal såre henne eller la henne slippe gjennom fingrene dine. Du må gjøre en innsats. Du må fortelle henne hva du føler. Du må vise henne at du bryr deg.

Du vet – du møter bare èn flott jente i livet. Du har kanskje møtt andre bra jenter også, men bare èn fantastisk jente som du aldri kommer glemme for resten av livet. Ikke la denne jenta gå, gjør det som trengs for å holde på henne, fordi du vil garantert angre på at du lot henne gå.