Når en kvinne elsker en mann, gir hun sitt alt. Det er ingenting hun ikke vil gjøre for å bevise sin kjærlighet til ham. Hun vil gå på sin stolthet. Hun vil være den fineste og morsomste. Hun kommer til å le mye, hun vil bite seg i leppa, og hun vil ha svette håndflater.

Hun gjør det beste hun kan. Hun er hans støtte, hans beste venn og en elsker – og Gud vet hva annet. Den stygge delen kommer når hennes innsats ikke blir returnert. Det blir stygt når hun gjør sitt beste, og enda verre når hun er i ferd med å bryte sammen, men han svarer fortsatt ikke.

Det som er dritt for deg, vil være det øyeblikket når du begynner å angre på dine handlinger. Når hun forlater deg, da vil du oppleve på din hud alt hun følte da hun var med deg.

Du vil aldri i livet finne noen som vil behandle deg som hun gjorde.

Hun hadde ‘det’. Hun mente at jo mer du gir til folk, jo mer får du i retur. Men du beviste henne det motsatte. Du var hennes prioritet og hun lot deg være i sentrum av hennes verden.

Det handlet bare om deg, og hva hun kunne gjøre for deg. Hun visste om all din usikkerhet – Du har vist henne alle dine demoner, men likevel bestemte hun seg for å elske deg. Hun valgte en nedbrutt deg å gi all sin kjærlighet til, i hver eneste sprekk av din sjel. Hva fikk hun i retur?

Hun har alltid trodd på deg.

Uansett hvor mange ganger du har falt, var hun der for å hjelpe deg å stå opp igjen. Hun gav deg aldri muligheten til å gi opp på livet ditt eller dine drømmer. Hun har alltid håpet at hun vil være den du velger, og det er derfor hun trodde så mye på dere to også.

Det var umulig for henne å unnslippe følelsen av at en dag, vil dere to gjøre det slutt. Hun trodde du skulle gi henne den kjærligheten hun fortjente, men du viste henne feil gang på gang.

Hun vil bli trøtt og lei.

Det er en viss mengde av deg selv som du kan gi til folk. Når du har nådd denne grensen, vil du bli giftig for deg selv og dine omgivelser. Det er derfor hun vil forlate deg til slutt. Hun vil bli lei av å stadig gi uten å få noe tilbake. Og så vil hun forlate deg.

Med det første vil du ikke merke savnet av henne.

Noe kan føles merkelig, men du vil ikke reagere. Fordi du er så uvitende. Du har aldri gitt noen oppmerksomhet til henne.

Men snart nok vil det treffe deg. Og det vil treffe deg hardt. Du vil snart innse hva du hadde.

Alt vil begynne å komme til deg på en gang.

Alt hun gjorde for deg. Alle de øyeblikkene da hun var med deg og gav deg sitt hjerte, i hver klem, i alle bekvemmeligheter, vil hennes tårer treffe deg hardt.

Hvem har du tenkt å lene deg på når tidene blir tøffe? Hvem kommer til å snakke med deg til solen står opp?

Det kommer til å være for sent.

Det vil drepe deg å se at hun klarer seg bra uten deg.

Selv om det vil gå i slow motion i hjernen din, vil alt i hennes hjerne bevege seg i en fort. Hun får sitt liv i orden. Hun vil begynne å innse sin verdi, og hun vil begynne å verdsette seg selv. Hun vil lære å elske seg selv uselvisk, akkurat som hun elsket deg en gang.

Det som vil såre deg mest vil være i det øyeblikket hun fortsetter med livet sitt. Hun vil finne noen som er verdig hennes kjærlighet.

Hun vil finne noen som ikke vil drepe hennes følelser, noen som vil verdsetter henne, og noen som vil sette pris på hver innsats hun gjør for ham.

Og det er da ‘hva hvis’ vil sparke i gang i hodet ditt.

Du vil få flashbacks til hver eneste dårlige ting du gjorde. Du vil lure på hva om du gjorde ting annerledes.

Du lurer på hvor du ville vært hvis du ikke hadde tatt henne for gitt. Hvis jeg var deg, ville jeg reagert før det var for sent, fordi når hun er borte, får du henne aldri tilbake.