Du er utslitt. Jeg kan se det på posene under øynene dine og på måten du beveger deg over gaten.

Du er trøtt. Og alt dette styret for hva? For noen som ikke kan se innsatsen du gjør og noen som ikke kunne brydd seg mindre om hvor tungt dette er for deg

Du har gjort alt du kan for å gjøre livet hans bedre og å tilfredsstille alle hans ønsker, men se på beina dine som skraper seg gjennom huden fordi du ikke har vært i stand til å spise skikkelig på flere dager. Du ville gjøre så mye for ham at du sluttet å ta vare på deg selv.

Men la oss være ærlige, han bare tar, tar og tar. Han gir aldri noe tilbake og alt du gjør er å sørge i fortvilelse.

Når dere to møttes, så du noe spesielt i ham. Som at han endelig var fyren som kunne snu verden og gi deg mot til å stole på kjærligheten igjen. Du hadde blitt såret alt for mange ganger og du trodde han hadde tenkt å plukke opp de ødelagte bitene og bære dem med respekt og takknemlighet.

Men når du ser deg tilbake på forholdet ditt nå, er et virkelig det han gjorde? Han fortalte deg at han ga deg så mye og at du skyldte ham noe i retur.

Du skyldte ham din kropp og din lydighet. Du skyldte ham ferdig middag og sex etterpå. Du skyldte ham å tie uten en tåre fordi han hadde gjort så mye for deg.

Åpne øynene dine! Du skylder ham ikke noe. Du skylder deg selv den kjærlighet og respekt han aldri kunne gi deg, fordi fordi han var for opptatt med å forsyne seg av alt du gav ham.

Du gav deg selv betingelsesløst til ham og for hva? Hvorfor gav du opp alt annet for at han skulle ha det bra? Det var ingenting som viste deg at han hadde fortjent det.

Han manipulerte deg med sine ord og sin sjarm, til å tro at han var den som gjorde alt arbeidet for å holde forholdet sunt og sterkt, men de giftige fingrene sine i det, forgiftet han bare hjertet ditt. Han gjorde deg blind

Men du er uansett ikke den skyldige. Du er en forelsket kvinne og vi pleier å gi oss selv fullt ut til kjærligheten. Vi elsker å elske. Det er vår forbannelse.

Det var ingen tegn til hans mishandling i starten så du falt hardt for ham og du fortsetter å falle, men han vil ikke være den som tar imot deg, for han kunne ikke brydd seg mindre om du skader deg. Han vil bare ha det behagelig selv.

Derfor, kjære deg – reis deg og bruk føttene dine. Gå derifra! Han er ikke noe for deg og han vil aldri bli det rette valget for noen kvinne. Han er for egoistisk til å kunne elske.

Jeg vet det er vanskelig å tro, men du vil bli elsket. Du vil en dag bli beundret av den rette fyren. Du vil bli elsket av en person som vet å sette pris på den innsatsen og alt det blod, svette og tårer du investerer i et forhold.

Du vil aldri måtte gråte igjen. Men for å kunne treffe denne fantastiske noen, må du slippe taket i din nåværende partner som ikke gjør noe annet enn å utnytte deg.

Se tilbake på forholdet ditt fra et tredjeperson perspektiv og se rasjonelt på det. Du har blitt feilbehandlet og misforstått. For første gang på lenge, ta vare på deg selv og vis deg selv at du er villig til å gjøre det som trengs for å komme deg ut av det forferdelige miljøet.

Kjære, elsk deg selv. Om det er noe jeg vil du skal vite, som jeg vil du skal innse, er at du må elske deg selv mer enn du elsker noen andre i hele verden.