Vi er alle vanskelige å elske noen ganger. Vi har alle gode og dårlige dager, og det er OK. Hva som ikke er OK er at du får henne til å føle seg som den som ikke kan elskes.

Det var ikke OK å få henne til å gå gjennom livet tenkende at hun ikke fortjener kjærlighet på grunn av hvem hun er.

Du visste ikke hvordan du skulle elske henne, så du skylder alt på henne. Du kan ikke holde tritt med henne, så du måtte spille offeret, og hun måtte være den som ble såret. Hemmeligheten er at hun er mer enn elskverdig – du var bare ikke den rette for henne.

Du sier at hun hadde en dårlig holdning. Det hadde hun ikke. Hun ville bare ikke la deg senke hennes stemme.

Hun ville ikke være underdanig bare fordi du ville at hun skulle holde kjeft. Om du hadde feil, burde du visst at du hadde feil.

Du sier at hun laget problemer ut av ingenting. Det gjorde hun ikke. Hun lagde en krangel bare når du var en dr*ttsekk mot henne. Hun ville ikke tolerere spillene dine og hun ville heller ikke tillate deg å gjøre narr av henne.

Det var alltid okei for deg å gå ut med dine venner – men det var aldri okei å ikke returnere hennes anrop eller ignorere hennes tekstmeldinger i timevis.

Du sier hun alltid var så opptatt. Det var hun ikke. Hun jaget bare sine drømmer. Hun hadde alltid tid til deg. Hun svarte på alle dine anrop, hun tekstet deg alltid tilbake når du skrev først til henne, og hun hadde tid til å lytte til ditt drama hver gang.

Det er bare det at hun viet mye tid til sin karriere, og det plaget deg. Du ville at hun skulle være avhengig av deg, så du kunne styre hennes liv. Det er derfor du hadde behov for å få henne til å føle seg skyldig, skyldig fordi hun var så bra på det hun gjorde.

Du sier hun ikke gav deg nok oppmerksomhet. Det gjorde hun. Hun var den som organiserte dine middager. Hun var den som valgte hvilken film dere skulle se, og hun var den som alltid dro deg med ut av huset.

Hun vet hva du liker og misliker. Hun kom bra overens med dine venner, og hun hadde en løsning for hver eneste problem du hadde. Hun var alltid der for å lytte og ta vare på deg.

Du sier hun var umulig å elske. Kanskje for deg. Fordi du ikke gjorde en innsats i forholdet. Hun var ikke uelskelig bare fordi du ikke kunne håndtere henne.

Men hun var ikke uelskelig. Hun var faktisk den enkleste personen å elske. Hun ville bare ha oppmerksomhet og forståelse fra deg. Hun ville alltid prøve hardere, og hun ville at du skulle godta henne for hvem hun var.

Du trengte ikke forandre henne. Hun var helt perfekt som hun var. Du ønsket å skreddersy henne til din egen tilpasning. Men det ville vært en skam.

Fordi hun vil bli elsket av noen som vet hvordan de skal elske henne. Underveis vil hun møte noen som ikke tror verden snurrer rundt ham.

Hun vil møte noen som vil få henne til å føle at hun er hele verden for ham. Og heldigvis for henne, så er du ikke den mannen.

Fordi, mellom dere to, du var den som var umulig å elske!