Hun fanget ditt øye – trolig på grunn av den brennende gløden hun gir fra seg når hun smiler nå som hun har lært å bli glad igjen. Det er noe mystisk ved henne som du ikke kan synes å sette fingeren på.

Det er ikke det at hun ikke ønsker å åpne seg for deg, det er bare det at hun har jobbet så hardt for å komme dit hun er nå, at hun er veldig selektiv med hvem hun vil la komme inn i hennes liv. Skulle du bli den personen som hun gir tilgang til å skrape gjennom lagene, kan du lese videre.

Hun har blitt brutt ned til ingenting av noen som lovet henne verden. Hun ble fortalt at hun var elsket, men behandlet som hun var alt annet enn elsket. Hun har aldri hatt noen til å fortelle henne, og faktisk mene det, at de elsker henne.

Det er derfor du kan oppleve at hun er bevoktet. Kjærlighet har ikke vært noe annet enn en forvirrende for henne, en hjerteskjærende opplevelse, så det skremmer vettet av henne nå.

Hun har dratt seg opp fra gulvet dekket med tårer for mange ganger tidligere, så nå har hun en tendens til å dra fra alle som kommer ekstra nær og som får henne til å føle noe. Det er ikke det at hun er ute av stand til å elske noen, faktisk, så er det motsatt.

Hun har fortsatt mye kjærlighet å gi til den rette personen til tross for alle de forferdelige mennene som tidligere har tappet henne på så mye energi at hun glemte å elske seg selv midt i alt. Hun elsker veldig hardt, og du vil realisere at dette er det beste og verste med henne.

Om når du ser på henne, og du ikke ser brannen i hennes sjel og flammene som danser i øynene når hun ler… Vennligst ikke bli. Flørt ikke med henne, ikke en gang i et sekund.

Hun har gjort sitt beste for å komme dit hun er nå, så vennligst ikke gjør noe som kan skade hennes hjerte. Hun kan smile, le og se ut som om hun er den sterkeste kvinnen du vet, men hun er fortsatt svært skjør, uansett om du kan se det eller ikke. Hun har fortsatt blåmerker på innsiden.

Å elske henne vil være utfordrende til tider, men jeg lover det vil være det mest fantastiske og givende du kommer til å gjøre, bortsett fra kjærligheten som hun har å tilby deg. Du må være tålmodig så hun lærer å stole på noen igjen. Hun kommer til å be om unnskyldning for mange ting hun ikke behøver.

Hun kommer noen ganger til å tro at du er gal, uten grunn. Hun kommer til å bære rundt på sin tvil og frykt for at du kommer til å forlate henne. Dette er alt hun noensinne har kjent.

Hun vil ikke ringe eller sende deg tekstmeldinger som hun ønsker fordi hun føler at hun plager deg, hun venter på å se om hun betyr nok for deg og om du kommer til å kontakte henne først. La henne vite at du tenker på henne som hun tenker på deg.

Hun vil få en vond følelse i magen når telefonen din ringer på natten, eller hvis du ikke svarer når det skjer, selv om hun ikke vil si et ord om det til deg. Hun kommer tenke det verste når du ikke svaret på hennes samtaler eller tekstmeldinger med en gang.

Når du ikke er rundt henne, vil hun begynne å spille opp scenarioer i hodet om hva du gjør og hvorfor hun ikke er bra nok for deg. Når hun kysser deg før du går ut, og hun føler hun det er siste gang hun noensinne vil se deg, skal du vite at hun er slik som dette fordi hun har hatt det slik tidligere.

Hun kan ha et uttrykk i øynene når du sier hadet, som om hun ikke ønsker å si det, og det er fordi hun lurer på om det er for godt denne gangen. Hun vil alltid elske deg som det ikke finnes en morgendag, fordi om hun har lært noe i det tidligere forholdet, så er det hvor fort alt kan ta slutt.

Hun er ikke gal, men hun kan bli sjalu til tider. Du må være villig til å forstå hvorfor. Hvis du ikke er klar for å få henne til å føle seg som en prioritet, så fortjener du ikke å være i hennes liv i det hele tatt. Hun vil ikke lenger være noens bekvemmelighet.

Den selv kjærligheten hun har i disse dager er verdt så mye at hun holder seg borte fra alle som ikke skjønner det. Gjør ikke den feilen å la henne trekke seg unna deg.

Du må kanskje påminne henne noen ganger at hun er den eneste du vil ha, men bruk ikke bare ord… vis henne det. Hun trenger mer enn ord for å føle sannheten på grunn av alle de tomme løfter hun har blitt fortalt.

Hennes frykt er ikke irrasjonell, fordi hun baserer det på hva hun har vært vant til så lenge. Vær mannen som endrer det for henne. Jeg kan love deg at alt du forteller henne, vil hun ikke tro på før hun ser det skje.

Ikke føl at hun straffer deg for feilene til noen som var før deg. Hun vil bare ikke bli skuffet igjen. Hun prøver bare å beskytte sitt hjerte fordi ingen andre har noensinne gjort det.

Jeg prøver ikke å skremme deg eller gi deg grunner til å ikke bli, jeg vil bare at du skal vite at dette ikke er et spill for henne, hun er ferdig med å la folk kaste bort tiden hennes. Så jeg prøver bare å luke ut de svake.

Du må være i stand til å håndtere varmen av en skogbrann hvis du vil at verden skal være opplyst. Hun vil være den mest trofaste, kjærlige, lojale kvinnen du noen gang vil ha ved din side, men du må være villig til å jobbe for det.

Kjemp for henne hver dag, selv etter at du føler at du har henne, og hun vil gjøre det samme for deg. Hun ønsker bare å bli elsket som hun elsker deg. Hun ønsker å vite at hun er verdt noe for noen, at hun ikke er lett å forlate, og at tanken på å forlate henne ville ikke engang være et alternativ for deg.

Hvis du er heldig nok til å bli elsket av henne, vil det være en kjærlighet som er urokkelig, udiskutabel og så bra at du lurer på om noen andre noensinne virkelig elsket deg før. Så hvorfor skal hun godta noe mindre enn det samme for seg selv?

Er du klar over at til tross for hva denne jenta har gått gjennom, all smerten at hun har følt, alle mennesker som har fått henne til å stille spørsmål ved hennes verdi, likevel velger hun å sette sitt hjerte på spill for en sjanse til å føle at hun ikke er den eneste som elsker som henne. Hun vèt hun tar en risiko. Hun vet at utfallet kan ende opp dårlig for henne igjen, men hun gir ikke opp!

Hvis dette ikke gjør at du føler deg beæret over å kjenne ei slik spenstig jente, så er du ikke den rette mannen for henne. Hvis hennes tilstedeværelse alene ikke gjør at du føler noe, så må du ikke la henne bli knyttet til deg, fordi når hun faller, og det vil hun … går hun all-in. Så hvis du ikke har tenkt på å være der å fange henne, stå ikke bare der å se på mens hun faller.

Hun vil elske deg lenge før hun noensinne får nerver til å si ordene, men du vet hun gjør det på måten hun oppfører seg rundt deg. Er du villig til å ta hensyn til henne og hennes følelser?

Hun vil fortelle deg alt du trenger å vite uten å si noe. Hun er bare så jævla lei av å gi seg selv til noen som ikke setter pris på det, så hun prøver hardt å holde tilbake sine følelser i frykt for å bli lurt.

Så, hvis du får muligheten til å være mannen som kommer etter hennes kjærlighetssorg, etter at hun har lappet seg selv sammen igjen …. Please ikke svikt henne. Vær den som jager vekk demonene fra fortiden hennes, og ikke en et nytt vondt minne hun må overvinne senere.

Vær hennes reddende engel og vis henne at hun ikke behøver å forberede seg på en krig hun aldri vil vinne. Bare vær så snill, vær så snill … ikke vær som resten av dem.