1. Han bør tenke på fremtiden dere skal ha sammen. Det betyr at han ikke roter rundt med andre, men er fullstendig seriøs når det gjelder dere.

2. Han bør gjøre en større innsats med å planlegge dater for dere to. Det er ingen mening i at du skal gjøre alt arbeidet alene, for det er akkurat det et forhold ikke er.

3. Han bør være der for deg når du har behov for hans støtte og respekt. Om han er den du vet du kan støtte deg til uansett når du har behov for det, må du ikke la ham gå.

4. Han bør bry seg nok til å fortelle deg hvor han er og når han kommer tilbake. Han bør svare på tekstmeldingene dine og ringe deg tilbake. Han bør være åpen mot deg og dermed har du heller ikke problemer med å stole på ham

5. Han bør aldri late som han er noe han ikke er. Det vil du gjennomskue før eller senere. Han bør være autentisk som seg selv fordi det er derfor du elsker ham. Han er ikke fake.

6. Han bør i alle fall prøve å like vennene dine, og om han ikke liker dem, vil han late som han gjør det fordi han vet hvor mye de betyr for deg. Han vil ikke fortelle deg hva du skal gjøre eller ikke, og han vil ikke blande seg bort i dine forholdet du har til vennene dine.

7. Han bør aldri ta deg for gitt. Han bør alltid prøve å vinne hjertet ditt som han gjorde første gang. Han bør fortsette å flørte med deg selv om han allerede har deg.

8. Han bør alltid gjøre en innsats for å tilfredsstille deg seksuelt. Det har ingen betydning om dere har vært sammen lenge, eller om dere er gift. Han skal alltid stille på A-laget.

9. Han bør være ærlig med deg selv om det er det vanskeligste han kan gjøre. Han bør ikke lure deg eller lyve om noe som får deg til å virke dum, og godtroende. Han som skal være din for alltid gjør ikke det.

10. Han bør gjøre en innsats for å vise deg at du er en stor del av livet hans. Han bør oppdatere deg om sin arbeidssituasjon og invitere deg til å være sammen med vennene hans

11. Han bør være der for deg, bare sitte stille og lytte til deg fordi det er slik venner gjør. De hjelper hverandre og de lytter til hverandre. Og om du har funnet din evighets person, er han også din venn.

12. Han bør gjøre en innsats for å inngå kompromiss. Pilen kan alltid peke hans eller din vei og kompromiss er redingen i et forhold. Når dere er uenige om noe, bør dere snakke om det og finne en løsning som tjener dere begge.

13. Han bør gjøre mer husarbeid. Du er ikke sammen med ham for å oppdra ham og være moren hans. Han er en stor gutt som er helt i stand til å ta vare på seg selv.

14. Han bør gjøre en innsats for å ta vare på kropp og sinn. Han bør ta vare på seg selv og passe på helsen sin. Han bør tenke på utseendet sitt. Han behøver ikke gå i dress, men han kan i det minste være velstelt. Han vil føle seg bedre selv også.

15. Det viktigste er at han bør gjøre en innsats for at du skal være lykkelig og tilfreds. Tross alt valgte han deg og du valgte ham. Han bør holde rundt deg hver dag og fortelle deg hvor vakker du er. Han bør smile til deg som han gjorde første gang han så deg. Han bør vise deg at han ønsker å tilbringe resten av livet sammen med deg fordi du er den brikken i puslespillet han manglet