En jente som dette er ikke som resten av dem.

Hun er sterk, selvstendig, og hun vet hva hun vil ha i livet sitt. Du kan elske eller hate henne, men det vil ikke påvirke hennes avgjørelser.

Hun vet hennes verdi, og hun vil ikke godta noe mindre enn hva hun fortjener. Noen tenker kanskje at hun er en grusom tispe som bare bryr seg om sine egne følelser.

Men det er så feil. Hun har gått gjennom så mange dårlige ting i livet, og de gjorde henne til slik hun er nå. Hun vet at hun ikke kan stole på folk, at tillit er noe som må være fortjent.

Når hun elsker, går hun all-in.

Men når hun hater, bør du passe deg, fordi hun gir ikke opp før hun har bevist at hun har rett.

Innerst inne, vet hun at menneskene rundt henne aldri vil være i stand til å se hennes virkelige ansikt. Hennes utseende og personlighet tiltrekker folk som vil tilbringe tid med henne, men hvis de ikke blir værende rundt henne lenge nok, vil de aldri innse hvilken fantastisk person hun er.

Og nettopp på grunn av dette, bør du holde deg til henne. Vis henne at du ønsker å bli kjent med henne på et dypere nivå.

Vis henne at måten hun ser ut på ikke er det viktigste i verden. Hjelp henne å innse at kjærlighet er ikke behøver være så vanskelig. Du må bare å omfavne den følelsen som noe naturlig. Og så vil alt være feilfritt etter det.

Vis henne at du ønsker å kjempe for henne, og å utforske henne på dypet.

Fortell henne at hun ikke er vanskelig å elske og at det er bare fantasien hennes. Fordi du er aldri vanskelig å elske for den rette mannen. Hvis han er rett, vil han elske deg til og med på dine verste dager.

Han vil være der med deg på de dager da du ikke kan stå oppreist selv. Og det er ikke bare fordi han elsker deg. Det er også fordi han vil at du skal komme tilbake på sporet igjen.

Jeg vet at det vil være vanskelig å elske noen som ikke ønsker å bli elsket fra start.

Men på samme tid, ved å vise henne din kjærlighet, vil hun tillate seg selv slippe taket. Hun vil bryte ned alle veggene som hun lagde for å beskytte seg selv. Hun vil vise deg at hun kan være like forelsket som deg.

Og i disse øyeblikkene, vil du innse at alt du har ofret for henne var verdt det. Du vil se at du får alt det du alltid har drømt om. En jente som lever for å elske. En som ikke vil la en dag gå uten å fortelle deg hvor mye hun elsker deg.

Og hvis du skulle være så heldig å finne en kvinne som dette, foreslår jeg at du passer på henne. Ikke fordi hun er ikke er som andre kvinner, men fordi hun er i stand til å gi deg mer enn du noen gang hadde trodd du ville få fra kjærlighet.

Velg kvinnen som vil få det å elske til å føles som hjemme, og uansett hva du gjør, aldri la henne gå!