Man skulle tro at et enkelt spørsmål som “Holder han meg på gress?” burde være enkelt å svare på. Likevel er det vanligvis det vanskeligste.

Selvølgelig er det enkelt å se om du ikke har noen følelser. Men så fort det er følelser involvert, bedras vi av synet vårt og vi mister sunn fornuft og muligheten til å vurdere situasjonen.

Derfor er det at når kjærligheten tåkelegger dømmekraften vår, trenger vi litt hjelp til å oppdage hvor vi står med denne spesielle noen.. Vi trenger å finne ut om vi er bare en flørt eller om vi er noe mer.

Her er noen måter å finne ut om han holder deg på gress og noen råd som kan hjelpe deg:

1. Han liker at du gjør en innsats men han er uvillig til å gjøre det samme

Han forventer at du tekster først. Han vil ikke ha problemer med å svare på meldingen din, men initiativet vil være ditt.

Han tekster så godt som aldri først. Du er også den som planlegger de fleste dater og vanlige aktiviteter.

Egoet hans vokser for hvert minutt og han er komfortabel med den situasjonen. Han lar deg investere i ham uten å gi noe tilbake.

Om han ikke er i stand til å etablere kommunikasjon og vise at han er villig til å gjøre en innsats for å treffe deg, er oddsene gode for at han bare holder deg på gress.

Her kan du bruke taktikken *”ignorér”.. Det er den eneste måten du kan få hans oppmerksomhet om han virkelig bryr seg om deg men bare er vant til å være lat. Menn er naturlige jegere.

For å få ham til å jakte på deg, la ham jobbe for det, og ikke gjør det for lett for ham ved å være den eneste som prøver. Han vil begynne å kjede seg tidligere enn du tror.

All innsatsen og investeringen må være gjensidig. Selv enkele ting som tekstmeldinger. Om ikke, er det best å komme seg unna jo før jo heller.

2. Han bruker aldri frasen “kjæresten min” når han refererer til deg

Selvfølgelig vil han ikke kalle deg “kjæreste” etter et par dater, men om det har gått nok tid og han forventer og nyter alle kjæreste-fordelene, burde han også være villig til å sette merkelapp på forholdet deres.

Om han går rundt grøten eller skifter tema når noen i omgangskretsen deres spør ham, eller om han unngår temaet fullstendig når du selv spør ham, da er han bare bortkastet tid..

Det at han ikke sier noe, sier faktisk en hel del,. Det sier at han er der for noe kortvarig og tilfeldig.

Vær sikker på at han forstår at du er interessert i noe mer, og om han ikke er i stand til å gå et steg videre og la deg være kjæresten hans, da er han ikke verdt tiden din.

3. Du har en følelse av at han er sammen med deg bare når han ikke har noe bedre å foreta seg

“Vi får se”, “Jeg kommer tilbake til deg på det”, “Kanskje.” og “Jeg vet ikke” er favoritt setningene hans og de han bruker mest. De må virkelig gå deg på nervene til nå.

Han gir deg tydeligvis disse vage svarene fordi han er usikker på hvor han står i forhold til deg. Denne type oppførsel antyder at han står med en fot utenfor.

Vær med på spillet. Gjør som ham og la han smake sin egen medisin. Neste gang han spør om dere skal møtes, skriv “Åh, jeg er ikke sikker på om jeg rekker det. Jeg får se, og så kommer jeg tilbake til deg på det.”

Det vil forvirre ham. Slippe alt du holder på med bare for å treffe ham vil ikke få ham til å forandre seg. Det vil bare få ham til å ta deg enda mer for gitt.

Ikke bare spill opptatt. Gjør deg selv opptatt med dine egne ting. La ham vente for å få treffe deg.

Om han er der for å bli, vil han begynne å savne deg og gjøre en innsats for å få treffe deg når det passer for deg. Om ikke, er det hans tap. Men om ikke annet vil du ikke gå på gress lenger.

4. Han er mer opptatt av kroppen din enn av sinnet ditt

Mesteparten av tiden dere er sammen dreier seg om sex. Meldingene dere sender minner mer om forspill enn vanlige tekstmeldinger. Han blir aldri natten over – han stikker alltid av.

Om han ikke er interessert i hvordan dagen din har vært, hvordan sinnet ditt fungerer, hva du frykter og hva som er dine håp og drømmer, da er han egentlig ikke så interessert i deg som person. Han er bare interessert i den fysiske delen av forholdet deres.

Denne situasjonen vil nok føles riktig for deg i starten, når kjemien er på topp og gnistene flyr i alle retninger. Men så fort du utvikler dypere følelser for ham, vil du føle at denne situasjonen ikke er tilfredsstillende for deg.

Si hva du mener og fortell ham at du ikke ønsker at forholdet deres kun skal dreie seg om sex. Om du ønsker hans kropp like mye som sinnet hans, bør han være i stand til å gi deg det samme. Om ikke, vis ham døra..

5. Bare begrepet forpliktelse får ham til å freake ut

Han unngår temaet fullstendig og du kan tydelig se at han blir ukomfortabel bare ídéen forpliktelse blir nevnt. Han lider mest sannsynlig av forpliktelse-fobi, noe som vil gå over om han bare er for ung eller forholdet deres ikke har nådd et nivå der der han føler behovet for forpliktelse ennå.

Men igjen, hans forpliktelse-fobi kan være alvorlig og det kan hende han aldri forandrer seg. Han kan være en av disse fyrene som ikke blir værende så lenge.

Ikke bare når det gjelder deg, men uansett hvem det gjelder. Om han er en “ingen faste bånd” type, er han nok sannsynligvis en “holde deg på gress” type også.

Om du tror hans forpliktelse-fobi kan være noe forbigående, unngå å ta opp temaet. Gi ham nok tid og rom til å komme dit på egenhånd.

Noen ganger kan en kvinne se at “dette er riktig” tidligere enn en mann gjør. Så, kanskje typen din ganske enkelt trenger litt mer tid for å komme dit du allerede er i forholdet deres.

Om du tror hans fopliktelse-fobi er alvorlig, har du antakelig allerede gitt ham flere sjanser enn du burde og mer tid enn nødvendig. Du og din partner er tydelig ikke på bølgelengde angående hvor forholdet deres tar veien.

Så, det beste du kan gjøre er å ikke rote bort mer tid fastlåst i et blindgate-forhold.

6. Han er god på løfter, men ikke så god på å holde disse løftene

Han er av den typen som alltid lover han vil forandre seg, men aldri gjør det. Han lover at han skal forandre både livet sitt og måten han behandler deg.

Han sier alltid at han vil gjøre en større innsats for forholdet deres og at han skal skjerpe seg. Han ber deg alltid om å gi ham litt mer tid.

Han bruker løfter så vakkert at du ikke har annet valg enn å stole på det han sier.

Men ikke stol på det han sier. Stol på handlingene hans så vil du se nøyaktig hvor du står. Om han bare er useriøs, vil du se at etter hvert som tiden går er ikke løftene hans noe annet enn tomme ord.

Og den triste sannheten er at han aldri vil forandre seg eller gjøre noe med de tingene han har sagt han skulle

Han har sannsynligvis ikke noe klart syn på hvor han står i sitt eget liv, og da ihvertfall ikke med deg. Det kan være at han går igjennom noe og ber deg om å gi ham tid til å løse opp i ting før han kan gå helhjertet inn i et forhold.

Følg nøye med: Om du ser at han er bare ord og ingen handling, kommer han sannsynligvis bare med dårlige dårlige løfter og unnskyldninger for at du skal fortsette å vente på ham.

Om du ser at han ikke gjør noen innsats for å endre livet sitt eller situasjonen dere er i, må du bare innrømme for deg selv at han nok aldri heller vil.

7. Han har eks-problemer

Om du har følelsen av at eksen hans også er en del av forholdet deres, er du i feil type forhold. Forhold skal være for to, ikke tre eller flere. Du trenger ikke å ha gjenferdet av gamle ekser som blander seg i hverdagslivet ditt.

Han har ikke følelser for henne, men hun kan ha påvirket ham på en måte som gjør at han fortsatt kjenner på konsekvensene av et gammelt forhold.

Hun kan også være en av vennene hans og han har fortsatt konstant kontakt med henne. Det er bare naturlig at forholdet hans til henne vil påvirke alt dere har sammen på en negativ måte.

Det vil dra spørsmål og tvil inn i forholdet. Og du trenger ikke skyggen av henne i ditt kjærlighetsliv

Om du kjenner deg igjen i noen av disse symptomene, må du snakke ærlig og åpent med ham. La ham få vite at eks-situasjonen hans påvirker deg og forholdet ditt til ham.

Du føler antakelig at den faktiske situasjonen gjør at forholdet deres stagnerer og at det er umulig for deg å være helt lykkelig. Du føler at han distanserer seg og at du trenger en nærhet som ikke vil komme om han ikke er i stand til å gjøre noe med fortiden sin.

Snakk åpent med ham og se hvordan han virkelig føler for deg og om det er noe dere begge kan gjøre for å bedre situasjonen dere er i.

8. Han vil ikke være sammen med deg, men han er ikke tøff nok til å innrømme det

Den beste måten å gjenkjenne symptomene på at han vil ut av forholdet, er når han endrer seg drastisk. Han gjør alt annerledes enn han pleide å gjøre.

Han kommer med unnskyldninger og han er alltid for opptatt til å treffe deg. Å tekste deg er det siste han kommer på, han kommer og går som han vil, og legger minimalt med innsats inn i forholdet. Han er rett og slett ikke der sammen med deg.

Han har ikke til hensikt å såre deg, men oppførselen hans sårer deg uansett. Ha mangler kanskje styrke til å fortelle deg at han ønsker å gjøre det slutt, og jo mer han utsetter det, il mer smerte utsetter han deg for.

Du vet du ikke kan tvinge ham til noe, så si det direkte til ham og fortell ham at dette ikke fungerer for deg og at hele situasjonen gjør deg trist.

Gjør noe umiddelbart og ikke la ting gå lenger enn dette. Det er ikke ment å bli noe av, og du oppnår bare at dere begge blir ulykkelige. Men igjen, om han ønsker å jobbe med saken, er det virkelig et godt tegn.

Det betyr at han fortsatt bryr seg nok om deg til å gjøre en innsats og føler at dere har noe som er verdt å redde. Det verste du kan gjøre i denne situasjonen er ingenting – det vil bare gjøre vondt verre.

9. Du føler at alt er ensidig

Om du føler at du er den eneste som legger hjerte og sjel i forholdet. Det beste du har å gi er aldri godt nok og uansett størrelsen på din innsats, blir det ikke lagt merke til.

Da er oddsene høye for at den andre personen tar deg for gitt, han er rett og slett vant til å ta uten å gi noe tilbake..

Ensidige forhold fungerer aldri. Slutt å gi det beste du har til noen som ikke engang ville løftet lillefingeren for deg. Elsk deg selv nok til å gå derfra når han ikke får deg til å føle at du er hans eneste ene.

Når han ikke har intensjoner om å få deg til å føle deg lykkelig og trygg. Når du ikke blir satt pris på og blir dårlig behandlet. Du fortjener hele verden – ikke slå deg til ro med noe mindre.

Om du behøver å spørre deg selv “Holder han meg på gress?”, vet du allerede innerst inne svaret. Saken er at du bryr deg veldig mye om ham og du er så involvert i ham at du ikke kan se sakens realitet.

Du vil mye heller bli enn å risikere å miste ham. Men saken er at du kan ikke miste det som ikke allerede er ditt.

Om du sier du ønsker forandring og han ikke rikker seg, er han ikke mannen for deg. På den andre siden, om han går i spagaten for å få ting til å fungere, om han skjønner at du ikke er fornøyd med måten ting er og han begynner å gjøre en innsats, er han verdt å ta vare på.

Menn har disse fasene i forholdet hvor de er i en slags dyp søvn og de behøver en kvinnes ord for å våkne og forstå at de må flytte på seg.. Om han bryr seg, vil han gjøre alt for å beholde deg ved sin side.

Om ikke, vil du i det minste være sikker på hvor du står i forhold til ham og du vil ikke gå på gress lenger.