Kan du ikke se hvor hardt hun prøver? Kan du ikke se at du var alt hun håpet på? Kan du ikke se at hun prøver så hardt for deg? Enhver forstandig menneske ville valgt henne uten å tenke over det to ganger. Og likevel står du bare her, å lar henne slippe unna.

Hun vet at hun ikke er perfekt, men hun prøver. Hun prøver å være bra for deg med hver celle i kroppen sin, med hele sitt hjerte og sjel. Hun viler ikke, og uansett hvor hardt hun treffer veggen din og spretter tilbake, vil hun alltid velge å prøve en gang til.

Og en til. Og enda en gang til før hun endelig lykkes.

Sannheten er at hun er mer enn nok. Hun er bedre enn noen andre du har truffet tidligere. Og sannsynligvis er hun bedre enn noen annen som kan komme inn i ditt liv etter henne. Men du er en for stor idiot til å være i stand til å erkjenne dette.

Så finn ikke på å fortelle henne, eller noen andre, at hun er ikke bra nok. Våg ikke å rive ned hennes selvtillit på grunn av dine indre demoner eller din usikkerhet.

Ikke la din frykt for forpliktelse føre til at du mister en god jente. Ikke la dette bli noe du vil angre mest på når du tenker på din fortid.

Hun ønsker bare noen som elsker henne nok til å sette pris på hennes innsats.
Det er det. Alt er så enkelt med henne. Hvorfor kan ikke ting være like enkelt med deg også?

Hun falt hardt for deg og hun er ikke i stand til å skjule det. Ikke at hun så gjerne vil det uansett. Hun er den type jente som bærer sitt hjerte på ermet, og hun skammer seg ikke over det.

Hun skammet seg ikke for å falle for deg. Hun skammet seg ikke over å elske deg. Men hun vil skamme seg over å gi deg sitt alt hvis det så viser seg at du er ikke var verdt noen ting.

Når hun på den ene siden prøver sitt aller beste for å være bra nok for deg, selv om hun trolig ville vært mer enn nok for noen andre, er du der ute å kjemper for en ‘Guinness Verdensrekord’ i å komme opp med unnskyldninger. Det er ikke det at hun ikke er verdig deg, men du er ikke verdig henne.

Jeg ber for at dere ikke ødelegger det til et punkt der det er ingen vei tilbake. Til et punkt hvor hun ikke lenger ser på deg slik hun gjør nå. Hvor hun slutter å snakke om deg med beundring.

Hvor hun slutter å besøke dine sosiale medier profiler. Hvor øynene hennes ikke lyser opp når du kommer inn i rommet lenger. Når hun slutter å få sommerfugler i magen ved bare tanken på deg. Fordi når hun slutter med alt dette, har du mistet henne for alltid.

Du er redd for å la alt gå. Du er redd du vil gå glipp av for mye hvis du forplikter deg til èn enkeltperson. Du er redd for forventningene og innsatsen du trenger å legge i et fast forhold.

Det er enklere på den måten, er det ikke? Å ikke forplikte seg, å ikke binde seg til èn enkeltperson, å ikke ha noen som forventer noe fra deg. Å vandre fra en person til en annen uten at du noen gang faller for noen helt, fordi du er redd noen vil knuse hjertet ditt.

Men alt dette får deg bare til å våkne opp i en kald seng alene, du vil føle deg ensom selv i de mest overfylte rom, du vil føle deg kald på innsiden selv om det er 40 grader ute. Selv om du ikke innser dette nå, er det sannheten.

Hvis du fortsetter med å bare se hennes feil, vil hun gå lei. Hvis du fortsetter med å se på henne som en som ikke kan gjøre noe riktig, eller hvis du bare fokuserer på hennes feil, vil hun til slutt se på seg selv som en som er ikke er god nok for deg. Og hun vil forlate deg.

Hun vil ikke forlate deg av den grunn at hun ikke ønsker å være med deg. Hun vil forlate deg fordi du vil overbevise henne med din oppførsel at hun ikke er god nok for deg. Hun vil forlate deg fordi hun tror at om hun gjør det, gir hun istedenfor plass i livet ditt for noen som er verdig din kjærlighet.

Før du ødelegger begge deres liv, før du bryter ned henne, stopp i et sekund og tenk etter. Tenk på hvem du har som slåss for deg hele tiden.

Tenk på hvem som har som har vært der for deg når du trengte det. Tenk på hvem som kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv. Alle veier fører til henne. Du er bare for blind til å se det akkurat nå.

Men du vil åpne øynene til slutt. Til slutt vil du se hennes verdi, og at hun var èn på millionen type jente. Jeg håper bare at det ikke vil være for sent.

Fordi hvis du lar henne gå, hvis du overbeviser henne om at hun ikke er god nok, vil hun bære den byrden så lenge hun lever. Hun vil gå gjennom livet å tro at det er noe galt med henne når du faktisk bare trengte å ta opp hennes feil slik at du kunne ha en slags unnskyldning for å ikke forplikte deg til henne. I virkeligheten er hun perfekt, men det er enklere for deg å trykke henne ned enn det er å stå opp og møte dine demoner.

Ikke projiser din usikkerhet på henne. Dra ikke henne ned, slik at du kan føle deg overlegen. Hun fortjener mer enn det.

Hvis du ikke er klar, la henne gå. Takk henne for alt, og sett henne på hennes vei. Ikke hold henne på en armlengdes avstand, fordi det dreper henne. La henne være fornøyd med noen som vet at hun er perfekt som hun er, noen som ikke vil se på henne som om hun ikke er god nok.

La henne finne sin egen lykke hvis du ikke er klar til å velge henne. Fordi det vil være noen som vil sette pris på hennes innsats, og som vil være i stand til å gjøre henne til en prioritet.

Hun ønsker at det skal være deg, men når sant skal sies, det må ikke å være deg. Noen ganger gir Gud oss de største gavene ved ikke å akseptere våre bønner.