“La oss sette oss ned og snakke om våre følelser,” er ikke noe en mann normalt ville sagt.
Jada, det finnes noen unntak fra regelen, men menn foretrekker å vise sine følelser heller enn å snakke om dem. Hvis de bryr seg, vil de finne en måte å vise det for deg på. Den enkleste måten å gjøre det på er ved å kysse deg.

Men hva betyr hans kyss om hans følelser overfor deg?

Et kyss kan si mye faktisk. Den kan si mer enn ord. Det avslører nivået av forelskelse han har mot deg. Det avdekker hans hengivenhet. Det avslører hans sanne intensjoner. Det gir svar på spørsmålet: “Liker han meg virkelig?” Så du ser, et kyss kan si mer enn tusen ord.

Dette er de forskjellige typer kyss som er perfekte avslørende tegn på hans ekte følelser for deg:

1. Et raskt kyss med lukket munn.

Deres lepper berører bare hverandre veldig raskt som en måte å si hei eller hadet på. Det er en perfekt måte å kysse en kvinne du er interessert i, men det er en liten hake her. Hvis han kysser deg som dette når dere er alene, er han fortsatt usikker på hans følelser overfor deg. Men hvis han ikke har noen problem med å hilse på deg med et kyss foran andre mennesker, er han definitivt sikker på deg, og bryr seg ikke om hele verden ser det.

2. Fransk kyss

Å tungekysse i begynnelsen av et forhold er et definitivt tegn på at han liker deg. De langvarige kyssene er vanlige i starten av et forhold, og du utsetter sex til du vet hvor dere står. Når du allerede er seksuelt aktiv, er disse kyssene et stort forspill. Våre lepper er ekstremt følsomme og kyssing vekker våre organer til liv. Så, et fransk kyss er også en fin måte å vise at han finner deg attraktiv.

3. Kyss på kinnet

Dette er en vanskelig en. Det kan bety at han er hengiven til deg og han kysset deg på kinnet som et tegn på kjærtegn. På en annen side kan det bety at han bare liker deg som en venn, og han holder sin avstand.

Hvis han er ute etter noe mer enn vennskap, vil et kyss på kinnet bli ledsaget av en klem. Det er vanskelig å oppdage, det kommer an på situasjonen og vibbene han sender din vei. Alt i alt, ikke overtenk dette; hvis han liker deg som mer enn en venn vil han kysse deg på annen måte, slik at du slipper å stille spørsmål ved det.

4. Kyss i pannen.

Dette kysset er bare ansett som platonisk hvis han gjør det som en form for en spøk. Vanligvis kysser ikke vennene dine deg i pannen, og det ville være litt rart hvis de gjorde det. Denne typen kyss viser gjensidig tillit og dypere forbindelse. Det er den mest hjertevarmende stilen av alle kysse stiler fordi den avdekker hans behov for å holde deg trygg, beskytte deg og ha deg nær. Det viser det primale behovet for en mann å ønske at han kan ta vare på den kvinnen han er forelsket i.

5. Nakke kysser.

Nakke kysser er både sexy og søte. Han vet at halsen er ditt svake punkt, og han bruker det for å provosere frem lidenskap. Hvis han kysser deg på halsen er det en måte å vise at han vil ha deg, og han vil ha deg nå. Men det er mer et tegn på begjær heller enn tegn på emosjonell intimitet eller hans kjærlighet til deg. For å oppdage hans kjærlighet, må flere faktorer være involvert, som din sivilstatus, hans generelle oppførsel mot deg, hans generelle innsats og så videre.

6. Opp-ned kysset.

Denne typen kyss er også kjent som en Spiderman kysset. Denne stilen kyssing er virkelig spesiell og kreativ og litt vanskelig å forklare, så vi fant litt hjelp i Urban Dictionary:
“I et eksepsjonelt kyss der dere kysser hverandre i en opp-ned posisjon, er ofte noe som resulterer i at overleppen kysser underleppen og vice versa; det fungerer best når en person allerede ligger ned på en sofa eller seng horisontalt.”
Å gi et kyss så mye tanke og arbeid betyr at han er villig til å legge like mye arbeid i forholdet. Hans viktigste agenda er å fylle deg med ærefrykt og gjøre deg lykkelig.

7. Kyss på hånden.

Det er litt uvanlig, fordi vi er ikke i det 19. århundre lenger. Men en mann gjør det fordi han ønsker å imponere deg. Han ønsker å bli oppfattet som søt, så han bruker noen teknikker fra den gamle skolen. Eller så bruker han gammeldagse triks som en måte å sette et smil på leppene dine. I alle fall er et håndkyss en veldig søt måte å komme nærmere deg på.

8. Kyss på nesen.

Denne typen kyss er litt merkelig, men også for søtt for ord. Det er en søt måte å vise kjærtegn på, forutsatt at du er dypt involvert i hverandre. La oss være ærlige nå – hvis noen du nettopp startet å date gav deg et kyss på nesen, ville det første som krysset tankene dine være,
“Mangler han en sikring i hodet?”

Men hvis dere allerede har utviklet et dypere bånd, dette er mer enn OK. Et kyss på nesen er åpenbart et tegn på at dere er hverandres match når det kommer til å være litt rar, og det er mer enn perfekt.

9. Kyss på øret

Denne typen kyss indikerer fysisk intimitet. Akkurat som halsen eller øreflippen en av dine erogene soner, og han vet nøyaktig hva han kommer til å oppnå hvis han fortsetter å nappe og kysse deg i øret. Hvis dere ikke har hatt sex enda, eller du ikke er i en posisjon til å ha det akkurat nå, håper han at hans kysser vil utløse din fantasi og vekke din lidenskap.

10. Morsomme kysser.

Kanskje stopper han halvveis i tungekysset bare så han kan fortelle deg en vits eller noe morsomt han tenkte på, eller så gjør han noe morsomt med leppene. Han gir deg mange kyss med lukket munn og du vil sannsynligvis ende opp i latter hver gang. Og det var hans intensjon. For å få deg til å le. For å gjøre deg lykkelig.

11. Kyss på magen.

Mange kvinner føler seg litt selvbevisste rundt deres mageregion. Hvis du er en av dem og din mann liker å kysse deg på magen, er det på tide du prøver å slappe av. Han ser ikke på kroppen din med sine øyne. Han ser ikke de feil som du ser. For ham er du perfekt akkurat slik du er. Et kyss på magen kan også tyde på at han planlegger en fremtid med deg ved å kysse det han forestiller seg som sine fremtidige barn.

12. “Kan du holde kjeft” kysset.

Dette er hans måte å vinne et argument på eller å sette en stopper for babbel. Det er en av de mest effektive måtene å få en kvinne til å slutte å snakke på, og ikke minst den søteste måten. Hvem kan bli sint på en mann som beviser sin sak med et kyss?

13. Blekksprut kysset.

Hvordan man skal tolke dette kysset vil avhenge av hva du er interessert i. Et ‘blekksprut kyss’ inkluderer kyssing på munnen eller andre deler av kroppen din ved å gi deg forsiktige sugemerker. Hvis du er med på det, vil det pirre deg, men hvis du ikke er med på det, vil du bare føle ubehag. I alle fall, hans intensjoner er å pirre deg og ikke å få deg til å hate det, så ikke hold det mot ham.

14. Kyss på dine bryst.

Denne typen kyss er, uten tvil, svært seksuelle. Men det skjuler seg en hemmelighet bak dette – han er fokusert på din nytelse. Han vil du skal nyte av det. Og han vil at hans teknikker i soverommet skal bli lagt merke til.

15. Et kyss på skulderen.

Denne typen kyss avdekker både de fysiske og følelsesmessige bånd som eksisterer mellom dere to. Når han kysser skulderen din vil han, på et ubevisst nivå, overgi sitt hjerte, kropp og sjel til deg, og han sier takk for at du er der for ham å lene seg på. Fremfor alt sier han at han stoler på deg og setter pris på deg.

16. Kyss på hver centimeter av kroppen din.

Slike kyss er åpenbart knyttet til forspill, men dette er ikke noe du gjør med hvem som helst. Du kysser noens kropp bare når de betyr alt for deg. Det er et tegn på tilbedelse. Disse kyss er veldig intime og lidenskapelige. Og hvis du har noen som kysser deg som dette, er du en veldig heldig kvinne fordi du har en mann ved din side som sparer alle sine kyss for deg.

Et interessant faktum om disse kyss er at selv om du alltid husker det første kysset du hadde med partneren din, vil det bare bli bedre og bedre ettersom forholdet vokser.
Det blir mer kjærlig og mer lidenskapelig og du lager en dypere forbindelse med noen.

Jeg håper du har oppdaget hva hans kyss sier om hans følelser for deg her. Å kysse noen er det mest intime tegnet for hengivenhet. De sier mer enn tusen ord. Du kan føle alle følelser på huden din. De kan fortelle deg hvor mye partneren din er forelsket i deg. De kan fortelle deg hvor mye han elsker deg. De kan fortelle deg hvor mye han tilber kroppen din.

Men husk at relasjoner er mer enn kyss, kos og søte ord. De krever engasjement, respekt, forståelse og betingelsesløs kjærlighet for å få ting til å fungerer. Det er derfor du må være trygg i alle andre aspekter av forholdet også.

Hvis du har den rette mannen ved din side, la ham kysse deg. La ham kysse deg ofte og på alle mulige måter. Fordi kyssing er den beste formen for kommunikasjon, og jo mer dere kysser jo nærmere kommer dere hverandre.