Hva tenker han når jeg ikke tar kontakt? Tenker han på meg i det hele tatt eller har han glemt med fullstendig og gått videre? Er det en sjanse for at vi finner tilbake til hverandre? Har jeg gjort en tabbe ved å holde meg til ingen kontakt regelen?

La meg først berolige deg og fortelle deg at ingen kontakt regelen ikke var en tabbe, det var det beste valget du kunne ta. Alle disse spørsmålene er uunngåelige og de kommer fra vårt ødelagte hjerte og våre knuste drømmer.

De kommer fra smerten og frykten for aldri å få tilbake følelsen vi erfarte med en spesiell person.

‘Ute av syne, ute av sinn” gjaller som et ekko i hodet ditt og du kan ikke hjelpe for at du tenker deg det verste mulige scenariet. Derfor er det første instinktet vårt når noen drar, å dra etter dem.

Få dem tilbake, bevise at vi er perfekte sammen og at kjærligheten vår er verdt å bli værende for, verdt kampen. Men det er nøyaktig det vi ikke bør gjøre. Det vil bare skyve ham lengre bort

Dere trenger begge en pause med radiostillhet, uansett hvor vanskelig det er. Det hjelper dere med å finne ut hvor dere står og bearbeide hele situasjonen. Dere trenger et kaldt hode og rasjonelle tanker.

Når du nettopp har kommet ut av et forhold, har du ikke det. Du kan ikke tenke klart, du er såret og følelsene dine er på vidvanke.

Om du ikke lar det være litt pusterom like etter et brudd, vil alt definitivt være over, og det vil ikke være noen vei tilbake.

Om du er tøff nok til å gjennomføre ingen kontakt regelen, prøv å ikke bryte den. Det er lett å gå i fella, og ha kontakt med eksen for å kjenne følelsen av falsk komfort.

Denne fella vil trøste deg og det vil føles godt å høre fra ham og ha ham nære, men du vil ikke bli tilfreds eller lykkelig, i det minste ikke fullstendig.

Det vil være kortvarig lykke og veldig lite tilfredsstillende. Når han så bestemmer seg for å gå fra deg igjen, vil du bare bli helt knust.

Du må gi ham tid, og være bestemt og modig i avgjørelsen din om å unngå all kontakt med eksen.

Men spørsmålene jeg nevnte på starten, vil fortsatt være hoved tankene dine og du skulle ønske du kunne se inn hodet hans for å se; “hva tenker han på i løpet av denne perioden med ingen kontakt?”

Det er derfor vi er her for å hjelpe. Han er nødt til å tenke på deg, for ingen kontakt perioden gir ham nok rom til å gjøre det., Dette er de vanligste tanken en fyr har i løpet av denne perioden:

1. Han er forvirret

Forventet han at du skulle tekstet til nå? Han forventet at du skulle ringe. Han forventet at du skulle komme innom, banke på døren hans og forlange forklaringer.

Han forventet triste Facebook oppdateringer og Instagram historier med meningsfylte, triste sitater. Istedenfor fikk han ingenting annet enn komplett radiostillhet.

Han er forvirret men på en god måte. Han tenker på deg, på alle hvordan og hvorfor og hva som har skjedd som har forandret deg så mye. Han frykter at du har gitt ham opp så fort, og han kan ikke tro det. Jo mindre han vet om deg jo mer vil han undre seg over deg.

2. Han lurer på om du i det hele tatt savner ham

Han er vant med å høre fra deg og å se deg ofte og nå er plutselig alt dette borte. Han må spørre seg selv hvorfor. Du virket knust da dere slo opp og nå faller du ikke for hans tekster langt ute i de små timer og mulige forsøk på en hjem-til-meg-eller-deg samtale.

Du har overlatt ham til å undre seg over: “hvor er den kvinnen som svarte øyeblikkelig hver gang navnet hans kom opp på skjermen?”., “hvor er den kvinnen som ikke kunne vente med å se meg?” eller “hvorfor ignorerer hun meg?”

Nyhetsoppdatering: Hun bestemte seg for at hun ville ha mer enn tilfeldige tekstmeldinger og sporadiske treff. Hun bestemte seg for at hun ikke ville late som dere kunne være venner etter bruddet, for det smertet henne.

Hun bestemte seg å gi deg litt tid så du ville komme til fornuft og se at hun er fantastisk og at dere hadde noe fantastisk før du rotet det til. Hun holder seg til ingen kontakt regelen frem til du er villig til å gi alt. Hun er lei av å ta imot smuler

3. Han angrer på sine handlinger

Etter at han har fått en sjanse til å erfare livet uten deg, vil han begynne å savne alt dere hadde sammen. Han vil begynne å innse at han han gjorde en tabbe. Han vil begynne å savne deg og alle stundene dere delte.

Han har tatt alt for gitt. Avstand fikk ham til å se at det dere hadde var uvurderlig og om han ikke gjøre en innsats øyeblikkelig, vil du forsvinne mellom fingrene hans.

Noen ganger vet du ikke hva du har før du har mistet det, og slik det som oftest med menn. Etter et brudd, er de vanligvis triste, men ikke knust. De tenker ikke på alt det de har mistet, før det har gått en stund, og de er ferdig med å feste og leve ut ungkars-drømmen. Da først innser de at de savner alt de hadde sammen med deg,

4. Han kjemper med sin frykt for forpliktelser

Følelsene hans er splittet. Han vil ha deg, men samtidig er han fryktelig redd. Det har ingenting med deg å gjøre, men alt å gjøre med det faktum at han enkelt og greit ikke er klar for å binde seg til noe langsiktig.

Han vil antagelig overkomme denne frykten på et eller annet tidspunkt, men spørsmålet er om du da fortsatt venter.

Sannheten er at forpliktelse fobi kan vare lenge og han er den eneste som kan fikse det. Det vil komme en dag når han blir nødt til å se frykten i øynene, eller miste deg for alltid. Kjærligheten han føler for deg, må være sterkere enn denne frykten, ellers vil han ikke være verdt ventingen og han er ikke den rette for deg.

5. Han lurer på om du har gått videre

Dater du noen andre? Han har ikke hatt kontakt med deg og han vet ikke om det finnes andre menn i livet ditt og det å ikke vite noe, tar knekken på ham. Han er redd for at han har sendt deg inn i en annen manns armer ved å slå opp med deg. Noen andre kan ha tatt hans plass og tatt det han trodde alltid ville være hans.

Du trenger ikke gjøre noe for å få ham til å tro det, hjernen hans vil konstruere alle slags scenarier selv. Ingen kontakt perioden vil vekke opp sjalusien hans og få ham til å innse hva han mister

6. Han tenker ikke på deg i det hele tatt fordi han kun tenker på seg selv

Om du var så uheldig at du kom over en narsissist, selvopptatt og manipulerende vær da sikker på at han kun har en tanke i hodet, en eneste tanke, og det er seg selv.

Han er den type mann du bruker ingen kontakt regelen på, for å være sikker på at du blir kvitt og ikke får tilbake.Smerten etter bruddet vil være uutholdelig uansett hvor rasjonelt du tenker og det faktum at du har det bedre uten.

Ingen kontakt regelen vil uansett hjelpe deg i bedringsprosessen, fordi det verste du kan gjøre er å risikere å falle inn i det giftige edderkoppnettet hans igjen.

Gjenreisnings prosessen vil være lang og tung, men i bunn og grunn verdt det. Du har gått glipp av livet ditt, mens du sørget for å dekke alle hans behov, og det er på tide du begynner å tenke på deg selv og gjenoppbygger livet ditt fra bunnen.

Han vil kanskje ha kontakt men det vil aldri være fordi han har forandret seg eller vil at ting skal bli annerledes. Han vil ha kontakt, slik at han kan innfri sitt syke krav om å ha deg under sin kontroll. Han vil prøve å se om han kan narre deg tilbake, bare så han kan forlate deg sønderknust enda en gang

Om du er klar over at mannen du har datet er en narsissist, eller at han en annen giftig personlighet, bryt ikke under noen omstendigheter ikke kontakt regelen. Hold ham på så lang avstand fra deg selv som du kan. Ikke la ham ødelegge livet ditt enda mer

Jeg håper noen av disse synspunktene kan hjelpe deg å forstå den overordnede situasjonen bedre og besvare hovedspørsmålet, “Hva tenker han under ikke kontakt perioden?” Jeg vet også at du frykter for at ikke kontakt regelen ikke skal fungere på en måte som garanterer deg å få ham tilbake.

Men det er ditt beste kort. Jage etter ham, la ham være hos deg når han føler seg ensom og synes det er beleilig, for å gi ham emosjonell støtte, sende den ene ubesvarte tekstmeldingen etter den andre eller svare på hans tåpelige meldinger vil ikke føre deg noe sted. Det kan gi deg litt øyeblikkelig tilfredsstillelse men han vil ikke være der for å bli.

Uansett, om han virkelig har sterke følelser for deg da vil ikke kontakt regelen virke med all sin magi og han vil komme etter deg. Han vil flytte fjell og gjøre sitt beste for å få deg inn i livet sitt igjen.

Han vil innse at å forlate deg var den største tabben i hans liv. Derfor er det livsviktig at du ikke tar det første skrittet – la ham komme til deg. Han var den som ødela forholdet og han er den som må reparere skaden,.

Varigheten av ikke kontakt perioden er hovedsakelig opp til deg. Du må vurdere hvor mye tid dere begge trenger for å se ting i perspektiv. Det varierer stort sett mellom 30, 60 eller 90 dager. Det viktigste er å ikke bryte regelen, siden det bare vil gjøre ting vanskeligere

Enda et meget viktig skritt er å vurdere situasjonen når, eller om, han kommer tilbake etter en ikke kontakt periode. Du må se hvor behovet hans for å komme tilbake kommer fra. Du må finne ut om han kommer på grunn av kjærlighet eller på grunn av behov.

Om han kommer på grunn av kjærlighet har du ingenting å frykte, han vil gjøre bot for all hjertesorgen han har påført deg. Han vil prøve å være den beste partner du noen gang har hatt og du vil bli lykkelig fordi de vonde og vanskelige dagene uten kontakt endelig har betalt seg og du får endelig din tid i solen.

Men, om han kommer på grunn av behov, vil han bare ønske å komme tilbake i livet ditt av totalt egoistiske grunner. Han vil komme tilbake for alle godene og fordelene man får når man er i et forhold, men han vil ikke ha noen intensjon om å løse problemer eller gjøre en innsats.

Han vil tro at bare det at han er der, er det som skal til. Om dette er tilfelle, har du det bedre uten ham og du bør ikke slippe ham tilbake inn hjertet og livet ditt.

Om det verst tenkelige skulle skje, vil ikke det vært så ille heller. Uansett om du brukte ikke kontakt perioden for å få ham tilbake eller for å komme over ham, vil du ha brukt tiden klokt. En av de gunstigste og beste tingene ved ingen kontakt regelen er at du konsentrerer deg om deg selv. Du gjenoppbygger ditt liv. Du setter deg selv først til en forandring og fokuserer på dine egne drømmer og begjær.

Når ingen kontakt perioden er over, Vil du føle at du har fått et helt nytt syn på livet. Du vil se at det ikke bare var han som trengte luft – du trengte det du også. Ikke bli overrasket om du oppdager at du ikke ønsker ham tilbake i det hele tatt etter denne perioden.

Når du er i et forhold eller like etter et brudd, er det vanskelig å se realistisk på ting. Kanskje var det en mengde ting som ikke fungerte, kanskje du bestemte deg for å overse enkelte ting alt for mange ganger, og nå når du er langt borte fra ham, innser du at han aldri var den rette for deg i utgangspunktet.

Uansett hva som kommer ut av dette og uansett hvilke erkjennelser du kommer frem til, er ingen kontakt regelen definitivt verdt et forsøk, fordi du vil utvilsomt avdekke og bygge opp en annen side ved deg selv, som du vil elske og ta vare på mer enn noen gang.