Selv om hevn sjelden er sunt, er du bare et menneske og det er fullstendig naturlig om du noen gang har spurt deg selv hvordan du kan såre en narsissistisk mann.

Om du noen gang har vært i et forhold med en narsissist eller om du noen gang har falt for en narsissist, har du sannsynligvis fundert på hva du kunne gjøre for å la ham betale for all smerten han har forårsaket og alt annet han har gjort mot deg.

Mange vil si til deg at den beste måten å komme over en narsissist er å gå fra ham og aldri se deg tilbake.(og de tar ikke feil), men du har dette uimotståelige behovet for å la ham lide, bare litt.

Selv om alle er forskjellige, har alle narsissister noen felles sårbarheter og her er 6 måter du kan finne deres svake punkt.

1. Finn ut av ham

Hvis du virkelig vil søke hevn på din narsissistiske kjæreste, må du først komme deg inn i hodet hans. Jeg vet at dette er fyren du hadde planlagt din fremtid med, og at du ikke vil at han skal være annerledes, men hvis du vil skade ham effektivt, må du akseptere noen ting.

For det første må du slutte å idealisere ham og se ham for hvem han egentlig er. Du må godta at hans personlighet er narsissistisk og at han er giftig for deg, og at han alltid vil være slik. Hvis du vil søke hevn fordi du i hemmelighet håper at det vil få ham til å forstå hva han mister, og at det vil få ham til å forstå at han elsker deg, kan jeg bare fortelle deg at du må slutte med en gang, fordi dette kan være veldig farlig for deg.

Men hvis du virkelig ønsker å skade ham, må du komme deg inn i hodet hans. Du må tenke over hans sårbarheter og svakheter, om de tingene som hever ham og om de som bringer ham ned. Deretter må du bruke alt dette mot ham og til din egen fordel.

Selv om dette er en av de vanskeligste tingene å gjøre, må du finne en måte å kutte ut alle følelsene du har for ham, og du må la hevnen være din eneste guide. Hvis du virkelig vil skade ham, er det ikke noe rom for samvittighet eller skyld her. Du må være sikker på at dette er akkurat det du vil gjøre, og hvis det er det, skru av all samvittighet du måtte føle i forhold til denne hevnen.

Bare husk at denne mannen har skadet deg mange ganger, og hvert tegn på samvittighet vil umiddelbart forsvinne. Og, du må gjøre det klart for deg selv at din narsissistiske mann aldri vil elske deg og at han bare er forkledd som uimotståelig, derfor må du fjerne all kjærlighet fra denne ligningen. I tillegg må du aldri forvente at han skal forandre seg hverken for deg eller noen annen kvinne i fremtiden.

Du kommer ikke til å lære ham en lekse ved å såre ham, fordi han vil gjøre alt han har gjort mot deg mot hver eneste kvinne som krysser hans vei. Men det du vil oppnå, er å få din egen personlige tilfredshet, og det er det målet ditt skal være.

2. Snakk on manglene hans

Selv om mange antar at en narsissist er den som har kontroll i forholdet, er det bare slik det ser ut. Faktum er, at hver eneste seriøse narsissist faktisk er ganske sårbar og bare later som han er tøff og selvsikker, mens virkeligheten er ganske annerledes.

Når du innser at han valgte å være sammen med deg fordi han trenger deg til å øke sitt ego, vil du også forstå at du faktisk har full kontroll over situasjonen, og du vil innse hvor lett det er å rokke ved hans verden. Selv om det ikke virker slik, har alle narsissister et veldig skjørt ego, og den dårlige selvtilliten er deres svakeste punkt.

De handler som om de elsker seg selv og som om de tror de er perfekte, men egentlig kunne ikke dette være lenger fra sannheten. En narsissist har bare ett mål i alle forhold han bygger, og spesielt i romantiske: han vil ha godkjenning. Da denne fyren først møtte deg, visste han at du kunne være et godt offer for hans manipulasjoner, fordi han så at du var helt fortryllet av ham.

Han så at han hadde klart å imponere på deg, og det er akkurat det han har søkt etter hele livet. Så om du virkelig vil skade ham, må du endre din måte å håndtere ham. I stedet for å stadig komplimentere og rose ham, må du fokusere på hans feil og mangler. Men å kunne gjøre dette, må du ta av dine romantiske briller og se denne fyren for hvem han egentlig er, noe som også vil hjelpe deg å se at han er langt fra perfekt.

Når du har oppnådd dette, må du sørge for å konstant hinte til ham om hans feil. Du trenger ikke å fornærme ham direkte. I stedet, bare gi ham grunn til å tvile på sitt fysiske utseende eller på sin hjerne. Dette er den største straffen for en narsissist.

Han vil aldri slutte å føle seg usikker, slik han prøvde å få deg til å føle, og han vil begynne å stille spørsmål til hver eneste bevegelse han gjør fordi han har en ukontrollerbar trang til å være perfekt i alles øyne og spesielt i sitt nåværende offers øyne.

Derfor vil denne fyren gjøre alt i sin makt for å få din godkjenning og å gjenvinne din beundring fordi det er det som mater ham åndelig.

3. Gi ham en smak av sin egen medisin

Hvis du noen gang har lurt på hvordan du skal skade en narcissist som liker å spille spill, er den beste måten å gi ham en smak av sin egen medisin.

Det betyr at du skal begynne å behandle ham slik han alltid har behandlet deg – som han ikke betyr noe for deg. Det betyr ikke at du skal komme med en stor kunngjøring eller at du skal true ham med at du skal begynne å behandle ham slik han fortjener, for det bare ville gi ham et varsko og han ville skjønne at du gjorde alt bare for å hevne deg på ham.

I stedet bør du bare starte med å ignorere narsissisten, oppføre deg som han fortjener, trinnvis. Det første du må gjøre er å slutte å prioritere denne fyren. Mens du har satt ham først siden det øyeblikket dere møtte, har han alltid behandlet deg som bare et alternativ og har alltid satt deg nederst på sin prioriteringsliste.

Så i stedet for å vente på at han skal behandle deg slik du behandler ham og slik du fortjener, begynner du å oppføre deg som om han ikke er så viktig for deg. Når han ringer til deg, bare gi ham en kald skulder, fortell ham at du er opptatt, og at du har andre, mer viktige planer som du ikke kan flytte på, eller bare ignorere oppringinger fra ham.

Men vær forsiktig så du ikke overreager for han mister kanskje interessen helt når han ser at han ikke får noen tilbakemelding fra deg. Bare spill psykologiske spill med ham, på samme måte som han gjorde med deg.

En dag, oppfører du deg som om han er den viktigste personen i verden for deg og den neste, behandler han som den drittsekken han er. La han be om oppmerksomhet og kjærlighet, slik du gjorde hele tiden.

Pass på at du gir ham akkurat nok av deg selv for å holde ham hekta, men å la ham alltid ønske mer. Men vær forsiktig, forvent ikke at han endrer retning ved at du gjør dette. Forvent ikke at han skjønner at han har oppført seg galt selv om han får føle sin egen ris.

Husk at en narsissist alltid tror at han har rett og at det ikke er noe galt med at han behandler deg eller andre rundt seg slik han gjør.

4. Kritiser ham foran andre

Vi har allerede slått fast at du ikke kan gi en narsissist n lærepenge , og at du ikke kan Lære ham å vise omsorg. Men det du kan gjøre er å gjøre ham forlegen og ydmyke ham. Det er allerede nevnt, at det eneste målet for enhver narsissist er å få anerkjennelse og å øke sitt eget ego.

Derfor har han aldri virkelig brydd seg om sine egne personlige egenskaper og personlighetstrekk. Faktisk bryr han seg ikke om hvordan han ser ut i dine øyne straks han innser ser at du har falt for ham.

Men det han bryr seg om, er hva allmennheten og menneskene rundt ham mener. Husk – du var en av de menneskene i begynnelsen, og han gjorde alt han kunne for å imponere deg. Han har levd hele sitt liv på denne måten – prøver å imponere alle rundt seg og prøver å skjule sin virkelige personlighet. Han gjør alt dette fordi han lyver for seg selv og fordi han nekter å godta sitt sanne jeg.

Det er derfor de fleste narsissister faktisk er høyt verdsatte personer i familien eller i jobbsammenheng. Og derfor har også disse menneskene generelt vanskelig for å tro på narsissisten sine ofre, og derfor ofrene også har det vanskelig for å tro på seg selv, for de tenker at de sikkert bare overreagerer.

Hver narsissistisk mann har jobbet hardt for å bygge denne imaginære virkeligheten, der han er en elsket og respektert person. Så hvis du vil skade ham for all smerten han har utsatt deg for, må du stikke hull i boblen hans.

En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er å begynne å gjøre ham forlegen og ydmyke ham foran andre. Jeg sier ikke at du skal gjøre det direkte, eller at du skal fornærme ham foran andre. Men når du tenker på det, kjenner du denne fyren best.

Du kjenner hans sårbarheter og alle hans feil, uansett hvor hardt han har forsøkt å skjule dem. Derfor, i stedet for å rose ham foran alle, fokuserer på hans feil. Men du må være subtil for å hindre ham i å gjennomskue dine virkelige intensjoner. Hvis du vil ydmyke ham, reduser hans verdi foran andre og oppfør deg som du er over ham – på samme måte har han alltid gjort mot deg.

Dette vil aldri ha samme effekt med mindre du gjør det offentlig. Ingen narsissist tåler at folk ser ned på ham eller latterliggjør ham, og det er akkurat det du burde oppnå hvis du virkelig vil trykke ham ned. Dette vil gjøre ham mer usikker enn han egentlig er, og det vil få ham til å sette spørsmålstegn ved hver eneste bevegelse og beslutning.

Det vil senke selvtilliten enda mer, og det vil gjøre ham paranoid. Og hver gang han beskylder deg for å prøve å gjøre dette, må du overbevise ham om at han innbiller seg ting og at du bare prøver å gi ham noe råd for hans eget beste.

5. Få ham til å bli usikker på din kjærlighet til ham

En narsissistisk manipulator må være trygg på din kjærlighet til ham. Fra det øyeblikket han så deg, var hans eneste mål å gjøre deg gal av kjærlighet til ham. Husker du hvordan han lot som han var denne perfekte fyren i begynnelsen?

Hvordan han behandlet deg som en dronning, og hvordan han alltid stilte dine behov foran alle andres? Husker du hvordan han oppførte seg som om du var dama fra drømmene hans og den viktigste personen i hans liv, fortalte deg hele tiden at han elsket deg?

Hvor glad du var for at du endelig hadde møtt ditt livs kjærlighet noen som kunne gjøre deg lykkelig og få deg til å føle deg elsket og ønsket, uansett hva? Vel, jeg er sikker på, at nå er du klar over at dette bare var en maske.

Alle narsissister oppfører seg slik før han får det han vil. Du må huske på at narsissistiske menn er forskjellige fra de fleste menn der ute. Og når jeg sier at han behandler deg pent frem til han får det som han vil, snakker jeg ikke bare om sex her.

Selvfølgelig er sex viktig for ham, men det er ikke hans endelige mål. At du går til sengs med ham er ikke nok. I stedet vil han være sikker på at han har deg helt og det betyr at han vil sørge for at han er inne i hjertet, sjelen og hodet ditt.

Og om du virkelig vil skade ham, kan du aldri la ham få realisere dette. En narsissist kan aldri være sikker på din kjærlighet for ham frem til det punktet han begynner å ta deg for gitt. I begynnelsen vil han utføre store, romantiske gester, og han vil ikke ha noen problemer med å uttrykke sine følelser for deg.

Han gjør dette bare for å lure deg og for at du skal tro at han er veldig spesiell. Han vil sørge for at han har etterlatt et permanent merke i livet ditt, og det skal du aldri kan la ham tro. I stedet lar du ham lure på dine følelser og dine intensjoner.

Ikke vær for kald, for det vil få ham til å forsvinne før du får din hevn. Men få ham til å lure på om du noen gang elsket ham eller om hele forholdet deres bare var et skuespill. Få ham til å lure på om det er noen andre i livet ditt og om han lurte deg eller om han var den som ble lurt.

6. Elsk deg selv

Jeg vet at du sikkert tror at dette, som jeg skal fortelle deg, bare er en cliché, og at du har hørt det en million ganger før. Jeg vet at du tror at det du nå skal høre bare er en tom setning, og at dette er noe du ikke tenker på i det hele tatt når du tenker på hvordan du skal såre en narsissistisk mann.

Men la meg fortelle deg at den beste hevnen mot en narsissist er å ellske og respekterer deg selv. Alle narsissister føler seg usikre og har dype emosjonelle problemer og selvtillitsproblemer. Men dessverre er han ikke klar over sin narsissistiske personlighetsforstyrrelse, og han vil ikke innrømme hverken for seg selv eller for andre at han faktisk trenger profesjonell hjelp.

Så han prøver å helbrede seg selv gjennom sine ofre, og ett av dem er deg. Han tåler ikke å være sammen med noen som har høy selvtillit og som ikke har ego problemer, spesielt hvis denne noen er en kvinne.

Derfor, i stedet for at han jobber med sine egne utfordringer og problemer, forsøker han å dra sine ofre ned til sitt nivå og ødelegge deres selvtillit fordi det er den eneste måten han kan føle seg verdifull og verdig.

Innerst inne er han klar over sin usikkerhet, og han prøver å dekke over den ved å usynliggjøre deg og få deg til å tvile på din verdi, fordi dette er den eneste måten han kan føle at han er over deg og få høyere tanker om seg selv.

Med en gang han har oppnådd dette, har hans oppdrag vært vellykket. Så hvis du virkelig vil skade en narsissist, må du bevise for ham at han ikke har greid å få deg til å føle deg elendig.

Du må bevise for ham at du har det bra med deg selv og at du ser din verdi, selv om han aldri så den. Du må vise ham det du respekterer deg selv, selv om han aldri har gjort det. Du må bevise for ham at du virkelig elsker og prioriterer deg selv, selv om han aldri gjorde det. fordi det virkelig er den beste mulige hevnen.