Å snakke flytende sarkasme er noe en er født med. Den beste kombinasjonen av vittige comebacks og smart sarkasme blandet med de beste intensjoner, er en vinnende kombinasjon.

Hvis du er heldig nok til å date en jente med et stort hjerte og et sarkastisk sinn, vil livet ditt aldri bli kjedelig igjen. Hun har en spesiell evne til å gjøre ting interessant på sin egen måte. Balansen mellom disse to funksjonene er det beste du kan finne i en jente.

1. Hun er badass, men hun er følsom

Deres tøffhet er bare en front. De har store hjerter under deres tøffe eksteriør. Hun dedikerer seg helhjertet. Hennes følelser er dype og hun elsker betingelsesløst. Når du kommer gjennom hennes forsvarsmekanisme som hun har satt opp, vil du være en veldig heldig mann.

2. Hun er “rask på føttene”

Hun har en skarp hjerne og er bemerkelsesverdig vittig. Hun er i stand til å tilpasse seg enhver situasjon. Hun gjør enhver situasjon interessant. Hun gir ikke sarkastiske bemerkninger for å være frekk, de er en del av hennes sjarm, en refleksjon av hennes intelligens.

3. Hun sprekker ikke under press

Hennes smarte sinn og munn som hun ikke kan kontrollere, er til stede i enhver situasjon. Men når det går over, kommer hennes følelser til overflaten. Det kan komme noen tårer også – alle følelser hun har gjemt må ut, på en eller annen måte.

4. Tuller hun med deg, eller er hun oppriktig – det vet du aldri

Du antar alltid at hun bare tuller med deg. De fleste ganger gjør hun det. Men når hun prøver å vise ekte følelser, tror du hun bare er sarkastisk. Du er alltid usikker. Derfor gir det deg lyst til å prøve å løse hennes gåter. Det holder deg interessert.

Hvorfor Jenter Med Store Hjerter Og Sarkastisk Sinn Er Alle Menns Drøm

5. Hun har samme sans for humor som deg

Du må ha en god sans av humor hvis du dater denne typen jente. Ellers kommer du til å finne henne truende. Du vet hun aldri mener noe vondt. På den måten kan du spille med, og forbedre din egen vittighet på veien. Og ha det gøy.

6. Hun er ikke redd for vittige comebacks

Du kan tulle med henne så mye du orker. Selv om du må være litt forsiktig, fordi det finnes en fin linje mellom å være sarkastisk og være slem. Hvis du klarer å komme opp på hennes nivå, kommer hun til å elske deg enda mer. Hvis du sier ting som fornærmer henne, og her snakker vi om en jente som ikke blir lett fornærmet, vil hun kutte deg ut av livet sitt. Hun kan også ta ille opp, og hun kommer ikke til å tolerere at du spiller skittent og håner henne.

7. Hun viser ikke sine følelser for alle

Hun gjemmer dem godt, men du vet at hun elsker deg og vil gjøre alt for deg. Hun vil skjule sine følelser, selv når hun skriker etter noen å snakke med på innsiden. Selv om hun ikke viser dem, vil du kunne se dem i hennes handlinger. Hun er mer omsorgsfull og kjærlig enn alle andre kvinner som åpent viser sine følelser, og skjuler det ikke bak sarkasme.

8. Hun har rare måter å vise sin hengivenhet på

“Hei rasshøl, jeg elsker deg virkelig,” oppsummerer henne perfekt.
Det er kombinasjonen av et stort hjerte og en sarkastisk sjel alt i en setning. Og hun elsker deg. Du kan være sikker på det.