Når man er nyforelsket, er det ikke noe problem å være nr 1 for en mann. Men hva skjer når denne fasen er over? Hva skjer når spenningen forsvinner og vi sitter igjen med vårt sanne jeg?

Det er mer enn logisk at du er første f\prioritet i begynnelsen av et forhold når alt fortsatt er ferskt og når dere begge to fortsatt er ukjente for hverandre. Men etter en tid, når dere har blitt mer vant til hverandre kan mannen begynne å ta deg mer for gitt og han kan ha lett for å forsømme deg.

Kanskje er du en av de heldige som ikke har erfart dette, men om du føler at din mann har forandret seg, gir vi deg 11 tegn som du kan bruke for å sjekke om han ikke prioriterer deg lenger.

1. Bruker flere timer på å svare

I begynnelsen, tekstet dere sikkert en del og du trengte ikke vente mer enn et par minutter på svar fra ham. Men etter en tid, ble det mindre teksting, meldingene ble kortere og til og med kjærlighetserklæringene dere vanligvis delte gjennom meldingene, ble utrolig nok borte.

Nå tar det ham et par timer å svare, og det blir meningsløst å fortsette samtalen etter så lang tid. Uansett hvilken unnskyldning han måtte komme med, skal du aldri glemme at man kan ikke være så opptatt at man ikke kan avse 30 sekunder for å svare. Det har ingenting med tid å gjøre, det er hvordan man prioriterer, vet du.

2. Tar ikke telefonen når du ringer

I begynnelsen ringte han deg bare for å kunne høre stemmen din. Dere kunne snakke sammen i timevis før dere falt i søvn, men alt det er borte nå. Nå tar han nesten aldri telefonen når du ringer og han ringer aldri mer.

Han har heller ikke lenger for vane å ringe deg tilbake når han ser han har et tapt anrop fra deg. Det er mye enklere for ham å finne på unnskyldninger som “telefonen min var på lydløs”, “jeg glemte å ringe deg tilbake”, “jeg hadde det for travelt til å ta telefonen når du ringte”. Unnskyldningene hans er løgner, men det de forteller er sannheten – han prioriterer deg ikke lenger

3. Ønsker ikke ha kvalitetstid sammen

Når dere først ble sammen, var det eneste han ville å bruke tid alene sammen med deg Han brukte hver eneste mulighet på å snike til seg et par minutter av din tid og han elsket å planlegge “utflukter” for bare dere to.

Nå gidder han ikke engang å bli med når det skjer noe – han blir heller hjemme. Det er bare det at han ikke ser poenget i å gå ut og bruke tid sammen med bare deg når det er andre mennesker dere kan være sammen med.

Det er viktig å huske på at uansett hvor lenge dere har vært sammen, for å kunne ha et sunt forhold, er det viktig å ha kvalitetstid sammen bare dere to.Om han konstant unngår dette, bør du være smart nok til å forstå hva han mener med det.

4. Bryr seg ikke om følelsene dine lenger

Kanskje det å se deg lykkelig en gang var noe av det han likte aller best og da gjorde han alt han kunne for å få frem et smil på leppene dine. I begynnelsen gjorde han til og med det umulige men nå ser det ikke ut som han bryr seg det minste om følelsene dine lenger

Når du åpenlyst prøver å fortelle ham hvordan oppførselen hans får deg til å føle deg eller at noe han har sagt plager deg, feier han deg bare av med et eller annet for å få deg til å slutte å snakke om det. Ofte skifter han samtaleemne og begynner å snakke om noe annet fordi følelsene dine er ikke lenger noe han prioriterer

5. Velger å bruke tid sammen med andre i stedet for å bruke tid sammen med deg

I starten, hadde dere egne ritualer og ukedager som dere visste var bare for dere og for at dere skulle ha tid sammen. Nå virker det umulig å få tak i ham uten at det er andre tilstede. Alltid, når det er meningen dere skal tilbringe tid sammen, dukker det “tilfeldigvis” opp andre for å være sammen med dere

Når du foreslår at han gjør noe sammen med deg, som å dra på shopping eller på kino eller i en park, velger han å bruke den tiden på noen andre. Om han velger å bruke tiden sin på andre istedetfor med deg – da har dere to et problem

6. Hører ikke etter når du snakker

En gang, kanskje for lenge siden, ble du ofte oversvømt av spørsmål som “hvordan har arbeidsdagen din vært?”, “Hvordan har dagen din vært?”, “Hvordan har du det?” etc. men nå hører han ikke engang etter når du snakker. Dere bruker mesteparten av tiden i stillhet over sosiale medier sammen.

Når du prøver å starte en samtale om et tema, virker han rett og slett ikke interessert i å engasjere seg i det. Når du forsøker å fortelle ham hvordan dagen din har vært eller fortelle ham om noe morsomt som har skjedd deg, ser det ut som han kjeder seg , eller du snakker ferdig uten at han viser noen som helst interesse for hva du sier..

Noen ganger nikker han tilogmed til noe du sier, men om du spør han om det senere, kan han ikke huske det. Faktum er at han ikke lenger hører etter når du sier noe. Det er det ultimate tegnet på at han ikke ser på deg som sin prioritet lenger.

7. Finner alltid på unnskyldninger

Tidligere gjorde han alt som sto i sin makt for at du skulle like ham. Nå ser det ut som han gjør alt han kan så du skal slutte å være glad i ham. I stedet for å gi deg det du fortjener, behandle deg med respekt og være der for deg, finner han bare på unnskyldninger for hvorfor ting ikke kan gjøres.

Det er lettere å finne på en unnskyldning enn å faktisk gjøre en innsats. Og når alt du får er unnskyldninger, er det et varsku om at det går nedoverbakke med forholdet deres.

8. Han bare går midt i en diskusjon

Å forlate en diskusjon er greit bare om du ønsker å gi deg selv et pusterom for å kjøle deg ned slik at du kan holde hodet kaldt og fortsette argumentasjonen. Men om han stadig stikker av midt i en diskusjon, vil det ikke løse problemet, men bare skape enda større problemer.

Om han har for vane å gå midt en diskusjon, betyr det at han faktisk ikke bryr seg om problemet blir løst eller ikke lenger. Han bryr seg ikke om dere to har et godt forhold eller ikke. Det å gå fra deg midt i en diskusjon og gå fra problemer uløst hadde aldri blitt gjort mot personen du ser på som din prioritet..

9. Han svikter deg når det kommer til å være sammen med sine venner og familie

Du pleide å være mye sammen med dem, men nå vil han ikke ha deg med til familiemiddager. Han inviterer deg ikke med ut sammen med vennene sine og han planlegger å gjøre ting sammen med dem uten å involvere deg.

Dette betyr at han sakte men sikkert fjerner deg fra mennesker han bryr seg mest om.og de som hen prioriterer høyest. Om du ikke blir invitert med på disse sammenkomstene betyr det at du er ikke prioritert lenger

10. Svikter deg når du trenger ham mest

En gang var han den som kom løpende for å redde deg uansett situasjon. Det hadde ikke noe å si hvor mye rot du hadde havnet oppi, du visste du alltid kunne stole på ham. Men nå er situasjonen en annen.

Om han forlater deg de gangene du virkelig trenger å ha noen hos deg, om han ikke dukker opp når han har lovet det og om han ikke bryr seg om dine behov lenger, da er det desverre slik at det ikke er særlig håp for fremtiden i forholdet.

11. Behandler deg ikke med kjærlighet

Du vet du er elsket, eller du visste i det minste at du var det. Men nå har tingene forandret seg. Du føler det ikke slik lenger. Du ser ikke lenger deg selv i øynene hans. Alt han gjør virker som det blir gjort for å skyve deg lenger og lenger bort.

I begynnelsen, gjorde han alt for å få deg, men nå ser du ikke spor av den mannen lenger. Han tekster deg nesten aldri, han ringer ikke for å høre stemmen din, han vil ikke vite hvordan dagen din har vært, han avviser deg ofte og du kan ikke huske sist han fikk deg til å føle deg spesiell.

Situasjonen ser kanskje litt håpløs ut for øyeblikket, men det trenger ikke være slik. Du har to valg. Du kan enten gjøre noe med det eller du kan gå fra ham.

Du kan prøve å bygge opp forholdet ditt igjen og finne en måte å hente tilbake alle de lykkelige og gode øyeblikkene eller du kan velge å forlate en som tok deg bort fra prioriteringslisten sin

Uansett hva du velger, husk at avgjørelsen er bare din

Sørg for at du velger den retningen som gjør deg lykkelig.