Du har hørt historien en million ganger før. Jente møter gutt, gutten er perfekt, jenta faller hjelpeløst for ham, gutten avslører sitt sanne ansikt og jenta ender opp med knust hjerte.

Jeg vedder på at ikke bare har du hørt dette før, du har vært gjennom denne dritten og blitt såret. Du har blitt skikkelig såret.

Du vil antagelig ikke ha noe mer med menn å gjøre. Du er skuffet og du er sint på deg selv. Du er frustrert fordi du lot deg selv falle for knepene hans.

Du lot ham lure deg og lyve til deg. Du er rasende fordi du ikke så det i tide. Du var ikke på vakt og han snek seg inn i hjertet ditt.

Jeg vet det er vanskelig å gå videre etter at noen har tatt hjertet ditt og revet det i tusen biter. Smerten er enorm. Du vil gjerne smile – du må smile for du vil ikke at noen skal se hvor vondt du har det.

Men hvert eneste smil smerter deg enda mer. Hvert eneste tvungne glis i ansiktet ditt stikker seg gjennom hjertet ditt..

Men du skal vite at ingen har en slik makt over deg. Ingen har rett til å kontrollere og manipulere deg. Han gjorde det, en stund, men du oppdaget det og du kom deg unna.

Denne gangen var det for sent å spare deg for all smerten, men forhåpentligvis, ved å lese disse tegnene, gjør du ikke den samme feilen igjen.

1. Han vil få deg til å tro alt er din skyld

Han vil få deg til å føle deg som en dritt i alt du gjør. Du vil ha en konstant følelse av at alt du gjør er fullstendig feil. Skyld er hans sterkeste våpen mot deg i forhold til å oppnå det han vil.

Om du ønsker å gjøre noe for deg selv, vil han la deg gjøre det, men med triste valpeøyne. Han vil spille offeret, slik at du får dårlig samvittighet overfor ham og enda en gang velger å ignorere dine egne følelser, og tvinge deg til å være hos ham og passe på at hans følelser ikke blir såret.

Han hadde hatt det helt fint om du ikke var der hos ham, men egoet hans hadde vært såret fordi han ikke fikk det som han ville..

2. Han vil respektere deg – i starten

Dette er grunnen til at hele spillet hans er så brilliant. Han vil være perfekt fra starten. Han vil gi deg hele verden. Han vil respektere deg og flytte tfjell for deg.

Han vil være den mannen du alltid har drømt om å være sammen med. Han vil være oppmerksom på alt du sier, men ikke fordi han bryr seg, men fordi han er en drittsekk som er ute etter å manipulere deg til å gjøre alt han vil, til å oppføre deg slik han vil.

Du tror han lytter til deg, for ja- han er en perfekt skuespiller, når han faktisk bare er en manipulator i forkledning som lyver og bedrar for å få det som han vil.

3. Han vil love deg hele verden og gjøre…

Ingenting! Bare tomme ord og patetiske falske løfter kommer ut av munnen hans. I begynnelsen lover han deg alt mulig og vet du hva du får? Du får ingenting!

Og han mente heller ikke å gi deg noe i første omgang. Han vil alltid si ting som får deg til å håpe og deretter går han bare tilbake på alt og gjør det han hele tiden hadde tenkt å gjøre uansett. Dine følelser betyr ingenting – de har aldri betydd noe.

4. “Hjelpe-masken” hans er på

Han vil være så snill og søt. Han vil være den fremmede på gata som hjelper deg å få orden på tingene dine etter at noen slo deg over ende i full fart. Han vil være “Hollywood-øyeblikket” ditt det som handler om kjærlighet ved første blikk.

Bare at din historie vil ikke ha en god slutt. Din historie vil være hjerteskjærende og smertefull. Og han? Han vil gå videre, finnet et nytt offer å spille være-god spillet mot.

5. Han er offeret

Favoritt taktikken hans, å manipulere deg, er det sterkeste våpenet han har. Disse menneskene er veldig intelligente og listige. De vet nøyaktig hva de skal si når.

De vet hvordan de skal snu alle situasjoner til sin egen fordel for de vet hvordan de skal lyve riktig i samme sekund som de trenger det. Han vil spille offerrollen hver gang han vil ha noe og ser at han ikke får det.

Følg med om du ser dette:, hver gang du vinner en argumentasjon, noe som setter ham i en dårlig posisjon fordi han har tatt feil, vil du plutselig oppdage at du føler dårlig samvittighet overfor ham og du føler deg som en dritt.

Det er fordi han lurte deg og gjorde seg selv til offer. Til slutt vil du, i enhver situasjon som denne, føle deg som en dårlig person fordi du har såret ham og du glemmer hvorfor du var sint i utgangspunktet. – akkurat som han ville hele tiden

Emosjonell manipulasjon er grusomt fordi sår heles, blåmerker blekner, men harde ord og psykologiske triks tukler med sinnet ditt.

Og med en gang du tukler med sinnet, har hele oppsettet blitt endret og personligheten din er ikke den samme. Smerten blir der for alltid og etterlater deg forsiktig og redd resten av livet.

Du kan bli bedre men du vil aldri glemme. Du kan fortelle deg selv at du har det bra, men du har ikke det.

Ikke før du bestemmer deg for å tilgi deg selv og tilgi ham. Ikke før du bestemmer deg for å gå videre.