Når for tiden spiller sexting en stor rolle inn for moderne dating. Og når du tenker over det, så gir det mening. Siden den teknologien vi har gjør det så mye lettere å skrive til noen istedenfor å si det ansikt til ansikt. Du behøver ikke å konfrontere ham, og du trenger ikke å være redd for at du skal rødme eller dumme deg ut. Du bare skriver og du er ferdig.

Av en eller annen grunn er det slik at når du skriver noe litt hett og du er langt ifra han mens du skriver det, så gir det deg mer selvtillit. Du kan skrive ting som du normalt ikke ville ha sagt dersom personen var rett foran deg. Til tross for alt, så du ikke dummer deg ut, så har du litt ekstra tid til å tenke over hva du skal skrive og unnskylde sene svar med «beklager, jeg så ikke meldingen før nå». Det har vel vi alle gjort en eller annen gang, ikke sant?

Sexting burde føles naturlig for deg. Du bør skru på selvsikkerheten din og aldri skamme deg over deg selv. Du må ha tro på deg selv og valgene du tar. Da vil selvsikkerheten øke og du vil kunne sende ei melding til han om hva du enn vil, uten å holde noe tilbake.

Det finnes ingen måte man kan lære noen å sende ei sexy melding, men det finnes en måte å peke deg i riktig retning for hva du bør og ikke bør gjøre. Så før vi kommer så langt som til å sende ei sexy melding, her er noen måter du kan bli en frekk sexter!

1. Start med basis

Dersom du virkelig vil får han tent, må du starte i riktig ende. Ikke forhast deg å sende noe sexy med en gang. Tenk på det som sex og den beste sexen kommer med forspill, så sexting må også inneholde forspill, og et godt forspill også dersom du vil at dette skal fungere. Så, det er best å starte samtalen med bare noen pirrende hint. Led han igjennom det, og får han til å forestille seg ting ved å ikke si for mye. Prøv å være litt frekk, selv om det kanskje er litt klissete. Du skal ikke fortelle han at du kommer til å henge han opp og gjøre han til din sexslave, men bare gi han noen frekke hint og la fantasien ta overhånd.

2. Vær selvsikker

Ikke gi han muligheten til å tvile på din selvsikkerhet. Jeg vet at det kanskje ser ut som du er en reddhare som gjemmer seg bak telefonen din, men om du har problemer med selvsikkerhet, så er sexting en flott måte å begynne på. Du vet at du ikke er rett foran han og han dømmer deg ikke eller vurderer hver en bevegelse du gjør, så det er mye lettere å skrive hva du ønsker å skrive. Dessuten, må du tro på det du skriver, fordi dersom du ikke tror på det, så vil ikke han det heller og da oppstår det et problem. Dette er hvor din selvsikkerhet må slå til og du må vise han at du spiller med. Du bør lede leken om du må. Det vil overraske ham skikkelig.

3. La han vente

Du må vise han at du har en verdi, noe som betyr at du har et liv utenfor forholdet. Du må vise han at han ikke er den eneste i verdenen for deg. Du må vise han at du ikke alltid er tilgjengelig for i det øyeblikket han sender deg ei melding og han bør bli vant til det. Om du svarer hver eneste gang telefonen vibrerer, vil han sanse at han kan gjøre hva enn han vil fordi for han, så vil du stinke av desperasjon. Selv om du er desperat, må du aldri la han få se det. Kjemp med det fordi dersom du ikke gjør det, så vil desperasjonen sluke deg hel og du vil begynne å gjøre ting du normalt ikke ville ha gjort fordi du ikke greier å tenke klart. Ton det ned og du øyeblikk i solen vil komme.

4. Bruk din sans for humor

Sex og humor passer perfekt med hverandre. Så bruk litt humor i de små sexlekene dine og han kommer til å falle pladask for deg. Det vil også få han til åpne seg litt for deg dersom han er nevøs på grunn av sextingen. Når du skriver noe du virkelig vil, så bør du unngå å bruke av «LOL» og «haha» i slutten for å myke det opp litt. Du må kunne stå for det du har sagt. Bruk humoren din på en annenledes, flørtende måte. Bruk den for å røre litt liv i fantasien og forbedrede ham på det som kommer.

5. Ikke overdriv

Noen gir sexting et for forsøk og det går i riktig retning, de lykkes og blir revet med. Så, sender de noen flere frekke meldinger, og så enda et par til og til slutt så går det så langt at de ikke lengre vet hvordan de skal slutte. Da finner deg seg plutselig ute av stand til å sende en helt normal melding. Alt de skriver dreier seg om sex, og selv om det ikke er direkte det, så gjemmer de noen ord som kan virke uskyldige, men er faktisk meget frekt. Ikke la dette skje med deg. Du kan sende ei frekk melding, men send den med litt smak. Finn grensene dine. Du vil ikke at mannen skal tro du er sexavhengig heller, så husk at sexting fungerer best i små doser.

6. Vent på at han skal svare på en sexy måte

Når du ønsker å prøve ut sexting, så ikke tving det. Vent på den ideelle situasjonen, for den ene meldingen kan forandre kursen på meldingene dine til å bli sexting. Når du ser at han er med på det, kan du forsiktig øke den seksuelle spenningen med hver neste melding du sender. Så det som er essensielt er å ta det steg for steg slik du ville gjort det ansikt til ansikt. Om du går for raskt frem med en gang, så vil du spolere det hele. Om du ser at han ikke svarer med en gang, så er han antagelig ikke helt med på det eller at øyeblikket allerede har passert. Men igjen, så må du ikke tvinge det fram eller prøve for hardt. Vent på den neste muligheten for å få ham så kåt som mulig igjennom sexting.

7. Øk innsatsen i leken din

Dersom du ser at du er på riktig vei og han aksepterer den lille leken din, så må du ta det et steg videre. Gjør det mer interessant. Skriv enda frekkere meldinger, men da den milde formen for skittent snakk. Det, slik som med sexting, må gå steg etter steg. Du må bygge opp den seksuelle spenningen. Det er ganske likt sex med den riktige formen for forspill. Dersom forspillet er for kort eller ikke er der i det hele tatt, så vil sexen være elendig.

8. Være kreativ

Sexting kan bli monotont om du ikke tar det ett steg videre hver gang du sender en ny melding. Du må holde partneren din interessert slik at han ikke begynner å kjede seg. Prøv å blås litt liv i ting ved å være kreativ og innovativ. Ikke la ting gå i feil retning. Tenk på hva du skriver, men ikke overtenk det heller, for da vil du trolig overdrive det og ødelegge alt.

OK, nå som du har en pekepinn for hvordan du sender frekke meldinger, så kan vi gå over til den faktiske sextingen, noe som er det som er det artigste av det hele. Les forsiktig og kanskje bruk noen av de neste gang du går tom for ideer, både for å holde ham interessert og tent. Du vet hva de sier, øvelse gjør mester.

Frekke meldinger du kan sende til han …

1. Jeg drømte om deg i går natt … Det var så hett!

2. Jeg tror vi kommer til å ha det gøy sammen 😉

3. Jeg ønsker jeg kunne tilbringe hele dagen med deg, naken.

4. Jeg hadde nettopp en så skitten tanke om deg. Det er for skittent å skrive. Jeg kan fortelle deg om det når vi møtes neste gang.

5. Hva er det frekkeste jeg kan gjøre for deg når vi sees igjen?

6. Jeg vet ikke om dette er normalt, men beina mine blir så svake når du kysser meg.

7. Hvordan ville du ha reagert dersom jeg foreslo at vi hadde sex offentlig?

8. Jeg ligger i sengen og kjeder meg sånn. Skulle ønske du var her så kunne vi ha lekt Kongen Befaler sammen.

9. Jeg bare må finne ut om du er så god i virkeligheten som du er i fantasiene mine.

10. Jeg vet du ikke er noen trollmann, men jeg tror munnen din er ganske så magisk. Jeg kan tenke meg et par steder jeg ønsker å se den akkurat nå. Vent, kan du ER en trollmann.

11. Jeg tror det er på tide at vi prøver å (fyll inn).

12. Ser fram til å ha deg senere.

13. I kveld, kommer jeg til å ta det rolig og nye hver eneste millimeter av deg <3

14. Fortelle meg 3 ting som gjør deg spent. Jeg er ganske sikker på at du får minst 2 av 3 … avtale?

15. Jeg hadde så mange frekke tanker i dag … gjett med som inspirerte dem alle? 😉

16. Jeg greier ikke å vente til jeg får føle deg på alle de riktige måtene på alle de riktige stedene.

17. Jeg er naken.

18. Hendene mine. Leppene mine. Hoftene mine. Kroppen din. I kveld.

Så der har dere det, damer. Planlegg angrepet deres, hold han interessert og får han til å komme tilbake for mer. Prøv noen av disse meldingene og tenn han og ha det koselig mens du holder på.