Du må slutte å kjempe for den som bare sier han elsker deg men ikke gjør noe for å bevise det. Du må slutte å gjøre deg selv vondt og slutte å redusere muligheten for å ha en lykkelig fremtid ved å kjempe for noen som synes det er helt greit å miste deg.

Det har ingen betydning hvor hardt du prøver,for du kommer du til å ende opp med å være den eneste som kjemper for dere begge uansett. Det finnes ingen llykke i det.

Ha verdighet nok til å si, “Jeg elsker deg, men jeg elsker meg selv høyere.”

Ha verdighet nok til å velge deg selv når denne noen ikke gjorde det.. Bare fordi du velger noen og du velger å kjempe for ham, betyr ikke det at han er klar for å gjøre det samme for deg. Om han til slutt viser deg at han ikke vil legge noe innsats i å kjempe for deg, så må du slutte å løpe rundt i ring, for du kommer ingen vei.

Det er ikke lett og alle vet det. Det er ikke lett å gi opp noen du elsker. Men det er det eneste du kan gjøre når denne noen synes det er greit å miste deg.

Det finnes ingen reset knapp på hjertet ditt, og det å tillate realiteten å synke inn, det å se at all innsatsen din var forgjeves, betyr å akseptere sannheten om at din kjære har knust deg. Men er ikke det å bli knust en gang ved å akseptere sannheten og dra, mindre smertefullt enn å bli knust flere ganger ved å velge å bli og kjempe for noen som synes det er helt greit å miste deg?

Få opp øynene og redd hjertet ditt. Nok er nok. Hvor mye av deg selv kan du gi til noen som ikke setter pris på deg? Hvor lenge vil du være i stand til å være den eneste som kjemper? Kjærlighet er ikke ment å føles så tøft, og om den gjør det er det absolutt ikke kjærlighet.

Okay, du elsker ham. La oss kalle det du føler kjærlighet. Du elsker tanken på kjærligheten. Du elsker den perfekte fremtiden du hadde planlagt for dere. Du elsker alt du kunne vært og det er derfor du kjemper så hardt. Du elsker følelsen du får når han viser deg aldri så lite oppmerksomhet eller når han behandler deg bra i et sekund. Men du fortjener ikke å bare få ett minutts oppmerksomhet fra ham i løpet av 24 timer.

Du fortjener ikke å bli behandlet bra bare innimellom, du burde blitt behandlet bra hver eneste dag. For all den innsatsen du har lagt ned og alt du har gjort for dere to, fortjener du mye mer enn han gir deg og mye mer enn du har fått til nå.. Men han er ikke klar for å gi deg det du fortjener, så hvorfor skulle du fortsette å gi ham så mye mer enn han fortjener?

Bare tenk på det. Om det å elske feil person er så sterkt og intenst, tenk hvordan det ville føles å elske noen som er den rette, en som er bra for deg? Om du ikke gir slipp på denne ensidige kjærligheten nå, vil du aldri finne det ut.

Kjære deg, spar innsatsen din til noen som bryr seg om deg. Spar innsatsen din til noen det ikke vil være forgjeves for. Ikke gå i kamp for noen som ikke bryr seg om du dør på slagmarken. Spar deg selv for noen som vil behandle deg med respekt og som aldri vil ta deg for gitt.

Vis denne mannen som du har kjempet så hardt for, hvordan det føles når du forsvinner ut av noens liv. Vis ham hvordan det føles når noen som kjempet for ham med hele sin eksistens går derfra. Vis ham hvordan det føles når en jente som har vært gal av kjærlighet får tilbake sitt egenverd. Vis ham hvor tomt det føles å ikke ha deg i sitt liv lenger.

Ikke mist deg selv til noen som ikke fortjener deg.