Vi vet alle at dating er vanskelig, spesielt når du er i denne for-dating fasen når dere prøver å imponere hverandre og se om dere faktisk passer sammen.

Derfor er teksting sannsynligvis veldig viktig. Jeg vil si det er like viktig som å lese mellom linjene når han tekster.

Du ville blitt overrasket, men det er mange hint i teksting som avslører hvor hekta han er på deg selv om han er en voldelig psykopat.

Nå som vi har slått fast at teksting og dating er vanskelig, er det denne morsomme teknikken for teksting som er, vel – å ikke tekste i det hele tatt. Virker det? Når er den riktige tiden å bruke den? Er den virkelig verdt alt oppstyret?

Vel, vi kommer straks til det, men sammen med grunnen til hvorfor det er et godt valg å slutte å tekste ham, gir vi deg alle skrittene du trenger å ta før du velger å gjøre det og alle mulige resultater av ikke-tekste regelen. Slutt å tekste ham og se hva som skjer!

La oss komme igang!

1. Du har allerede blitt satt på “hold”

Saken er, om han ønsker å snakke med deg – da vil han snakke med deg. Uansett hvor travelt han har det eller hva han gjør, vil han i det minste la deg vite at han tar kontakt med deg senere.

Og selv om han er glemsk og har det super travelt, er ikke det noen unnskyldning for å ignorere tekstene dine.

Det er derfor du må slutte å tekste ham om du allerede har sendt ham to eller tre meldinger på rad uten å få svar. Og uansett hvor viktig det du hadde å fortelle ham er, motstå fristelsen og legg telefonen til side.

Det er viktig at han ser at du ikke er hans hei og farvel pike, at du ikke er der kun for at han skal få blåst ut av ventilen når han har behov for det. Om han vil være hos deg, må han vise litt innsatsvilje.

2. Når all kommunikasjon foregår kun ved teksting

Om dere nettopp har truffet hverandre og ikke er klar for date hver eneste kveld så okay. Om dette er noe du føler er helt greit, er det også okay.

Men om dere kommuniserer kun gjennom teksting og han finner på unnskyldninger for å utsette det når du foreslår at dere møtes – da er det noe tvilsomt med det.

Tenk på det. Om du ønsker å være sammen med noen, og jeg mener virkelig være sammen med ham, vil du jo ha lyst å treffe dem og bruke tid sammen også.

Om han unngår å gjøre det, kan det være fordi han har noen andre i livet sitt eller han bare har deg som en back-up. Og du fortjener ingen av delene.

3. Du er alltid den som tekster først

Dette er greit om du er den som våkner først om morgenen og han er god på å tekste deg ellers. Men om du alltid er den som tekster først, selv om han har vært våken eller aktiv på sosiale medier, er det på tide å ta en pause.

Til en forandring, gi ham muligheten til å starte konversasjonen først. Gi ham muligheten til å se hvordan det føles når ikke du tar initiativet til kommunikasjonen.

Han vil enten innse hvor mye han savner å snakke med deg og være den som tekster først eller han vil vise deg at han ikke er så interessert deg. Jeg vet det er vanskelig, men det vil spare deg for tid og spare deg for en enda større hjertesorg.

4. Du er den som holder samtalen i gang

For et forhold, samme som en samtale, krever to. Om han får deg til å holde samtalen i gang på egen hånd når dere er i en tidlig fase av forholdet, tenk deg hvordan det kommer til å bli når dere faktisk er i et mer seriøst forhold.

Å være i et ensidig forhold suger baller like mye som det suger å snakke til deg selv. Om han ikke viser interesse for å snakke med deg, da slutter du å vise interesse for å snakke med ham.

Selv om det er det eneste du ønsker å gjøre, er det av og til bedre å trekke seg tilbake for å kunne komme seg fremover.

5. Han ber deg om å gjøre det

Dette er et helt annet aspekt av teksting og forhold. Noen menn spiller kostbare, så de ignorerer tekstmeldingene dine. Noen menn elsker å bli jaktet på, så de får deg til å gjøre det.

Noen menn er ikke interessert i deg, enkelt og greit. Og så har vi noen menn som er manipulerende drittsekker som utnytter tekstmeldinger som en form for mishandling.

Om han bombarderer deg med tekstmeldinger og ringer for å kreve at du tekster ham gjennom dagen, bare slik at han vet hvor du er hvert eneste minutt, løp! Det vil aldri bli bedre, for slike menn trenger å ha alt under sin kontroll, inkludert deg.

Og før du vet ordet av det, har han fått kontroll over livet ditt og isolert deg fra vennene dine og familien din, slik at han skal være den eneste du kan henvende deg til.

Om du finner deg selv i noen av disse scenariene er det en pokker så god grunn for hvorfor du skal slutte å tekste ham.Fortsett å lese for å se hva skrittene du trenger å ta er, når du vurderer å slutte å tekste ham.

De er utrolig viktige fordi de kan hjelpe deg å se i hvilken retning du vil forholdet skal gå.

Ønsker du at det skal ta slutt for godt, fordi han ikke fortjener deg eller vil du bare bruke hans egen teknikk for å åpne øynene hans litt? Uansett hva du velger, husk på at du fortjener å være lykkelig og at du fortjener noen som alltid vil sette deg først.

Nå til skrittene:

1. Sjekk dine nåværende tekste vaner

Saken er, måten vi tekster på forteller en hel del om oss og noen ganger er det virkelig vanskelig å skjule hvor interessert vi er i noen når vi snakker med dem. Vi er ivrige etter å treffe dem, vi vil vite alt og vi vil at de skal vite alt.

Men det er viktig at du stopper opp et sekund og sjekker om du blir lurt.

Er du alltid den som tekster først? Er du alltid den som holder samtalen igang? Snakker dere om tilfeldige ting som nødvendigvis ikke er viktig eller interessant? I så fall, er det tid for å endre taktikk.

2. Tenk over innholdet i meldingene dine

Som jeg sa, Er dette noe tilfeldige greier som dukker opp i hodet ditt gjennom dagen og du deler det med ham uten å tenke på om det er viktig for ham eller ei?

Dette er en helt grei ting å gjøre når du finner den typen som du vet deler din sære form for humor, men om dere akkurat begynner å bli kjent med hverandre, bør du kanskje roe ned litt på dette feltet..

Er meldingene deres fyllt med kinky prat og sexhint? Er det fordi han vil ha det slik eller fordi du vil? Om han er den som tar initiativet til sexmeldinger men forvinner i det øyeblikk du ønsker å prate om noe annet, er det på tide du begynner å gjøre det sammes som ham.

Saken er, han har deg bare der for å sende sexmeldinger. Han er ikke virkelig interessert i å bli kjent med deg på et dypere nivå.

3. Se hvor mye han virkelig liker deg

Jeg vet det er vanskelig å se sannheten i øynene, men for din egen skyld, må du gjøre det. Heldigvis er det mange tegn som kan fortelle deg om han er interessert i deg.

Når dere er sammen, speiler han bevegelsene dine, beveger seg tett inntil deg og han snakker alltid stille slik at du må lene deg tettere mot ham. Men om han bare snakker om seg selv og nesten aldri nevner eller erkjenner deg, er han bare interessert i seg selv.

Og når du tekster, vil han alltid la deg vite når han er opptatt og beklage for å ikke være der. Om det ikke er noe han gjør, men isteden bare forsvinner uten noe unnskyldning, gi ham en smak av sin egen medisin!

4. Forsvinner når diskusjonen er på topp

Denne er sannsynligvis den tøffeste å skulle gjøre, for du vil så gjerne snakke med ham og du ønsker å ha en god diskusjon. Men saken er, du vil at han skal begjære deg.

Du vil at han skal ville mer, og derfor er det du skal forsvinne når diskusjonen er på topp.

Husk at dette ikke er noen du skal gjøre hele tiden, men en eller to ganger vil gjøre susen. Om dere har etablert en forbindelse, vis ham hvordan det er å miste den en liten stund.

Dette kan virke som et spill du skal spille med ham, men noen ganger må du spille om du vil vinne.

5. La ham komme til deg

Sist, ikke vær den som tekster først. Som jeg sa tidligere i artikkelen, gi ham mulighet til å være den som jager, og å være den som tar initiativ til kommunikasjonen. Du fortjener å bli jaget også.

Og nå alle utfallene som kan komme om du slutter å tekste ham. Om du ikke allerede var trygg på at dette er den den riktige tasten å trykke på, vil du bli det. Stol på meg, menn elsker kanskje å bli jaktet på men de elsker enda mer å jakte.

1. Han vil vite hva som har skjedd

Når du tekster hele tiden og plutselig slutter, er det naturlig at det trigger interessen hans. Om han er interessert i deg, vil han tekste deg for å finne ut hva som skjedde eller han vil til og med ta deg med ut på en date for å snakke om det personlig.

Om på den annen side, han ikke er interessert i deg, vil telefonen forbli stille. Det kan såre deg, men det er bedre at det skjer på denne måten før du faller fullstendig for ham.

2. Han begynner å savne deg og viser interesse for hverdagslivet ditt

Som hånd i hanske, går denne sammen med den første. Når han finner ut hva som skjedde og hvorfor du trakk deg tilbake, vil han plutselig vise interesse i hverdagslivet ditt og han vil prøve riktig hardt å holde konversasjonen i gang.

Saken er, menn hater å tape og han tapte deg nesten, bare fordi han var en idiot. Og det er noen han vil prøve å unngå å gjøre igjen.

3. Timeplanen hans blir plutselig tom og han begynner å jakte på deg

Med en gang du kutter ham av og slutter å snakke med ham, er det plutselig massevis med fritid på timeplanen hans så dere kan tekste og være sammen.

Du ser, du var alltid den som gjorde alt arbeidet, alltid den som tok initiativet til samtaler og planla dater. Med en gang du sluttet med det, innser han sine behov og legger inn en innsats for å beholde deg.

Det merkelige i et forhold er at om du ikke krever respekt, vil du aldri få det. Og dette gjelder for alle forhold gjennom hele livet, ikke bare kjærlighetsforhold.

Vis ham at du ikke er en han kan leke med og at dine følelser er verdt like mye som hans. Med en gang du har vist ham at du fortjener respekt, vil ha gi deg det. Om han ikke gjør det, er han ikke verdt å være hos deg uansett.

4. Du forelsker deg i deg selv og ditt liv

Og det beste resultatet av dem alle – du forelsker deg i ditt eget liv. Med det samme du slutter å bruke tid på en eller annen idiot som ikke kan bestemme seg for hva han vil med deg, får du masse ledig tid til å gjøre alt det du alltid har ønsket å gjøre.

Du har tid til å skjemme deg selv bort, gå på vinsmaking, gå på tur og du har tid til å følge dine lidenskaper og drømmer.

Med en gang du viser ham at du ikke er hans til å leke med, vil du også begynne å respektere deg selv mer. Og dette er noe jeg lærte på den harde måten.

Frem til jeg sluttet å bry meg om de menneskene i mitt liv som ikke var bra for meg, kunne jeg ikke bry meg om meg selv. Og finnes det en bedre kjærlighet enn den du kan gi deg selv?