I løpet av livet ditt vil du møte på en rekke jenter, og de fleste av disse jentene vil ha følelser for deg og vil vise noen av sine emosjonelle sider. Noen av dem vil se på deg som ikke noe annet enn en venn, mens andre vil kun være seksuelt eller fysisk tiltrukket av deg. Noen vil forelske seg i deg og andre vil elske deg.

Men ut av alle disse kvinnene, er det alltid en som vil vil være spesiell. Kun en jente som vil være unik og annerledes.

Jeg kommer ikke til å fortelle deg at du kommer til å kjenne igjen denne jenta i øyeblikket du ser henne, fordi det vil kanskje ikke skje. Jeg kommer ikke til å si til deg at du vil føle at du har kjent henne hele livet ditt, og at du vil føle at hun er din sjelevenn.

Fordi det vet man ikke om vil skje eller ikke.

Det er mulig at denne jenta vil være som alle andre er mot deg i begynnelsen og det er mulig at du ikke vil se noe spesielt i henne ved første møte. Men selv om det skjer, vil du etterhvert se hva jenta er verdt og gjenkjenne hennes unikhet. Nei, du vil nok ikke se at hun er annerledes enn andre på grunn av hennes utseendet og hjerne.

Du vil se hvor spesiell hun er gjennom hvordan hun behandler deg og hvordan hun elsker deg. Fordi denne jenta vil virkelig behandle deg bra.

Det betyr selvfølgelig ikke at hun vil være underdanig og det betyr definitivt ikke at hun vil være enig med alt du har å si. Det betyr ikke at hun blindt vil støtte deg gjennom hvert eneste valg du tar og at hun vil følge deg gjennom livet som om hun ikke har sin egen hjerne.

Det betyr ikke at jenta vil godta at du er utro mot henne eller ikke respekterer henne, fordi slik vil hun ikke være.

Det betyr ikke at hun vil godta at du kan manipulere henne eller misbruke henne på noen som helst måte.

Det betyr ikke at denne jenta vil tenke at du er perfekt og at hun ikke vil se dine feil. Og det betyr ikke at det er hvorfor hun vil være annerledes enn alle andre, fordi hun vil se dine ufullkommenheter og hun vil elske deg, ikke til tross for dine feil men på grunn av dem.

Hun vil være annerledes fordi hun vil se den ekte deg og hun vil elske den ekte deg. Og nei denne jenta vil aldri prøve å endre deg fordi hun vil alltid respektere din personlighet. Men på en måte vil hun kun være den eneste som vil klare å forandre deg.

Denne jenta vil være vinden under dine vinger. Hun vil inspirere deg til å bli en bedre mann, ikke for henne, men for deg selv. Du vil være verdig hennes kjærlighet og respekt og det er hvordan du vil forandre alt sammen på egne premisser, uten at hun presser deg til å gjøre noe som helst. Ja, hun vil nok kritisere deg og dine valg. Men hun vil kun gjøre det ansikt til ansikt. Hun vil forsvare deg mot alt og alle, uten frykt. Og hun vil være sikker på at alle vet hvor stolt hun er over å ha deg.

Men denne jenta vil aldri forlate din side. Hun vil være med deg på ditt verste og ditt laveste.

Hun vil elske deg på samme måte fordi hennes kjærlighet vil alltid være betingelsesløs. Den beste delen er at denne jenta vil aldri spørre om noe tilbake. Hun trenger ikke din takknemlighet og hun trenger ikke at du tilbakebetaler noen tjenester. Hun vil ikke at du skal kjøpe henne dyre gaver eller be henne med ut til fancy middager.

Hun vil kun ha din kjærlighet, respekt og innsats. Hun vil kun se at du setter pris på alt hun gjør for deg og at du er klar for å gi en innsats i forholdet. Hun vil kun vite at hun er viktig for deg og at du ikke vil bryte hennes tillit, at du ikke vil skuffe henne eller ødelegge alt som dere har bygd sammen. Så det eneste du trenger å gjøre er å ikke være dum nok til å la denne jenta gå, fordi tro meg du vil ikke finne noen som henne igjen.