Det er mer enn okei å savne ham.

Du kan ikke hjelpe for at du så noen som minnet deg om ham. Det er ikke din skyld at du luktet nøyaktig samme duft han pleide å bære. Det er ikke din skyld at du gikk forbi restauranten hvor dere var på første date.

Det er okei å savne ham.

Men ikke la deg lure. Ønske ikke noe du kommer til å angre på senere. Gå ikke tilbake til ham. Jeg vet at du kjemper med all din styrke for å glemme ham, men du tar alltid deg selv i å savne ham.

Du prøver å okkupere tankene dine. Du prøver ikke å tenke på ham. Dagen er fullpakket med aktiviteter bare så hjernen din har noe bedre å gjøre enn å tenke på ham.

Nok en gang, det er okei å savne ham, men ikke gå tilbake til ham.

Noen ganger finner du deg selv i ferd med å gå tilbake. Ikke gjør det! Du har glemt at ting ikke var så bra som du husker dem nå.

Du har glemt at han såret deg. Du glemte at han forrådte deg. Han vil gjøre det igjen.

Du ser tilbake og husker bare de gode tingene som skjedde. Du har fullstendig blokkert alle de dårlige følelsene han fikk deg til å føle og alle tårene du har sløst på grunn av ham. Minn deg selv på smerten du gikk igjennom, og du vil aldri ønske å gå tilbake til ham igjen.

Han har ikke endret seg. Han er den samme hjerteløse idioten han var tidligere. Han prøver bare å lure deg tilbake i hans felle. Ikke fall for det. Du kan savne ham, men ikke gå tilbake til ham.

Dette er bare en midlertidig svakhet i ditt psyke. Det vil passere. Du vil gå tilbake til å leve lykkelig uten ham. Han var for inhabil til å elske deg.

Han visste ikke hvordan. Han er ikke feil mann for noen andre, han er bare feil mann for deg. Han visste ikke hvordan han skulle elske deg på den måten du fortjener.

Alt dette er nå fortid. Og du må la det bli i fortiden. Riv ikke opp gamle sår fordi da vil de aldri gro. Du kommer ikke til å dra nytte av det.

Det eneste du kan få ut av å bli i sammen med ham igjen, er smerte og lidelse. Alt om igjen.

Hold ikke fast i fortiden. Ikke gi deg selv mer smerte enn nødvendig. Hopp på turen til fremtiden. Det er ditt valg hvilken vei du velger å gå.

Det er okei å savne ham, men aldri gå tilbake til ham.

Ingenting vil være verdt det.