Sitter og gråter. Det er hva jeg har gjort det meste av dagen i det siste. Tankene flyr rundt i hodet mitt og en evigvarende klump i brystet som forteller meg at jeg har det vondt og forventer at du skal endre den. Vil du?

Jeg skriver dette til deg på grunn av det faktum at en samtale aldri virket. Du lyttet aldri til det jeg sa, og selv om du lyttet, brydde du deg ikke nok til å hjelpe meg med å kjempe for dette forholdet.

Jeg vil ikke si at du er egoistisk, bare at du ikke vet bedre. Det kan være at jeg er den som alltid forsvare deg og finner en unnskyldning for din oppførsel, men jeg er også den personen som elsker deg mest. Derfor finner jeg alltid en måte å tilgi deg på.

Å være egoistisk ville bety at det ikke er noen som er viktigere for deg enn deg selv, som ville gjøre deg til en narsissist, ikke sant? Men jeg ser hvordan du bryr deg om mennesker rundt deg og hvordan du kan påvirke dem.

Spørsmålet jeg har til deg nå er: hvorfor bryr du deg ikke om meg?

Er jeg virkelig så vanskelig å elske? Jeg forventer ikke diamanter og stjerner fra himmelen. Jeg forventet kjærlighet, takknemlighet og en klem her og der. Den hevede stemmen og den respektløse oppførselen din fikk meg til å tro at jeg ikke betyr noe for deg, men likevel blir du sint når jeg spør deg om du elsker meg.

For første gang noensinne, er jeg virkelig sint. Jeg er sint på grunn av måten du behandler meg og denne kalde skulderen du gir meg får meg til å føle meg forlatt og misbrukt. Det får meg til å føle at jeg har gjort noe galt, selv om det ikke var noe mer enn et desperat forsøk på å snakke med deg.

Elskede, du mister meg

Du mister den eneste kvinnen som noen gang kunne forstå deg og være helt tilstede for deg. Du mister den eneste kvinnen som ga deg nok plass til å vokse og jakte på drømmene dine – alt for at jeg bare vil det aller beste for deg. Kan du ikke se det? Vil du ikke se det?

Bryr du deg om tårene jeg gråter på grunn av deg? Ansiktsuttrykket du får når jeg gråter forteller meg at du ser rett gjennom meg og ikke en gang innser at kinnene mine er våte og tankene mine oversvømt av følelser. Du kan ikke se smerten du påfører meg.

Du mister meg. Den siste tiden har det hver dag blitt vanskeligere å holde fast på deg og hva vi har. Minner om de gode tider og et kyss på pannen vil ikke gjøre alt bra igjen når dagene går etter det vi hadde sammen, og du fortsatt ikke kan ta deg bryet med å komme bort til meg for bare å gi meg en eneste klem.

Ikke bare stå der og spør meg hvorfor jeg fortsatt er sammen med deg, men husk de tingene vi gikk gjennom sammen og de tingene som fikk oss begge til å smile. Husk alle de tingene som fikk meg til å tro at du var min sjelevenner og den som ville elske meg til evig tid. Når du tenker på alt dette, velg å fortsette kampen for oss er du snill. For hvis du ikke gjør det, vil jeg være den som kommer til å gi oss opp.

Du mister meg så åpenbart. Tegnene er overalt – i den måten jeg klemmer deg og måten jeg har sluttet å snakke med deg. Alle andre har lagt merke til det bortsett fra deg. Du bryr deg virkelig ikke i det hele tatt? Eller velger du bare å ikke si noenting?

Jeg vil ikke være i stand til å fortsette dette stort lenger. Denne torturen som blir min egen død. Selv om jeg kunne, tror jeg at jeg respekterer meg selv nok til ikke å være i dette forholdet som ikke gir meg noe annet enn skuffelse og elendighet.

Misforstå meg ikke, jeg elsker deg fortsatt. Jeg elsker deg så mye at hjertet mitt noen ganger bryter ut i glede over at jeg er menneskelig og at jeg er i stand til å elske så mye. Men jeg elsker meg selv mer.

Hvis jeg ikke er lykkelig, hvis jeg ikke er i stand til å føle seg elsket og verdsatt i selskap med mannen som betyr alt for meg, da vet jeg ikke hvorfor jeg skulle bli noe lenger.

Det begynner å bli tydelig, at du ikke vil ha meg her. Det spiller ingen rolle hva dine ord sier. Det “Jeg elsker deg” som kommer ut av tankene dine er en sterk motsigelse til ropingen og respektløsheten, og måten du skyver meg bort når jeg prøver å komme nærmere.

Har du tenkt å gjøre noe med det? For jeg klarer ikke å holde ut mye lenger. Du mister meg.