For det meste vet vi ikke hva vi kan vente oss fra menn vi treffer på før vi blir virkelig intime med dem.

Men heldigvis for oss, er enkelte menn mer åpenbare enn andre og de er veldig lette å oppdage, noen til og med på første date. Vi gir deg ti typer menn som ikke er verdt tiden din og hvordan gjenkjenne dem

1. På og av typen

Han tekster deg ustoppelig i ti dager, for deretter å forsvinne de ti neste. Og akkurat når du trodde han ikke ville ta kontakt med deg mer, er han tilbake uten så mye som en forklaring.

Han er ikke konsekvent og oppfører seg fortsatt som ingenting har skjedd,.for inne i hans hode fungerer det slik. Du fortjener så mye mer enn et på og av forhold

2. Usikker på følelsene sine

Han er ikke sikker på hvordan han føler rundt det å forplikte seg til deg, om å gjøre forholdet eksklusivt. Han vet ikke om det er dette han vil; han trenger mer tid.

Det er greit om dere nettopp har truffet hverandre og er ferske i forholdet, men om han holder på slik i månedsvis, har du ikke bruk for en som sløser bort tiden din på den måten

3. Han som gir deg tvetydige komplimenter

Du ser fantastisk ut på bildene som ligger på sosiale medier, hvor du har håret utslått fordi han elsker kvinner med utslått hår.

Han gir deg ikke et kompliment for å få deg til å føle deg vel, eller fordi du ser bra ut som du er. Han prøver å fortelle deg hvilken type kvinner han liker og forventer at du tilpasser deg.

4. Den blakke

Han har aldri penger med seg. Det har skjedd flere ganger at han har glemt lommeboka.

Det kan skje hvem som helst, men om du ser et mønster, er han ikke den han sier han er. Om han ikke har fortalt deg at han er blakk.

Ærlighet er viktig og om han ikke kan være ærlig i begynnelsen, hva er da vitsen med å fortsette datingen?

5. Typen som ikke føler for å bruke kondom

Kondomer er ikke noe vi bruker bare for å unngå uønsket svangerskap, men på grunn av kjønnssykdommer også. Om han insisterer på at du ikke skal beskytte deg fordi han føler seg mye bedre uten, vrak ham.

Det er ingen måte du kan vite om han er smittebærer eller ikke, og det er en stor sjanse for at han gjør det samme med andre jenter også.

6. Han som aldri følger opp planer

Han har alltid en eller annen krise som dukker opp i siste sekund eller han kom seg ikke fra jobb.

Det kan skje oss alle, men om det skjer mer enn to ganger på rad, gå videre, kjære deg. Han har ingen respekt for tiden din – eller deg – og det er ikke det kjærlighet handler om.

7. En som ikke vil tilfredsstille deg, men venter at du gjør det for ham

I et forhold, er det viktig at begge parter føler seg tildfredsstilt og lykkelig. Om du er den eneste som prøver og som gjør det partneren din ønsker, kalles det et ensidig forhold.

Kjære deg, deling er omsorg. Om du ikke er klar for å utføre litt tunge-akrobatikk på meg, forvent ikke at jeg skal gjøre det med deg.

8. Han er i 30-årene og har fortsatt romkamerater

Om han ikke har kommet seg noen vei til han er 30, bør du spørre deg selv hva som er greia hans.

Det er ingen grunn til å sove på gulvet og vente på at romkameratene hans skal gå ut for at dere skal ha sex – du er uansett for god til det..

9. Han bryr seg ikke om å møte dine venner og familie

Om du foreslår at dere kan møtes i baren sammen med dine venner, finner han på unnskyldninger eller prøver å overbevise deg om at du er den eneste han behøver. Han har ingen interesse av å møte dem og han bryr seg ikke engang om at du blir såret.

Og når det kommer til venner, vil han ikke at du skal møte hans heller. Han introduserer deg ikke for mennesker i sitt liv, fordi han har ikke tenkt å ha deg der så lenge.

10. Han er fortsatt på Tinder

Trenger denne virkelig noen forklaring? Om han beholder Tinder profilen sin aktiv og ikke engang prøver å skjule at han fortsatt sveiper, er ikke dette typen du kan forvente skal være trofast.