Vi er skjøre skapninger som kan forvandles til monstre når folk ikke vet hvordan dem setter pris oss. Å være nedbrutt og såret forandrer drastisk livet til en kvinne, og hun kan begynne å oppføre seg annerledes rundt folk som betyr mye for henne.

Det er ikke alltid en dårlig ting å forandre seg, men endringen som oppstår etter å ha blitt såret av noen vi elsker kan få konsekvenser for resten av livet.

Den ødelagte kvinnen kan identifiseres ved hennes oppførsel i de små, hverdagslige aktiviteter som gjør at hennes ødelagte deler blir mer og mer synlige.

1. Hun ler av romantikk

Hvis en mann nærmer seg henne med noen cheesy, klisjéfylte sjekketriks, vil hun mest sannsynlig le hysterisk av ham og gjøre en stor scene utav det. Roser er ekkelt, sjokolade er trolig forgiftet og klemmer og kysser er ikke velkomne.

2. Hun tar ikke kjærligheten på alvor.

Hun vil troligvis kaste inn en vits eller to hvis du spør henne om hennes kjærlighetsliv.

Hun vil fortelle deg at hun ønsker å dø alene med 72 katter. Selv om det høres rart ut og du ler av det, er det fortsatt litt ubehagelig.

3. Hun vil ikke stole på noen

Hennes følelser er blitt mishandlet og hun kan ikke la noen komme nær nok til å se hennes sanne jeg.

Hun kan bare ikke og vil ikke stole på noen igjen. Det er det hennes erfaring har lært henne så langt.

4. Hun godtar giftige mennesker i sitt liv

Hva?! Hun er jo blitt såret før. Det er ingenting som kan overraske henne i disse dager.

Så hvem bryr seg om hun tekster sin eks når hun er full på en nattklubb? Det er ingenting han kan gjøre som overrasker henne, og hun ønsker sikkert bare å ha det litt gøy.

5. Hun flørter. Mye.

Det var en gang (for lenge siden) da hun kunne falle for en mann og hun var hans fram til slutten.

Men nå som hun er nedbrutt? Nå har hun sett at å ‘holde mulighetene åpne’ er mye bedre, og er ikke like følelsesmessig slitsomt, og det er derfor hun harmløst flørter rundt.

6. Hun ender opp med å såre mennesker, selv om det ikke er hennes intensjon

Du skjønner, ødelagte kvinner vèt hvor vanskelig det er å bli såret og måtte gå gjennom all den smerten igjen og igjen, så hun vil ikke såre noen andre bevisst.

Hun vil ikke at noen skal gå gjennom de samme tingene hun gikk gjennom. Men på grunn av hvor utilnærmelig hun er, ender hun opp med å skade mennesker uten vilje.

Hvis noen prøver å komme nær henne, vil hun løpe bort, personen står igjen forvirret og ødelagt.

7. Hun lærte at sorg er en del av livet

I stedet for å fokusere på her og nå, blir hun i fortiden og aksepterer sin depresjon og tristhet i stedet for å komme seg videre med livet sitt.

Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, fordi vi alle trenger å finne en avslutning og leve gjennom våre følelser til slutten, uansett hvor lang tid det tar å føle seg bedre igjen.

Men, hvis det holder på i det uendelige, så er det ikke normalt, da gjør hun det ikke på rett måte.

8. Hun tror at alle ønsker å bruke henne

Når hun møter en ny mann og han er veldig hyggelig mot henne, tenker hun mest sannsynlig at han bare vil ha henne for sex.

Ikke noe mer. Bare sex. Eller at han kommer til å knuse hennes hjerte med en gang. Det er derfor hun ikke klarer å starte et forhold.

9. Hun faller for utilnærmelige menn

De føles rett og slett trygge. De er alt hun vet. Hun er vant til mennesker som sårer henne og derfor skremmer snille menn henne, det er derfor hun alltid faller for følelsesmessig utilnærmelige menn.

Det er bare det som føles kjent for henne og hun vet hvordan man skal håndtere dem.

10. Hun gjenspeiler historien i tankene sine

Hun gjentar alt i sitt sinn og prøver stadig å finne ut hva som gikk galt. Hun kan ikke finne en måte å være seg selv på lenger, fordi hennes sinn vil ikke tillate henne det.

Det er altfor opptatt med å tenke på de forferdelige tingene han gjorde med henne og hvordan han fikk henne til å føle.

11. Hun tror på forandring

Uansett hvor mye smerte og elendighet hun gikk gjennom på grunn av kjærlighet, mener hun fortsatt at kjærligheten er der ute og venter på henne.

Hun mener at hun en dag vil finne noen som vil elske henne for den hun er og en som vil sette pris på henne.

Det finnes en måte å endre sin måte å tenke på og å bli bedre; Hun har stor tro på det.