Den kvinnelige orgasmen er ikke lett å oppnå. Det krever litt arbeid, men resultatet er helt klart verd det.
I tillegg er anatomien til hver enkel kvinnelige kropp forskjellig og alt fungerer ikke helt på samme måte for alle.

Dersom du vil gjøre det litt smart, så utforsker du kroppen din før du lar noen andre gjøre det og fra det, vil du vite akkurat hva som fungerer for deg og hva som får motoren din i gang. Du vil vite akkurat hvordan skal plassere deg og hvilke punkter som utgjør magien.

Men i tillegg til dette, så er det er par sexposisjoner som vil virke som bare det hver eneste gang. Prøv dem ut og se om du kommer mye raskere og lettere. Hint: du vil det.

1. Doggy style

Ikke bare er denne sexposisjonen godt for ham, men den er også perfekt for deg også. Det eneste trikset er at du må plassere kroppen din slik at partneren din treffer g-punktet ditt. Når du har funnet den stillingen, vil du kunne oppnå orgasme enkelt og lett.

Prøv også å bøye albuene dine og legg hodet ned på sengen når han er bak deg. Det vil tillate en dypere penetrering og derfor også treffe de riktige punktene, og du vil oppnå orgasme raskere og lettere.

En annen måte å gjøre dette på er å knele ved enden av sengen og la partneren din stå ved siden av den. Du er da klar for en enda dypere penetrering og en enda raskere orgasme. Om du liker denne type sex, selvsagt.

2. Misjonær

Det er den enkleste sexposisjonen, men når våre partnere vet hva de gjør, så kan det helt klart være den beste for å komme lettere og raskere. For å treffe g-punktet, bør partneren din legge noe under ryggen din, slik at bekkenet ditt er tiltet og g-punktet blir lettere å nå.

Eller så kan han legge beina dine over skuldrene dine og en orgasme er garantert. Advarsel: Dette kan gjøre litt vondt, så om du ikke er klar for full penetrering enda, så bør du la være å gjøre det.

3. Cowgirl

Det å være på topp er den mest interessante posisjonen for en kvinne fordi hun kan ha all den kontrollen hun ønsker. Om du ønsker at han skal gå dypere eller grunnere, så er det helt opp til deg å bestemme de.

Om du ønsker å være helt stille, så kan du det også. Når du er på topp så vil klitoris også bli stimulert og du vil derfor kunne få orgasme raskere.

Det er også perfekt for han siden du kan lene deg over og kysse han, du kan reise deg opp slik at han kan se på den fine kroppen din eller så kan han ta deg bakfra om han blir revet med. Alle alternativ er tilgjengelige og tilfredsstillelse er garantert.

4. Flatjernet

Dette er når du ligger flatt på magen og din partner er oppå deg. Du kan legge en pute under magen din for å kurve ryggen din litt, men du behøver ikke å gjøre dette dersom puten da er i veien.

Din partner kan helt perfekt treffe ditt g-punkt bakfra og gi deg vaginal tilfredstillelse.
Denne posisjonen er perfekt fordi den passer seg når du ønsker forsiktig og intim sex så vel som når du ønsker det litt røffere.

Når det er intimt, kan partneren din legge seg på ryggen din og kysse deg sakte og klemme deg mens dere har dere. Men om du ønsker det hardere, kan han dra i håret ditt eller ta tak i skuldrene dine. Hva enn som fungerer best for dere.

5. Opp og over

Det ligner på misjonær, men det er mer moro. Ligg på ryggen, løft hoftene (du kan legge en pute under ryggen), senk skuldrene og ta tak i partneren din ved hoften.

Løft beina dine til skuldrene hans. Du vil ha den mest utrolige orgasmen noen sinne.
Denne posisjonen tillater partneren din å penetrere deg dypere, noe som er en enorm tilfredstillelse for dere begge.

6. De søte skjeene

Dersom du er i et langtidsforhold, spiller en emosjonell tilknytning en stor rolle for å oppnå en orgasme. Da, er det ideelt å prøve de søte skjeene.

Bare ligg på sengen på siden med partneren din rett bak deg. Dette tillater konstant stimulering som lett kan lede til en orgasme.

Dette er ikke en posisjon som er laget for dyp penetrering, men hendene hans er frie og nær din klitoris.

La han bruke hendene så godt han kan.