Hva definerer en sterk kvinne? Vel, hun er den som alltid står opp for seg selv og den som sier ifra til andre når hun mener de gjør noe feil.. En sterk kvinne er noen som vet at det å være kvinne er det flotteste i verden og at ingen burde prøve å overbevise deg om at det ikke stemmer..

Hun vet at å være sårbar er noe vakkert og hun lar sin myke side komme frem fordi det er hva det å være kvinne faktisk dreier seg om. Men la oss snakke om de tingene en sterk og uavhengig kvinne ikke gjør. Her er en liste over ting en kvinne som er sterk og uavhengig ikke ville gjøre, ikke engang om hele verden tryglet henne.

1. Hun ville ikke la en mann skremme henne

En maktsyk mann har ingen plass i en sterk kvinnes liv. Om du har tenkt å fortelle henne hva hun bør ha på seg, hva hun skal gjøre eller ikke, da har vi et problem. La oss være ærlige!

Hvorfor skulle en kvinne overgi seg til en mann? Om du ser noen som helst grunn til det, er det sannsynligvis en dårlig en. Hun kunne kanskje latt deg gjøre det en kort stund, bare for å se hvordan du kom til å reagere, men i tilfelle du ikke fikk det med deg, det er hun som er alfaen her.

2. Hun vil ikke la noen være respektløs mot henne

Mennesker som kommer med slemme kommentarer og ekle bemerkninger får tilsnakk av henne med en gang.

Om noen trykker henne ned med holdningen sin eller ikke respekterer grensene hennes, vil denne kvinnen øyeblikkelig prøve å kommunisere med denne personen for å høre om de har noe å si til sitt forsvar. Hun behandler respekt grasiøst.

3. Hun bryr seg ikke om standarder

En sterk kvinne bryr seg egentlig ikke om hva andre tenker om henne, for hun elsker seg selv nok. Hun kan gjøre hva hun vil. Hun kan velge å ha barn eller ikke å ha barn, gifte seg eller ikke gifte seg.

Selv når det kommer til å barbere leggene, bestemmer hun det selv, uten å tenke på hva resten av samfunnet mener.

4. Hun vil ikke trykke en annen kvinne ned

Dette er faktisk veldig viktig, og det er også mitt favoritt trekk hos enhver sterk kvinne noen gang – de trykker ikke andre kvinner ned men prøver heller å oppmunter dem. Når noen er usikre på seg selv, kommer de vanligvis til et punkt hvor de blir skremt av andre og når de så prøver å forsvare seg selv, angriper de.

Men ikke når det kommer til en sterk kvinne! Hun vet hvor god hun er og derfor vil hun at alle andre verdens kvinner skal være klar over sine egne kvaliteter også.

5. Hun skjuler ikke feilene sine

Når en kvinne er usikker, prøver hun å skjule feilene sine i frykt for at noen vil le av henne.

Men en sterk kvinne kan lett snakke om dem fordi det betyr at hun setter søkelyset på noe og at hun kanskje kan hindre andre fra å gjøre samme feilen hun gjorde. Og, hun vil aldri beskylde noen andre for sine egne feil.

6. Hun vil aldri ta til takke med halvhjertet kjærlighet

Det har ingen betydning hvor lenge det tar henne å finne den rette, hun vil heller bli værende singel i årevis enn å ta til takke med mindre enn hun fortjener. Hun vil vente tålmodig på den rette mannen som vet hvordan han skal behandle henne..

Hun er veldig tålmodig når det kommer til kjærlighet og tror at når tiden er inne, vil hennes utvalgte dukke opp.

7. Hun kler seg ikke for andre enn seg selv

Det betyr ingen ting om hun kler seg pent for en jentekveld på byen eller om hun rett og slett bestemmer seg for å gå ut i jeans og skjorte – i begge tilfeller gjør hun det for deg selv.

Hun ønsker ikke å imponere en mann, hun trenger ikke gjøre en annen kvinne sjalu. Hun ønsker ganske enkelt å glede seg selv.