For de fleste menn, så er jenter noen vidunderlige mennesker.

De liker alt ved dem, alt fra deres forførende smil til formen av deres kropper. Men om du ønsker å være mer attraktiv og ønsket, må du vite et par ting til som menn verdsetter i kvinner.

Så, her er de mest sexy trekk av hver en jente, ifølge menn. Så les nøye!

1. De liker det når du er sterk

La oss innse det, jenter – noen menn er ikke sterke nok, så de prøver alltid å finne en kvinne som er sterkere enn dem selv for å føle seg trygge.

Selv om dette er noe kvinner vanligvis gjør, så er det også blitt en økende trend for menn å gjøre dette nå for tiden. Så, om han ser at du er en sterk og uavhengig dame, så vil ha bli så imponert av deg, og tro at du kan gjøre alt på egenhånd og vil ikke trenge ham til å fullføre deg.

Dette er et av de viktigste trekkene menn ser etter i kvinner og de fleste av dem er enige i at kvinner med en sterk holdning er mer sexy.

2. De liker det når du får de til å føle seg til nytte

Å være en sterk og uavhengig kvinne er hva de fleste menn ønsker, men de ønsker også å være en del av dette. De ønsker at du føler deg trygg med dem, og gir deg en grunn til å bli værende med dem fordi de vil gjøre hva som helst for å gjøre deg til en lykkelig kvinne.

Så, det er meget viktig at du forteller dem at de har en nytte for deg og at du respekterer det de gjør for at livet ditt skal forbedre seg. Fordi, dersom en mann ser at du kan gjøre alt på egenhånd og at han ikke kan gjøre noe for å hjelpe, så vil han bare dra fordi han ikke tror han fortjener deg.

Så, det er bare å fortsette å gi hans ego et løft ved å fortelle ham at han kan gjøre så mye og at du trenger hans hjelp.

3. De liker det når du har på deg deres klær

Menn liker å se jenter som har på seg hans klær. Punktum. Det gir deres skitne tanker om å se deg naken under og at kun hans skjorte berører kroppen din.

Dette er en av de tingene de fleste menn elsker ved kvinner og det kan tenne dem ganske så øyeblikkelig. Så, når du overnatter hos han, så sørg for at du kler på deg hans klær når du går til kjøkkenet for å lage frokost om morgenen.

Eller bør jeg si det sånn, at han vil ta deg til frokost?

4. Når du vil ha sex

Alt seksuelt som du innleder vil få han til å drepe for å få bli din kjæreste.

Det er sant at menn liker sex og at de innleder til det som oftes, men om du gjør det innimellom så vil han bli positiv overrasket fordi han vil føle seg tiltrukket av en kvinne. Så, hva venter du på? Gå å gjør mannen din glad – gjentatte ganger!

5. De liker det når du gjør ting du ikke liker, bare fordi det tilfredsstiller dem

Hver en god kjæreste vil tilbringe litt kvalitetstid med hennes mann og gjøre ting som hun ikke nødvendigvis liker så godt. Men, hun gjør det allikevel fordi hun elsker mannen sin og ønsker å gjøre han glad.

Så, om en jente ser på en fotballkamp sammen med kjæresten sin, men hun kan ikke engang si hva spillerne heter, så kan han vurdere seg selv som heldig. En slik jente ser alt som mannen hennes har gjort for henne og ønsker å gi tilbake på samme måte.

6. Når folk elsker deg

Om folk elsker deg, så betyr det ikke at du er en tilfredsstiller. De betyr bare at du har en positiv energi som alle er tiltrukket av, og at du liker å møte nye mennesker.

Når en mann ser at du er en populær jente i ditt miljø og at du liker å fortelle vitser og få folk til å le, så vil han like deg enda mer. Han vet i hvert fall at han vil alltid ha det gøy med deg og at han aldri vil kjede seg.

7. Når du har på seg rød leppestift

Det er noe helt magisk med å ha røde lepper. Kanskje det minner dem om alle de heite damene fra filmene hvor de har på seg rød leppestift som gjør skitne ting.

Og kanskje rød leppestift ser helt utrolig bra ut på deg, og fremhever din naturlige skjønnhet. Uansett, kle deg i det fordi menn liker det. Jeg er helt sikker på at du ikke vil angre på det!