Livet er for kort til å spille det trygt, så ta noen risikoer og nyt hva enn som kommer ut av dem. Enten det dreier seg om kjærlighet, karrieren din eller sex, om du ikke tar sjansen, så vil du aldri få vite hvor godt det kunne ha vært. Så, vi har her den ultimate frekke bucket listen over ting du bør prøve ut før du dør.

1. Ta på deg selv foran et speil

Det å oppnå en orgasme med deg selv er utrolig, men for å fullstendig forstå din egen skjønnhet, bør du lære å kjenne deg selv litt dypere. Du vil bli overrasket over hvor fantastisk du ser ut på toppen av tilfredsstillelsen din og du vil ikke lengre undre deg over om partneren din nyter synet av det. Tro du meg, det gjør han.

2. Nakenbading

Neste gang dere drar på stranden sammen, dropp svømmetøyet. Vann i en kombinasjon med nakne kroppen og litt frekkhet er helt utrolig.

3. Rollespill

Denne gjelder for par som er åpne med hverandre om deres dypeste fantasier. Kle deg ut som den rollen som er partneren din sin største fantasi og la leken begynne.

4. Strippepoker

Det behøver ikke å være med partneren din, det fungerer helt fint med en gruppe av folk. Det er adrenalinet, et rush og det er en fantastisk måte å bli komfortabel i din egen kropp. I tillegg er det en flott oppbygging for det som følger på soverommet.

5. Kroppsbuffet

Inkluder litt sjokolade, pisket krem og jordbær i leken, men husk på at det ikke er så sunt å ha matvarer så nært damedelene dine, fordi det kan rote til pH verdien. En annen gøyal måte å gjøre dette på er å tilberede middag for ham, men istedenfor å tilby han mat, tilbyr du deg selv. Sitt på bordet foran ham og presenter deg selv i din fulle prakt. Han vil sluke deg hel i rekordfart.

6. Sex på stranden

Å ha seg på stranden er utrolig, bortsett fra sanden som havner praktisk talt overalt. Bonuspoeng dersom dere gjør det midt på dagen; det er noe spennende ved muligheten for å bli tatt på fersken og rushet det gir dere.

7. Sex i dusjen

Ja, det er glatt og det kan ende virkelig ille, slik du kanskje allerede har lest om på Reddit. MEN, det er ingen unnskyldning for å ikke prøve. Kanskje bare prøv med en anti-skli matte i dusjen.

8. Sex under stjernene

Denne er helt utrolig, da det bare er dere to og millioner av stjerner. Du kan gjøre det på mange plasser, enten på en taktopp eller mens dere er på camping. Og du kan være så høylytt som du bare vil, så lenge det ikke er noen i nærheten så klart. Eller gjør det om til en konkurranse og gjøre det så stille som mulig. Det finnes ingen grenser.

9. Telefonsex

Dette er helt utrolig for lang-distanse forhold, men hvorfor ikke gjøre det selv om dere bor sammen? Prøv nye ting, blir komfortabel med å være vokal under sex. Du kan snakke til ham om hvor godt det føles å ha han inni deg eller om hva du vil han skal gjøre med deg. Gjør det så det kun dreier som om å ha det godt sammen. Eller overrask ham med stønning og skittent snakk mens han er på arbeid, ved å legge igjen en talemelding hvor du beskriver måtene du vil at han skal ta på deg og la ham vite hvor godt det ville ha føltes. Han vil helt klart stå ved døra di bare noen minutter senere.

10. Trekant

Kom deg ut av komfortsonen din, og bring ut din indre pornostjerne. Husk på at #sharingiscaring

11. Sexvideo

Enten du filmer deg selv eller deg sammen med noen, så er det noe med det å bli filmet som setter deg på kanten. Om du velger å gjøre det med noen, så være sikker på at det er noen du virkelig kan stole på og noen som vil stoppe i det øyeblikket du begynner å føle deg ukomfortabel.

12. Stripping

Sett på sangen Pony og gjør slik som Magic Mike gjør. Den følelsen av å få hodet hans til å spinne og etterlater ham i sjokk over deg er en avhengighetsskapende og virkelig merkverdig opplevelse. Eller om du ikke er komfortabel med å gjøre dette selv, så kan dere dra til en strippe klubb og husk å bringe med deg småpenger.

13. 69

Ikke alle lykkes den første gangen, men når dere har fått tekken på det, så er det virkelig noe spesielt. Og selv om du ikke liker det, så har du i det minste prøvd noe nytt.

14. Cybersex

Det går litt slik som med telefonsex, bare legg til de visuelle delene. Å se noen mens de tilfredsstiller seg selv er en av de mest intime måtene de kan slippe deg inn. Pro tips: vær sikker på at døren er låst.

15. Engangs-nummer

Enten du akkurat har slått opp eller bare ønsker å komme til poenget, så er det bare å gå for det. Og ikke være flau over å la alt dreie seg om deg, da engangs nummere er utrolig nyttige for nettopp dette. Du gjør det du vil og du trenger aldri å høre fra dem igjen. Men, vær sikker på at du er beskyttet.

16. Klin med ei jente

Dette høres kanskje litt ut som en klisje, men stol på meg, det er verd det. Vi alle lurer på hvordan det føles, så hvorfor ikke bare gå for det? Samme gjelder for engangs nummere, det er ikke noe pålegg om å måtte se hverandre igjen, så det vil ikke bli noen klein samtale eller sårete følelser i ettertid. Og hvem vet, kanskje du lærer en ting eller to om hvordan du skal tilfredsstille deg selv. Til tross for alt, de beste til å tilfredsstille en kvinne er en annen kvinne. Beklager gutter.

17. Ice ice baby

Inkluder isbiter i leken. Du kan enten la den skli ned kroppens hans og følg etter med din varme tunge, eller rulle is-terninger i munnen og gå ned på ham. Det vil bli litt av en opplevelse, både for ham og for deg. Og han kan gjøre det samme for deg – du vil bli overrasket over hvor godt det føles.

18. Stille sex

OK, ingen elsker å pule en stille munk og med mindre du prøver dette, hold det vokalt. Men, det er noe med å gjøre det i all stillhet, bare hør på kroppene deres og den tunge pusten, til det kommer et punkt hvor du ikke lengre greier å være stille lengre. Spesielt om dere gjør det i et hus fult av folk. Bare faktumet i seg selv om at du må holde deg stille gjør at du helst bare vil hyle høyt.

19. Prøv sexleketøy

På deg, på noen andre. Leker. De er utrolig og kommer i forskjellige størrelser, former og hastigheter. Takk og lov for teknologi.

20. Prøv håndjern

Har du ikke håndjern? Du kan alltids bruke et slips, tau eller noe annet som du har liggende. Bytt på, så om du vanligvis er den submissive, være den dominante for en gangs skyld. Bind ham og gjør hva enn du ønsker med han. Eller la han gjøre hva enn han ønsker med deg.

21. Sex i skyene

Å ja, det å ta del i den velkjente «mile-high club». For å være helt ærlig, så er flytoaletter svært små og jeg synes det er vanskelig å nyte det mens folk hamrer på døra og ber deg om å skynde deg og du prøver bare å finne ut hvordan dere skal passe der inne, men om du er med på en liten kjapp en, så for all del gjør det. Det blir litt av et minne å ha med seg, det er helt sikkert.